Skocz do zawartości

Wojna na Ukrainie vol. 5

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Czlowieksniegu napisał:

- Polska mogłaby wprowadzić embargo na węgiel z Rosji, ale efekt byłby symboliczny, a sankcje wprowadza się nie po to, żeby to był "strzał na wiwat", tylko konkretne uderzenie w rosyjską gospodarkę. Dlatego domagamy się decyzji na poziomie unijnym - powiedział w TVP Info wiceszef MSZ Szymon Szynkowski vel Sęk.

Brać ile się da i nie zapłacić:)

Rosyjskie MSZ podało powód, dla którego Polska wydala rosyjskich dyplomatów. "Warszawa robi wszystko, aby powstrzymać ludzi z Ukrainy, którzy są teraz w Polsce i chcą przyjechać do Rosji - jest wiele takich osób, którym jest to uniemożliwiane, co zwiększa ich cierpienie« - powiedziała Maria Zacharowa".

a że tak spytam człowiekaśniegu.. Coś tam kilkakrotnie do mnie a nie wiem do ilu jeszcze użytkowników, pilolisz, że syndrom Boga mi się włączył...

Facet ty zawsze masz włączony syndromik moderatorka- tyci bo tyci, ale non stop. Zawsze pokazujesz jak wyrażasz solidarnosc  jajników z dość niepopularnymi a wręcz podpadającymi pod prawo szumowinami forumowymi... 

• Tak trzymać 2

21 godzin temu, les05 napisał:

"Krasucha-4. naziemny system walki elektronicznej, służy do zakłócania sygnału GPS, łączności radiowej a także telefonów komórkowych"

krasucha.jpg

Ciekawe czy w Smoleńsku nie był testowany?

2 godziny temu, formoza58 napisał:

Mało im, że zamordowali, to  urządzają " drugą śmierć". Tutaj być moze przypadek, ale wcześniej coś brechali o zlikwidowaniu polskiej części memoriału w Katyniu... To w Charkowie się wyremontuje, pamięć dla wielu pozostanie.

Wiesz Canabis, oni może woleliby, żeby ich bojaźliwie nazywać urkami, ale to są  je...ni orkowie ;-)

A czym, że Urk sie od Orka różni ? to nie jest to samo plemie? Urk od Uraaaaaaaaa do ruskich bardziej  pasuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie