Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
4 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał:

Spływaj antysemicki śmieciu.

Metoda fiutina... Będziesz deantysemitował, czy cóś? Cienki bolek jesteś....

Napisano

Ciesz się śmieciu ostatnimi przedśmiertnymi drgawkami tfojego nazistowskiego środowiska politycznego. Śmietnik historii już ma dla ciebie otwartą klapę. Słychać wasze wycie - to naprawdę znakomicie.

Napisano

Tyr

"Słuchaj no jedcośtam......"

Nie bądź taki... - znalazłeś materiał statyczny/źródłowy do głupoty o 2 mln emigrantów? Czy jak to masz w zwyczaju, puściłeś bąka i udajesz, że to nie ty?

Dwa- skoro cytujesz, to może zacytuj oficjalne dokumenty (nie)rządu Morawieckiego, który otwarcie podaje, że obniżenie wieku emerytalnego doprowadziło do problemów finansowych emerytów i ci powinni, będąc w zasadzie bez wyjścia, wrócić do pracy...

Trzy- z ciekawości, dla kolegi pytam, skoro przytoczyłeś np Hołownię, to może przytocz jakieś "ciekawe" wypowiedzi np ZZ czy podobnych tuzów odnośnie Mistrza power-pointa, rządu, itp?

PS Ty to za przewodnią partią narodu i pacynką, czy odwrotnie- za ZZ? To też może sporo tłumaczyć...

Napisano

Tyr

"facet, że ty puszczasz bąki to niech ci się nie wydaje, że inni też muszą... ..."

Yhmmmm.... i zapewne w śnurkach o wracających są dane o przywołanych przez ciebie 2 mln...  Pokaż, bo nie zauważyłem, niestety...

I zapewne, np Brexit nie miał wpływu na liczbę "uciekinierów" z Wysp- oni z miłości do Prezesa wrócili... Zwłaszcza, gdy stoi napisane:

"Za najgwałtowniejszy odwrót z emigracji od lat odpowiadają niemal w całości powroty z Wielkiej Brytanii."

Napisano

Bo głupia, prymitywna, zacofana, niedouczona Unia Europejska - gorsza niż ZSRR wg czarnka - nie ma zielonego pojęcia o tym, jakie znaczenie ma ezoteryka w procesie zarządzania przedsiębiorstwem i korporacją.

Napisano
3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

Tak jak mi daaaaaaaaaaleko do osób pokroju PAD, tak już dawno wiadomo, że to fake news...

Znaczy co? Jednak z Wehrmachtu, jak dwóch wujów kurskiego, czy z Afrika Korps, jak dziad gmyza?

:classic_biggrin:

Napisano
2 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

I bardzo dobrze! W mojej pobliskiej Sadyba Best Mall jest knajpa ukraińska (żeby było śmieszniej obsługiwana przez Białorusinki) i działa ona w weekendy. Jak się idzie do kina w tym przybytku to można zjeść pyszne ukraińskie potrawy.

Śmierć wrogom Polski normalnej!

Napisano

a propos wujów z Wehrmachtu to przeczytałam wspomniane tu kiedyś "Dziady i Dybuki". Bardzo polecam (choć wiem ,że to nie Wasze klimaty), pięknie napisana opowieść rodzinna z tłem historycznym. 

Napisano

Człowiek- wiem, że złośliwie; ale ja zupełnie niezłośliwie przeczytałam, wolna jestem od uprzedzeń. Faktem jest, że genealogia może wpędzić w kompleksy szczególnie tych pełnokrwistych i prawdziwych ( rany zabrzmiało to jak stek z grzybami), więc wytykają innym przodków.

Napisano
48 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Je....

Zawiodłeś mnie... znasz przepis, który zabrania działalności podobnych w niedzielę?

Przepisy nie zabraniają pracy szynku(i nie tylko)w niedzielę, jeżeli ogarniają to osobiście właściciele.

Napisano
3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

karpik

Niedzielny zakaz handlu nie dotyczy kawiarni, restauracji i innych punktów gastronomicznych ...

No widzisz. To o co chodzi tym rasistom?🤔

Napisano
3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał:

Co ma zakaz handlu do pracy lokali gastro? 
Śmierć wrogom Polski to patentowi kretyni, co po raz kolejny potwierdzili. Takie informacje produkują zjeby dla zjebów.

M.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie