Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
Godzinę temu, MarekA napisał:

Moje przypuszczenie jest takie, że są to ręczne granaty termobaryczne np takie jest ten:

Tak, te drugie są termobaryczne - nawet gdzieś widziałem podany dokładny typ... Jak tak patrzę, to RGT-27S2 wydają się może trochę za duże?

Edytowane przez Grzesio
Napisano
1 godzinę temu, canabis.dw napisał:

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/ostatnie-slowa-xi-jinpinga-do-putina-w-moskwie-wszystko-sie-nagralo-wideo/c22t093

Wizyta Xi w kacapowym- Siedliszczu budzi mój niepokój... Wybitnie chu...owo by było gdyby Chiny uratowały- tak ładnie już podgotowaną - ruską żabę, najgorsze że mają wszystkie środki żeby to zrobić...

Na chłopski rozum dzicz nie ma do zaoferowania Chinom NIC, po za tanimi surowcami, które już płyną szerokim strumieniem, za marne grosze. Chiny mają bardzo dużo do stracenia, a nic do zyskania. Czy Xi będzie chciał wszystko przekreślić, w zamian za usmiech dziadka z bunkra i popsucie humoru Stanom? Wątpliwe, ale nie niemożliwe.

Napisano
Teraz, Grzesio napisał:

nawet gdzieś widziałem podany dokładny typ

Też, a teraz nie mogę znaleźć w necie. To ukraiński model.

Napisano

😈

Бизнесмен из Гатчины (рф) пошел добровольцем в «ДНР», а когда вернулся, то наткнулся на охранников клуба, которые его впятером отметелили.

Но на этом эпик не заканчивается – приехали менты, которые тоже его побили и ударили шокером, потому что рашист очень сильно возмущался. Далее его с переломами костей черепа и разорванным пищеводом привезли в больницу, в которой выписали штраф и отправили на мороз. В итоге у него отказали почки и селезенка, и случился инсульт, а через 2 недели он умер.

IMG_20230322_171158_983.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie