Tyr Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 4 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Spływaj antysemicki śmieciu. Metoda fiutina... Będziesz deantysemitował, czy cóś? Cienki bolek jesteś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Ciesz się śmieciu ostatnimi przedśmiertnymi drgawkami tfojego nazistowskiego środowiska politycznego. Śmietnik historii już ma dla ciebie otwartą klapę. Słychać wasze wycie - to naprawdę znakomicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Tyr "Słuchaj no jedcośtam......" Nie bądź taki... - znalazłeś materiał statyczny/źródłowy do głupoty o 2 mln emigrantów? Czy jak to masz w zwyczaju, puściłeś bąka i udajesz, że to nie ty? Dwa- skoro cytujesz, to może zacytuj oficjalne dokumenty (nie)rządu Morawieckiego, który otwarcie podaje, że obniżenie wieku emerytalnego doprowadziło do problemów finansowych emerytów i ci powinni, będąc w zasadzie bez wyjścia, wrócić do pracy... Trzy- z ciekawości, dla kolegi pytam, skoro przytoczyłeś np Hołownię, to może przytocz jakieś "ciekawe" wypowiedzi np ZZ czy podobnych tuzów odnośnie Mistrza power-pointa, rządu, itp? PS Ty to za przewodnią partią narodu i pacynką, czy odwrotnie- za ZZ? To też może sporo tłumaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 facet, że ty puszczasz bąki to niech ci się nie wydaje, że inni też muszą... Polacy wracają z emigracji - Bankier.pl Coraz więcej Polaków na emigracji? | Biuletyn Migracyjny (uw.edu.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Tyr "facet, że ty puszczasz bąki to niech ci się nie wydaje, że inni też muszą... ..." Yhmmmm.... i zapewne w śnurkach o wracających są dane o przywołanych przez ciebie 2 mln... Pokaż, bo nie zauważyłem, niestety... I zapewne, np Brexit nie miał wpływu na liczbę "uciekinierów" z Wysp- oni z miłości do Prezesa wrócili... Zwłaszcza, gdy stoi napisane: "Za najgwałtowniejszy odwrót z emigracji od lat odpowiadają niemal w całości powroty z Wielkiej Brytanii." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Bo głupia, prymitywna, zacofana, niedouczona Unia Europejska - gorsza niż ZSRR wg czarnka - nie ma zielonego pojęcia o tym, jakie znaczenie ma ezoteryka w procesie zarządzania przedsiębiorstwem i korporacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Michaił Iwanowicz Duda - fajnie i nawet nie z Wehrmachtu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Tak jak mi daaaaaaaaaaleko do osób pokroju PAD, tak już dawno wiadomo, że to fake news... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Tak jak mi daaaaaaaaaaleko do osób pokroju PAD, tak już dawno wiadomo, że to fake news... Znaczy co? Jednak z Wehrmachtu, jak dwóch wujów kurskiego, czy z Afrika Korps, jak dziad gmyza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 2 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: I bardzo dobrze! W mojej pobliskiej Sadyba Best Mall jest knajpa ukraińska (żeby było śmieszniej obsługiwana przez Białorusinki) i działa ona w weekendy. Jak się idzie do kina w tym przybytku to można zjeść pyszne ukraińskie potrawy. Śmierć wrogom Polski normalnej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Je.... Zawiodłeś mnie... znasz przepis, który zabrania działalności podobnych w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Ja generalnie wszystkich zawodzę - to moje ulubione hobby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaNJ Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 a propos wujów z Wehrmachtu to przeczytałam wspomniane tu kiedyś "Dziady i Dybuki". Bardzo polecam (choć wiem ,że to nie Wasze klimaty), pięknie napisana opowieść rodzinna z tłem historycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Monika- jam to uczynił złośliwie, przyznaję, przywołałem "Dziady i Dybuki" drugiego Kurskiego... A jak komuś mało, to polecam, na dobicie "Cud purymowy" Cywińskiej do obejrzenia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaNJ Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Człowiek- wiem, że złośliwie; ale ja zupełnie niezłośliwie przeczytałam, wolna jestem od uprzedzeń. Faktem jest, że genealogia może wpędzić w kompleksy szczególnie tych pełnokrwistych i prawdziwych ( rany zabrzmiało to jak stek z grzybami), więc wytykają innym przodków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 48 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Je.... Zawiodłeś mnie... znasz przepis, który zabrania działalności podobnych w niedzielę? Przepisy nie zabraniają pracy szynku(i nie tylko)w niedzielę, jeżeli ogarniają to osobiście właściciele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 karpik Niedzielny zakaz handlu nie dotyczy kawiarni, restauracji i innych punktów gastronomicznych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: karpik Niedzielny zakaz handlu nie dotyczy kawiarni, restauracji i innych punktów gastronomicznych ... No widzisz. To o co chodzi tym rasistom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2023 Kowalski to dzban nad dzbany, głupszego to nie było i nie będzie w tej sitwie już nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Styczeń 2023 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 Allach nie zabrania? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 12 Styczeń 2023 Share Napisano 12 Styczeń 2023 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Co ma zakaz handlu do pracy lokali gastro? Śmierć wrogom Polski to patentowi kretyni, co po raz kolejny potwierdzili. Takie informacje produkują zjeby dla zjebów. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi