Jedburgh_Ops Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 W dniu 28.01.2023 o 13:48, Czlowieksniegu napisał: Ocaleje nora kaczyńskiego.
Czlowieksniegu Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 Ciekawe, skąd Orlen/Biuro Prasowe to wie... Pomijając, że dlaczego Orlen/Biuro Prasowe, wydaje poniższe, a nie Obajtek, jako osoba prywatna... To w sytuacji, gdy o dziwo odda sprawę do sądu, w razie W, GW zapłaci 15 tys i przeprosiny zamieści w Monitorze... :-)
Jedburgh_Ops Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Pomijając, że dlaczego Orlen/Biuro Prasowe, wydaje poniższe, a nie Obajtek, jako osoba prywatna... A dlaczego śmierdzący tchórz macierewicz nie pozwał Tomasza Piątka za jego książkę o nim z oskarżenia prywatnego tylko zaprzągł do tego aparat prawny MON? To są klasyczne metody pisowskiej hołoty.
Jedburgh_Ops Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 A mówiło się, że „Bravo Girl” to już są Himalaje...
beaviso Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 1 godzinę temu, karpik napisał: Do Vol.4 proponuję artykuły: - Test wyrobów tytoniowych: Viceroy vs. LD czerwone - Bon turystyczny w praktyce - Jak przewijać gówniaka na stole w restauracji M.
karpik Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 "Nie wpłacam na WOŚP, bo nie chcę finansować Owsiaka i jego lewackiej organizacji, ale też imprez tego typu jak Woodstock. Zachęcam do tego, żeby bez pośrednictwa lewackiej organizacji WOŚP, która finansuje imperium Owsiaka, wspierać w inny sposób dzieci, np. dając na Caritas. Te inicjatywy Owsiaka nie mają nic wspólnego z dziećmi – przyznał Kowalski,"
karpik Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 Godzinę temu, karpik napisał: "Nie wpłacam na WOŚP, bo nie chcę finansować Owsiaka i jego lewackiej organizacji, ale też imprez tego typu jak Woodstock. Zachęcam do tego, żeby bez pośrednictwa lewackiej organizacji WOŚP, która finansuje imperium Owsiaka, wspierać w inny sposób dzieci, np. dając na Caritas. Te inicjatywy Owsiaka nie mają nic wspólnego z dziećmi – przyznał Kowalski,"
bodziu000000 Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 (edytowane) Pisdzielce powinni wypełnić i nosić takie oświadczenia Edytowane 30 Styczeń 2023 przez bodziu000000
bjar_1 Napisano 30 Styczeń 2023 Autor Napisano 30 Styczeń 2023 Teraz, karpik napisał: Fejk ta okładka. Brakuje Harnasia.
takafura Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 43 minuty temu, bodziu000000 napisał: Pisdzielce powinni wypełnić i nosić takie oświadczenia Jak mnie wku...wia to obnoszenie się jakim to szczodrym i wspaniałym darczyńcom jestem. Wrzuciłeś 50 zł do puszki WOSP raz w roku ? I super. Naklej sobie serduszka na kurtkę i na czoło, cały rok możesz być z siebie dumny. Tylko nie piernicz o szczuciu i dzieleni... Ps. Raz w roku... co wy tam wiecie o pomaganiu.
karpik Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 33 minuty temu, takafura napisał: Jak mnie wku...wia to obnoszenie się jakim to szczodrym i wspaniałym darczyńcom jestem. Wrzuciłeś 50 zł do puszki WOSP raz w roku ? I super. Naklej sobie serduszka na kurtkę i na czoło, cały rok możesz być z siebie dumny. Tylko nie piernicz o szczuciu i dzieleni... Ps. Raz w roku... co wy tam wiecie o pomaganiu. Nie płacz. Może nawet i chciałbyś zbierać ale zakaz z góry. Jebać piss.
takafura Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 1 minutę temu, karpik napisał: Nie płacz. Może nawet i chciałbyś zbierać ale zakaz z góry. Jebać piss. Straszna żenua taki lans szczególnie dla kogoś kto udziela się systematycznie. Jeszcze większa szczucie na pomagających poprzez inne organizacje lub osobiście. Ps. Pomijając chamstwo i fobie to skąd takie poczucie własnej zajebistości ? To ciągłe obrażanie, pouczanie, wmawianie własnych projekcji. Nawet dzieci neostrady już wydoroślały...
karpik Napisano 30 Styczeń 2023 Napisano 30 Styczeń 2023 11 minut temu, takafura napisał: Straszna żenua taki lans szczególnie dla kogoś kto udziela się systematycznie. Jeszcze większa szczucie na pomagających poprzez inne organizacje lub osobiście. Ps. Pomijając chamstwo i fobie to skąd takie poczucie własnej zajebistości ? To ciągłe obrażanie, pouczanie, wmawianie własnych projekcji. Nawet dzieci neostrady już wydoroślały... Nie filozuj. Idź wpłacić na car i tas i może będziesz miał szczęście- chociaż 10gr ze złotówki trafi do potrzebujących, z nie do złodziei i czarnej mafii.
Jedburgh_Ops Napisano 31 Styczeń 2023 Napisano 31 Styczeń 2023 Willa plus. Publiczne pieniądze dla organizacji bliskich PiS. Lista Niech ktoś pokaże taką złodziejską bandę w całej historii Polski po 1945 r.
Jedburgh_Ops Napisano 31 Styczeń 2023 Napisano 31 Styczeń 2023 14 godzin temu, bodziu000000 napisał: Fascynacja katabasów seksem jest powszechnie znana. Ja, jako antychryst przed ślubem konkordatowym byłem przesłuchiwany na okoliczność seksu i musiałem zeznać parę fajnych rzeczy. Lampy w twarz nie było, ale kurek od czterdziestki piątki sam mi się odciągał na dźwięk niektórych zadawanych mi pytań o seks.
Rekomendowane odpowiedzi