Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
8 minut temu, bjar_1 napisał:

Ciekaw jestem teraz fikołków konfederatów.

można cytatem z klasyczki Te pieniądze po prostu się nam im należały

Napisano

Teraz widać jak na dłoni mentalność PiSu, czytając ich mokre podniety i krytykę że "Tusk ma problem". Mentalność bycia pachołem, skoro czują się jak pod butem "namiestnika" Trumpa.

• Super 1
Napisano
53 minuty temu, Cronos napisał:

Teraz widać jak na dłoni mentalność PiSu

Pochodzenie etniczne czy poglądy osobiste nowego ambasadora, to jest nic, wobec całości wypowiedzi DT o tej nominacji :-)

Napisano
W dniu 7.02.2025 o 13:12, Cypis napisał:

no to trzeba w budżecie robić rezerwę na wypłatę odszkodowań dla amerykańskich żydów za mienie pozostawione w Polsce przez ich "przodków"

W jakim budżecie? Chyba w czarnej dziurze budżetowej... 300 mld i ma dojść do 400 mld. A jeszcze trzeba będzie migrantów przyjąć...

Ale spoko! Już są zalecenia by wprowadzić podatek katastralny więc pieniążki się znajdą.

Napisano
8 minut temu, Tyr napisał:

W jakim budżecie? Chyba w czarnej dziurze budżetowej... 300 mld i ma dojść do 400 mld. A jeszcze trzeba będzie migrantów przyjąć...

Ale spoko! Już są zalecenia by wprowadzić podatek katastralny więc pieniążki się znajdą.

Widzisz jak super:) Ja mam zalecenie wprowadzenia podatku od pierdolenia w internecie, więc nam zasypiesz tą dziurę.

Napisano
Godzinę temu, Tyr napisał:

Spoko tyr odbierze się to co ukradli twoi mentorzy (tzn. piśdzielcy + ich ferajna) i będzie jeszcze z górką , poza tym pamiętaj , że jeszcze jest kupa kasy , którą pizdzielcy wyrwali za reparacje .

Napisano
Godzinę temu, Tyr napisał:

W jakim budżecie? Chyba w czarnej dziurze budżetowej... 300 mld i ma dojść do 400 mld.

Jaką to to ma , krótką pamięć . Jak podobna dziura była w budżecie za pizdzielców , to mordę trzymał cicho . Jak inflacja była na poziomie 18% to też się kurw..a nie odzywał. Brunatno-czerwona  menda.

Napisano

Słuchaj no człowieczku... Jak masz incydenty kałowe to nie wchodź na forum. W domu sobie stawiaj kloce i nie paskudź tutaj swoją osobą...

Napisano
Godzinę temu, karpik napisał:

W ty nie powinieneś być gdzieś na barykadach i bronić ojczyzny? Zamach stanu jest📢⚔️💣🔔🔔🔔

Przecież on tradycyjnie siedzi w domu(jak jego guru w czasie stanu wojennego)i czeka kiedy juz będzie mógł wywiesić czerwoną flagę .

Napisano
2 godziny temu, Tyr napisał:

Słuchaj no człowieczku... Jak masz incydenty kałowe to nie wchodź na forum. W domu sobie stawiaj kloce i nie paskudź tutaj swoją osobą...

Jak to mówią kloc na kloca ,