bjar_1 Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 Teraz, Czlowieksniegu napisał: EM zablokował mi znakomitą większość funkcji- włącznie z aktywnymi śnurkami :-( Cóż, wolność słowa
Czlowieksniegu Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 "- Ukraina nie jest w stanie być niepodległa. Powinien sobie zdawać sprawę, gdzie jedzie i zachowywać się tak, jak się powinien zachowywać każdy...."
karpik Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 5 minut temu, Czlowieksniegu napisał: "- Ukraina nie jest w stanie być niepodległa. Powinien sobie zdawać sprawę, gdzie jedzie i zachowywać się tak, jak się powinien zachowywać każdy...." Szybko poszło.
MarekA Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 Godzinę temu, Cypis napisał: a dron wielkości malucha ze skrzydłami tak sobie. Warmate 50 też ładnie wygląda. https://tech.wp.pl/uderzeniowy-dron-warmate-50-moskwa-w-zasiegu-nowej-polskiej-broni,7067343894571648a
Cypis Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 9 minut temu, MarekA napisał: Warmate 50 też ładnie wygląda. https://tech.wp.pl/uderzeniowy-dron-warmate-50-moskwa-w-zasiegu-nowej-polskiej-broni,7067343894571648a no w powietrzu na parady to już mamy FA-50 , starczy
M81 Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 19 godzin temu, Cypis napisał: Norweska firma zbojkotowała USA. Statek musiał zawrócić Firma dostarczająca paliwa morskie Haltbakk Bunkers zdecydowała się nie przeprowadzać transakcji z amerykańskimi statkami po tym, jak administracja Donalda Trumpa potraktowała Wołodymyra Zełenskiego w Białym Domu. "Zachęcamy wszystkich Norwegów i Europejczyków do brania przykładu. Sława Ukrainie!" — czytamy we wpisie firmy. Doniesienia w mediach społecznościowych wskazują, że bojkot dotknął już przynajmniej jeden z amerykańskich okrętów podwodnych.
Cypis Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 (edytowane) 16 minut temu, M81 napisał: na razie gówno prawda z twoją informacją , pokaż mi artykuł odwołujący moją informację specjalnie dla ciebie , za TV Republika Norweska firma paliwowa Haltbakk Bunkers ogłosiła, że wstrzymuje dostawy paliwa dla amerykańskich sił wojskowych w Norwegii oraz statków amerykańskich zawijających do norweskich portów. Decyzja ta jest motywowana niezadowoleniem z obecnej polityki USA wobec Ukrainy. Edytowane 2 Marzec 2025 przez Cypis
M81 Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 (edytowane) 13 minut temu, Cypis napisał: na razie gówno prawda z twoją informacją , pokaż mi artykuł odwołujący moją informację specjalnie dla ciebie , za TV Republika Norweska firma paliwowa Haltbakk Bunkers ogłosiła, że wstrzymuje dostawy paliwa dla amerykańskich sił wojskowych w Norwegii oraz statków amerykańskich zawijających do norweskich portów. Decyzja ta jest motywowana niezadowoleniem z obecnej polityki USA wobec Ukrainy. Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą Edytowane 2 Marzec 2025 przez M81
M81 Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 4 godziny temu, RDW60 napisał: I to jest nieprzewidywalne. Nie wiadomo jak zachowają się Niemcy. KE zdominowana przez nich może gaz uznać za paliwo ekologiczne.... pWZx2KMgVfJQkjcW.mp4
Cypis Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 49 minut temu, M81 napisał: Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ja poprosiłem o źródło twojej wiedzy , a nie twoje bzdurne filmiki motywacyjne . Podaj źródło to wykasuję swój post , na ten moment : Norweska firma paliwowa Haltbakk Bunkers ogłosiła, że wstrzymuje dostawy paliwa dla amerykańskich sił wojskowych w Norwegii oraz statków amerykańskich zawijających do norweskich portów. Decyzja ta jest motywowana niezadowoleniem z obecnej polityki USA wobec Ukrainy. Podasz link do informacji , że tak nie jest skasuję swój post. I jeszcze jak ci translator słabo działa Если вы предоставите ссылку на информацию о том, что это не так, я удалю свое сообщение.
M81 Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 31 minut temu, Cypis napisał: ja poprosiłem o źródło twojej wiedzy , a nie twoje bzdurne filmiki motywacyjne . Podaj źródło to wykasuję swój post , na ten moment : Norweska firma paliwowa Haltbakk Bunkers ogłosiła, że wstrzymuje dostawy paliwa dla amerykańskich sił wojskowych w Norwegii oraz statków amerykańskich zawijających do norweskich portów. Decyzja ta jest motywowana niezadowoleniem z obecnej polityki USA wobec Ukrainy. Podasz link do informacji , że tak nie jest skasuję swój post. I jeszcze jak ci translator słabo działa Если вы предоставите ссылку на информацию о том, что это не так, я удалю свое сообщение. Przecież wcale nie chcę, żebyś go skasował. Wręcz przeciwnie
Cypis Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 (edytowane) 13 minut temu, M81 napisał: Przecież wcale nie chcę, żebyś go skasował. Wręcz przeciwnie acha , czyli już wiem jak odpowiadać na twoje wpisy Edytowane 2 Marzec 2025 przez Cypis
Cypis Napisano 2 Marzec 2025 Napisano 2 Marzec 2025 (edytowane) 14 minut temu, M81 napisał: Przecież wcale nie chcę, żebyś go skasował. Wręcz przeciwnie M81 to jeden wielki , patrz niżej Edytowane 2 Marzec 2025 przez Cypis
Rekomendowane odpowiedzi