Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Premier Węgier Viktor Orban pojechał do Pekinu. Podczas Forum Pasa i Szlaku spotkał się z rosyjskim dyktatorem Władimirem Putinem. - Węgrom nigdy nie zależało na konfrontacji z Rosją, ale na nawiązaniu bliskich stosunków - powiedział polityk, który w końcu jasno wyraził swoje stanowisko.

Rzecznik prasowy premiera Węgier, Bertalan Havasi, poinformował, że politycy omówili szereg kwestii, w tym węgiersko-rosyjską współpracę w dziedzinie dostaw gazu i ropy oraz energii jądrowej

YWY5ZjdkdjY4VyxZSxB7I3sPeAMNSXV1LBdgSEtTaWchGjwDCA4rMiladA0WHik2LkV0GghEOCcwGixbSw8wJClZOxNLDjQ1PFF1XlRTbTM8BGlHVV5oNnQBaAwARjg0OgV3UwdTaTY_DDxdAAhtdSQ.webp

Napisano
18 godzin temu, M81 napisał:

ppłk Tomasz Ogrodniczuk mógłby się zainteresować ściągnięciem ich do Poznania w ramach wymiany za te czołgi , które wysłaliśmy na Ukrainę

Napisano
3 hours ago, Cypis napisał:

ppłk Tomasz Ogrodniczuk mógłby się zainteresować ściągnięciem ich do Poznania w ramach wymiany za te czołgi , które wysłaliśmy na Ukrainę

W obecnym stanie niestety mocno straciły na wartości.

Nie chce mi się wierzyć, że są to autentyczne pojazdy. Musiałby się wypowiedzieć jakiś znawca tamtejszych zasobów muzealnych.

Napisano
6 minutes ago, Erih napisał:

Słuszna myśl, ale ja chętnie zobaczyłbym w tym temacie konkrety.

A o one w polskiej polityce trudno, niezależnie od partyjnych sympatii.

Przecież to są kpiny.

Napisano
Teraz, M81 napisał:

Tylko w jakich okolicznościach znalazły się na wschodzie? I to nie Bliskim Wschodzie.

Według internetów kupione z Syrii do prywatnej kolekcji.

Napisano
45 minut temu, Erih napisał:

Słuszna myśl, ale ja chętnie zobaczyłbym w tym temacie konkrety.

A o one w polskiej polityce trudno, niezależnie od partyjnych sympatii.

Trzeba dać szansę czynnikowi czasu i popatrzeć, co to z tego wyjdzie. Najprawdopodobniej jedno przynajmniej się skończy, a mianowicie wygadywanie w mediach bredni, że już niczego rzekomo nie dajemy Ukrainie, podczas gdy całe ukraińskie lotnictwo niemal od początku tej wojny lata na polskiej nafcie JP-8 (co najmniej).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie