karpik Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 W dniu 28.01.2023 o 13:48, Czlowieksniegu napisał: Ocaleje nora kaczyńskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 Ciekawe, skąd Orlen/Biuro Prasowe to wie... Pomijając, że dlaczego Orlen/Biuro Prasowe, wydaje poniższe, a nie Obajtek, jako osoba prywatna... To w sytuacji, gdy o dziwo odda sprawę do sądu, w razie W, GW zapłaci 15 tys i przeprosiny zamieści w Monitorze... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Pomijając, że dlaczego Orlen/Biuro Prasowe, wydaje poniższe, a nie Obajtek, jako osoba prywatna... A dlaczego śmierdzący tchórz macierewicz nie pozwał Tomasza Piątka za jego książkę o nim z oskarżenia prywatnego tylko zaprzągł do tego aparat prawny MON? To są klasyczne metody pisowskiej hołoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 A mówiło się, że „Bravo Girl” to już są Himalaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 1 godzinę temu, karpik napisał: Do Vol.4 proponuję artykuły: - Test wyrobów tytoniowych: Viceroy vs. LD czerwone - Bon turystyczny w praktyce - Jak przewijać gówniaka na stole w restauracji M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 "Nie wpłacam na WOŚP, bo nie chcę finansować Owsiaka i jego lewackiej organizacji, ale też imprez tego typu jak Woodstock. Zachęcam do tego, żeby bez pośrednictwa lewackiej organizacji WOŚP, która finansuje imperium Owsiaka, wspierać w inny sposób dzieci, np. dając na Caritas. Te inicjatywy Owsiaka nie mają nic wspólnego z dziećmi – przyznał Kowalski," Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 Godzinę temu, karpik napisał: "Nie wpłacam na WOŚP, bo nie chcę finansować Owsiaka i jego lewackiej organizacji, ale też imprez tego typu jak Woodstock. Zachęcam do tego, żeby bez pośrednictwa lewackiej organizacji WOŚP, która finansuje imperium Owsiaka, wspierać w inny sposób dzieci, np. dając na Caritas. Te inicjatywy Owsiaka nie mają nic wspólnego z dziećmi – przyznał Kowalski," Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 (edytowane) Pisdzielce powinni wypełnić i nosić takie oświadczenia Edytowane 30 Styczeń 2023 przez bodziu000000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2023 Teraz, karpik napisał: Fejk ta okładka. Brakuje Harnasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 43 minuty temu, bodziu000000 napisał: Pisdzielce powinni wypełnić i nosić takie oświadczenia Jak mnie wku...wia to obnoszenie się jakim to szczodrym i wspaniałym darczyńcom jestem. Wrzuciłeś 50 zł do puszki WOSP raz w roku ? I super. Naklej sobie serduszka na kurtkę i na czoło, cały rok możesz być z siebie dumny. Tylko nie piernicz o szczuciu i dzieleni... Ps. Raz w roku... co wy tam wiecie o pomaganiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 33 minuty temu, takafura napisał: Jak mnie wku...wia to obnoszenie się jakim to szczodrym i wspaniałym darczyńcom jestem. Wrzuciłeś 50 zł do puszki WOSP raz w roku ? I super. Naklej sobie serduszka na kurtkę i na czoło, cały rok możesz być z siebie dumny. Tylko nie piernicz o szczuciu i dzieleni... Ps. Raz w roku... co wy tam wiecie o pomaganiu. Nie płacz. Może nawet i chciałbyś zbierać ale zakaz z góry. Jebać piss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 1 minutę temu, karpik napisał: Nie płacz. Może nawet i chciałbyś zbierać ale zakaz z góry. Jebać piss. Straszna żenua taki lans szczególnie dla kogoś kto udziela się systematycznie. Jeszcze większa szczucie na pomagających poprzez inne organizacje lub osobiście. Ps. Pomijając chamstwo i fobie to skąd takie poczucie własnej zajebistości ? To ciągłe obrażanie, pouczanie, wmawianie własnych projekcji. Nawet dzieci neostrady już wydoroślały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Styczeń 2023 Share Napisano 30 Styczeń 2023 11 minut temu, takafura napisał: Straszna żenua taki lans szczególnie dla kogoś kto udziela się systematycznie. Jeszcze większa szczucie na pomagających poprzez inne organizacje lub osobiście. Ps. Pomijając chamstwo i fobie to skąd takie poczucie własnej zajebistości ? To ciągłe obrażanie, pouczanie, wmawianie własnych projekcji. Nawet dzieci neostrady już wydoroślały... Nie filozuj. Idź wpłacić na car i tas i może będziesz miał szczęście- chociaż 10gr ze złotówki trafi do potrzebujących, z nie do złodziei i czarnej mafii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 31 Styczeń 2023 Share Napisano 31 Styczeń 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 31 Styczeń 2023 Share Napisano 31 Styczeń 2023 Willa plus. Publiczne pieniądze dla organizacji bliskich PiS. Lista Niech ktoś pokaże taką złodziejską bandę w całej historii Polski po 1945 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 31 Styczeń 2023 Share Napisano 31 Styczeń 2023 14 godzin temu, bodziu000000 napisał: Fascynacja katabasów seksem jest powszechnie znana. Ja, jako antychryst przed ślubem konkordatowym byłem przesłuchiwany na okoliczność seksu i musiałem zeznać parę fajnych rzeczy. Lampy w twarz nie było, ale kurek od czterdziestki piątki sam mi się odciągał na dźwięk niektórych zadawanych mi pytań o seks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi