Tyr Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 4 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Spływaj antysemicki śmieciu. Metoda fiutina... Będziesz deantysemitował, czy cóś? Cienki bolek jesteś....
Jedburgh_Ops Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 Ciesz się śmieciu ostatnimi przedśmiertnymi drgawkami tfojego nazistowskiego środowiska politycznego. Śmietnik historii już ma dla ciebie otwartą klapę. Słychać wasze wycie - to naprawdę znakomicie.
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 Tyr "Słuchaj no jedcośtam......" Nie bądź taki... - znalazłeś materiał statyczny/źródłowy do głupoty o 2 mln emigrantów? Czy jak to masz w zwyczaju, puściłeś bąka i udajesz, że to nie ty? Dwa- skoro cytujesz, to może zacytuj oficjalne dokumenty (nie)rządu Morawieckiego, który otwarcie podaje, że obniżenie wieku emerytalnego doprowadziło do problemów finansowych emerytów i ci powinni, będąc w zasadzie bez wyjścia, wrócić do pracy... Trzy- z ciekawości, dla kolegi pytam, skoro przytoczyłeś np Hołownię, to może przytocz jakieś "ciekawe" wypowiedzi np ZZ czy podobnych tuzów odnośnie Mistrza power-pointa, rządu, itp? PS Ty to za przewodnią partią narodu i pacynką, czy odwrotnie- za ZZ? To też może sporo tłumaczyć...
Tyr Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 facet, że ty puszczasz bąki to niech ci się nie wydaje, że inni też muszą... Polacy wracają z emigracji - Bankier.pl Coraz więcej Polaków na emigracji? | Biuletyn Migracyjny (uw.edu.pl)
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 Tyr "facet, że ty puszczasz bąki to niech ci się nie wydaje, że inni też muszą... ..." Yhmmmm.... i zapewne w śnurkach o wracających są dane o przywołanych przez ciebie 2 mln... Pokaż, bo nie zauważyłem, niestety... I zapewne, np Brexit nie miał wpływu na liczbę "uciekinierów" z Wysp- oni z miłości do Prezesa wrócili... Zwłaszcza, gdy stoi napisane: "Za najgwałtowniejszy odwrót z emigracji od lat odpowiadają niemal w całości powroty z Wielkiej Brytanii."
Jedburgh_Ops Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 Bo głupia, prymitywna, zacofana, niedouczona Unia Europejska - gorsza niż ZSRR wg czarnka - nie ma zielonego pojęcia o tym, jakie znaczenie ma ezoteryka w procesie zarządzania przedsiębiorstwem i korporacją.
Jedburgh_Ops Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 Michaił Iwanowicz Duda - fajnie i nawet nie z Wehrmachtu...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 Tak jak mi daaaaaaaaaaleko do osób pokroju PAD, tak już dawno wiadomo, że to fake news...
Jedburgh_Ops Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Tak jak mi daaaaaaaaaaleko do osób pokroju PAD, tak już dawno wiadomo, że to fake news... Znaczy co? Jednak z Wehrmachtu, jak dwóch wujów kurskiego, czy z Afrika Korps, jak dziad gmyza?
Jedburgh_Ops Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 2 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: I bardzo dobrze! W mojej pobliskiej Sadyba Best Mall jest knajpa ukraińska (żeby było śmieszniej obsługiwana przez Białorusinki) i działa ona w weekendy. Jak się idzie do kina w tym przybytku to można zjeść pyszne ukraińskie potrawy. Śmierć wrogom Polski normalnej!
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 Je.... Zawiodłeś mnie... znasz przepis, który zabrania działalności podobnych w niedzielę?
Jedburgh_Ops Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 Ja generalnie wszystkich zawodzę - to moje ulubione hobby...
MonikaNJ Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 a propos wujów z Wehrmachtu to przeczytałam wspomniane tu kiedyś "Dziady i Dybuki". Bardzo polecam (choć wiem ,że to nie Wasze klimaty), pięknie napisana opowieść rodzinna z tłem historycznym.
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 Monika- jam to uczynił złośliwie, przyznaję, przywołałem "Dziady i Dybuki" drugiego Kurskiego... A jak komuś mało, to polecam, na dobicie "Cud purymowy" Cywińskiej do obejrzenia :-)
MonikaNJ Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 Człowiek- wiem, że złośliwie; ale ja zupełnie niezłośliwie przeczytałam, wolna jestem od uprzedzeń. Faktem jest, że genealogia może wpędzić w kompleksy szczególnie tych pełnokrwistych i prawdziwych ( rany zabrzmiało to jak stek z grzybami), więc wytykają innym przodków.
karpik Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 48 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Je.... Zawiodłeś mnie... znasz przepis, który zabrania działalności podobnych w niedzielę? Przepisy nie zabraniają pracy szynku(i nie tylko)w niedzielę, jeżeli ogarniają to osobiście właściciele.
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 karpik Niedzielny zakaz handlu nie dotyczy kawiarni, restauracji i innych punktów gastronomicznych ...
karpik Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: karpik Niedzielny zakaz handlu nie dotyczy kawiarni, restauracji i innych punktów gastronomicznych ... No widzisz. To o co chodzi tym rasistom?
bjar_1 Napisano 12 Styczeń 2023 Autor Napisano 12 Styczeń 2023 Kowalski to dzban nad dzbany, głupszego to nie było i nie będzie w tej sitwie już nigdy.
beaviso Napisano 12 Styczeń 2023 Napisano 12 Styczeń 2023 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Co ma zakaz handlu do pracy lokali gastro? Śmierć wrogom Polski to patentowi kretyni, co po raz kolejny potwierdzili. Takie informacje produkują zjeby dla zjebów. M.
Rekomendowane odpowiedzi