M81 Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec Zawsze wiedziałem, że Francois Fillon to lepenowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekA Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekA Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec Kto jest największym mężem stanu na świecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec 14 minut temu, M81 napisał: Zawsze wiedziałem, że Francois Fillon to lepenowiec Pomijam dziś fakt, że zachód uwierzył w dobrego Wowke i jak to mogło się skończyć dla Europy wschodniej, gdyby morderca lepiej przygotował się do ataku na Ukrainę. Dziś widzę na francuskich placach flagi Ukrainy, a nie cieszących się sojuszników putina i piss, machających flagami rosji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek1974 Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec 4 minuty temu, sebek1974 napisał: Ktoś zapomniał w tej liście o systemowym złodziejstwie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M81 Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec 15 minutes ago, karpik napisał: Pomijam dziś fakt, że zachód uwierzył w dobrego Wowke i jak to mogło się skończyć dla Europy wschodniej, gdyby morderca lepiej przygotował się do ataku na Ukrainę. Dziś widzę na francuskich placach flagi Ukrainy, a nie cieszących się sojuszników putina i piss, machających flagami rosji. A ja widzę coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec 2 minuty temu, M81 napisał: A ja widzę coś takiego No to się zgadzamy, tylko ja jestem prosty człowiek i mój robotniczy łeb roi, że gdyby putinistka wygrała we Francji, to takich zdjęć byłoby więcej, a nie mniej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec I0uJ6ziyWsNXpdw4kA0YlThUuwh8P0nm.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M81 Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec A tutaj coś dla miłośników francuskiego przemysłu motoryzacyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec 53 minuty temu, MarekA napisał: Kto jest największym mężem stanu na świecie? Wszyscy się jarają i wrzeszczą wokoło jaki to zły Orban, jak jedność Uni rozpierdziela, ale jak dla mnie to powinien w tym momencie wraz z całymi tymi Węgrami zostać wypierdzielony na zbity pysk i z Unii i z NATO. Czy ktoś będzie miał takie wielkie cohones i zapoda temat na forum Unii? Widać, że on tylko czekał aż będzie przewodził Unii. A teraz to już rozwinął skrzydła na całego. Nie obraziłbym się jakby go odizolowali od reszty Europy, tak gospodarczo jak i politycznie wraz z zamknięciem granic lądowych i powietrznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec To ogólnie dziwny kraj jest... https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wegrzy-wskazali-kraj-ktorym-im-najbardziej-zagraza-szokujaca-zmiana-na-pierwszym/2h9lbfb,79cfc278 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec 8 minut temu, pawel_breslau napisał: Wszyscy się jarają i wrzeszczą wokoło jaki to zły Orban, jak jedność Uni rozpierdziela, ale jak dla mnie to powinien w tym momencie wraz z całymi tymi Węgrami zostać wypierdzielony na zbity pysk i z Unii i z NATO. Czy ktoś będzie miał takie wielkie cohones i zapoda temat na forum Unii? Widać, że on tylko czekał aż będzie przewodził Unii. A teraz to już rozwinął skrzydła na całego. Nie obraziłbym się jakby go odizolowali od reszty Europy, tak gospodarczo jak i politycznie wraz z zamknięciem granic lądowych i powietrznych. Krótko - grubas robi wszystko, żeby go z unii wywalili i dlatego unia tego nie robi. Na tę chwilę, z wielu powodów, jest to lepsza opcja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec Jeszcze trochę to na lotniach będą działać VID_20240707_224004_793.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M81 Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec To nie może być prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 7 Lipiec Share Napisano 7 Lipiec (edytowane) 2 godziny temu, karpik napisał: I0uJ6ziyWsNXpdw4kA0YlThUuwh8P0nm.mp4 Słabe. Sam jestem niewierzący, a kult JP2 jest mi obcy. Ale nie wyśmiewam. Bo po co? Zwłaszcza, że to są naprawdę niebagatelne słowa. M. Edytowane 7 Lipiec przez beaviso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 8 Lipiec Share Napisano 8 Lipiec Są! Dudnią tam w górze. Obudzili mnie. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Lipiec Share Napisano 8 Lipiec 3 godziny temu, beaviso napisał: Są! Dudnią tam w górze. Obudzili mnie. M. Ale, że duch? Zstępuje na 155? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 8 Lipiec Share Napisano 8 Lipiec 12 godzin temu, karpik napisał: Dobre wieści dla Europy i samej putinistki le pen. Z sondażowych wyników wychodzi, że Francuzi zmobilizowali się przeciw prorosyjskim populistom. Le pen za to nadal będzie mogła ciągnąć na lewo kasę z kremla na propagandę, ku zwycięstwu nic tylko się cieszyć... A nowe zmobilizowane cały czas napływają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Lipiec Share Napisano 8 Lipiec 2 minuty temu, Tyr napisał: nic tylko się cieszyć... A nowe zmobilizowane cały czas napływają... Hahahaha. Czerwiec 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 8 Lipiec Share Napisano 8 Lipiec a co od czerwca 2023 ubyło nachodźców? A może jednak przybyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 8 Lipiec Share Napisano 8 Lipiec i jak myślisz? Jak zwycięży lewactwo to ubędzie czy przybędzie imigrantów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Lipiec Share Napisano 8 Lipiec (edytowane) Nam się nikt podobno w tradycję ma nie wtrącać. "Spalenie królewskich powozów w pałacu d'Eu podczas rewolucji francuskiej w 1848 roku" Edytowane 8 Lipiec przez karpik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi