Skocz do zawartości

Figury rozdział VIII

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

Pomijając, że dlaczego Orlen/Biuro Prasowe, wydaje poniższe, a nie Obajtek, jako osoba prywatna...

A dlaczego śmierdzący tchórz macierewicz nie pozwał Tomasza Piątka za jego książkę o nim z oskarżenia prywatnego tylko zaprzągł do tego aparat prawny MON?

To są klasyczne metody pisowskiej hołoty.

"Nie wpłacam na WOŚP, bo nie chcę finansować Owsiaka i jego lewackiej organizacji, ale też imprez tego typu jak Woodstock. Zachęcam do tego, żeby bez pośrednictwa lewackiej organizacji WOŚP, która finansuje imperium Owsiaka, wspierać w inny sposób dzieci, np. dając na Caritas. Te inicjatywy Owsiaka nie mają nic wspólnego z dziećmi – przyznał Kowalski,"

Godzinę temu, karpik napisał:

"Nie wpłacam na WOŚP, bo nie chcę finansować Owsiaka i jego lewackiej organizacji, ale też imprez tego typu jak Woodstock. Zachęcam do tego, żeby bez pośrednictwa lewackiej organizacji WOŚP, która finansuje imperium Owsiaka, wspierać w inny sposób dzieci, np. dając na Caritas. Te inicjatywy Owsiaka nie mają nic wspólnego z dziećmi – przyznał Kowalski,"

main_37nie_dla_psa_kie_basa_ny_sarka.jpg

43 minuty temu, bodziu000000 napisał:

Pisdzielce powinni wypełnić i nosić takie oświadczenia

20221227_175253.jpg

Jak mnie wku...wia to obnoszenie się jakim to szczodrym i wspaniałym darczyńcom jestem.

Wrzuciłeś 50 zł do puszki WOSP raz w roku ? I super. Naklej sobie serduszka na kurtkę i na czoło, cały rok możesz być z siebie dumny.

Tylko nie piernicz o szczuciu i dzieleni...

Ps. Raz w roku... co wy tam wiecie o pomaganiu.

33 minuty temu, takafura napisał:

Jak mnie wku...wia to obnoszenie się jakim to szczodrym i wspaniałym darczyńcom jestem.

Wrzuciłeś 50 zł do puszki WOSP raz w roku ? I super. Naklej sobie serduszka na kurtkę i na czoło, cały rok możesz być z siebie dumny.

Tylko nie piernicz o szczuciu i dzieleni...

Ps. Raz w roku... co wy tam wiecie o pomaganiu.

Nie płacz. Może nawet i chciałbyś zbierać ale zakaz z góry. Jebać piss.

1 minutę temu, karpik napisał:

Nie płacz. Może nawet i chciałbyś zbierać ale zakaz z góry. Jebać piss.

Straszna żenua taki lans  szczególnie dla kogoś kto udziela się systematycznie.

Jeszcze większa szczucie na pomagających poprzez inne organizacje lub osobiście.

Ps. Pomijając chamstwo i fobie to skąd takie poczucie własnej zajebistości ? To ciągłe obrażanie, pouczanie, wmawianie własnych projekcji. Nawet dzieci neostrady już wydoroślały...

11 minut temu, takafura napisał:

Straszna żenua taki lans  szczególnie dla kogoś kto udziela się systematycznie.

Jeszcze większa szczucie na pomagających poprzez inne organizacje lub osobiście.

Ps. Pomijając chamstwo i fobie to skąd takie poczucie własnej zajebistości ? To ciągłe obrażanie, pouczanie, wmawianie własnych projekcji. Nawet dzieci neostrady już wydoroślały...

Nie filozuj. Idź wpłacić na car i tas i może będziesz miał szczęście- chociaż 10gr ze złotówki trafi do potrzebujących, z nie do złodziei i czarnej mafii.

14 godzin temu, bodziu000000 napisał:

20230130_203618.jpg

Fascynacja katabasów seksem jest powszechnie znana. Ja, jako antychryst przed ślubem konkordatowym byłem przesłuchiwany na okoliczność seksu i musiałem zeznać parę fajnych rzeczy. Lampy w twarz nie było, ale kurek od czterdziestki piątki sam mi się odciągał na dźwięk niektórych zadawanych mi pytań o seks.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie