beaviso Napisano %s o %s Napisano %s o %s 54 minuty temu, bodziu000000 napisał: Ciekawe czy jest jeszcze przynajmniej druga wyrzutnia ;) Niemcy mają jeszcze dojechać - dwie baterie. Ciekawe czy Amerykanie się zwijają? Bo było ich tam naprawdę sporo. W październiku 3x byłem na Jasionce i widok był to ciekawy dla fana opelotki :) "Stół suto zastawiony", że tak się wyrażę. M. Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Godzinę temu, beaviso napisał: Ciekawe czy jest jeszcze przynajmniej druga wyrzutnia ;) Niemcy mają jeszcze dojechać - dwie baterie. Ciekawe czy Amerykanie się zwijają? Bo było ich tam naprawdę sporo. W październiku 3x byłem na Jasionce i widok był to ciekawy dla fana opelotki :) "Stół suto zastawiony", że tak się wyrażę. M. 3x to za dużo... Powinni cię prześwietlić... Edytowane %s o %s przez Tyr Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 18.01.2025 o 11:24, Tyr napisał: najciekawsze, że za jego działania osobiście dziękowali mu politycy dzisiejszej koalicji ubywatelskiej:) Między innymi Myrcha, Szczerba a polskojęzyczne media piały nad nim z zachwytu... Zanim zaczniesz coś pisać, to zweryfikuj bo powielasz brednie i się ośmieszasz... Tomasz Szmydt - kto za nim stoi? Zastanawiające fakty z przeszłości - Wydarzenia w INTERIA.PL A weź napisz za jakie konkretnie działania był pan tomasz chwalony bo to chyba ważne w tym kontekście Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 18.01.2025 o 16:00, bodziu000000 napisał: Przykład galopującej, prawicowej tępoty i skuteczności ruskiej propagandy z wczoraj. Rozmowa z pisdzielcem( chyba już byłym) pokroju tyra. - " Jak Braun odszedł to można już głosować na konfederację " - ale przecież reszta ich członków też ma jawnie prorosyjskie poglądy - "to, że USA dały nam limit 50k* czipów na 3 lata świadczy o tym, że pogodzone są z Polską w strefie wpływów rosji " * Wytłumaczy mi ktoś skąd te larum jeśli chodzi o procesory AI, skoro szacowane zapotrzebowanie Polski na te 3 lata (bardzo optymistyczne) to 1/5 tej liczby. Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 9 minut temu, karpik napisał: * Wytłumaczy mi ktoś skąd te larum jeśli chodzi o procesory AI, skoro szacowane zapotrzebowanie Polski na te 3 lata (bardzo optymistyczne) to 1/5 tej liczby. Tym bardziej to nie zbyt fajnie, ze jankesów nie stać było na taki "gest" Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 17 minut temu, karpik napisał: * Wytłumaczy mi ktoś skąd te larum jeśli chodzi o procesory AI, skoro szacowane zapotrzebowanie Polski na te 3 lata (bardzo optymistyczne) to 1/5 tej liczby. A może chodzi o to , że w Polsce (fakt , że nie tylko w Polsce) działa mnóstwo firm z kapitałem ruskim i białoruskim , które pomagają obchodzić sankcje poprzez zakup różnego rodzaju elektroniki i innych produktów , i wysyłaniu jej poprzez białoruś do ruskich Edytowane %s o %s przez Cypis Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 9 minut temu, Cypis napisał: A może chodzi o to , że w Polsce (fakt , że nie tylko w Polsce) działa mnóstwo firm z kapitałem ruskim i białoruskim , które pomagają obchodzić sankcje poprzez zakup różnego rodzaju elektroniki i innych produktów , i wysyłaniu jej poprzez białoruś do ruskich Trochę mnie to nie przekonuje, bo zarówno takich firm jak i samych ruskich, jest dużo więcej w Niemczech, gdzie limitów nie ma. Cytuj
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Warto przeczytać: https://www.sestry.eu/pl/artykuly/ukraina-powinna-stac-sie-izraelem-europy Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Najwięcej za chipami płaczą ci co płakali że w "szczypawkach" są chipy:) Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 10 minut temu, Cronos napisał: Najwięcej za chipami płaczą ci co płakali że w "szczypawkach" są chipy:) Dokładnie. Ten sam rodzaj działania - destabilizacja i skłócenie. Rosyjska propaganda napędzana(mniej, bardziej lub intencjonalnie) prawicowymi szurami. Cytuj
beaviso Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 godziny temu, Tyr napisał: 3x to za dużo... Powinni cię prześwietlić... No popatrz, dałem zarobić narodowym liniom lotniczym :) M. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, canabis.dw napisał: Tym bardziej to nie zbyt fajnie, ze jankesów nie stać było na taki "gest" BTW. Wyborcy Trumpa w Stanach mogą być zaraz bardziej "narodowi" niż by chcieli. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s "1L119 Nebo-SVU w obwodzie chersońskim został zniszczony przez ataki dronów kamikadze." Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 godziny temu, canabis.dw napisał: A weź napisz za jakie konkretnie działania był pan tomasz chwalony bo to chyba ważne w tym kontekście A ty niepełnosprytny jesteś, że w linku nie doczytałeś ew nie zrozumiałeś? Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 godziny temu, karpik napisał: Dokładnie. Ten sam rodzaj działania - destabilizacja i skłócenie. Rosyjska propaganda napędzana(mniej, bardziej lub intencjonalnie) prawicowymi szurami. a lewackie łajzy zawsze wytłumaczą, że wszystko jest OK i nie zasłużyliśmy:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi