Skocz do zawartości

Figury ● Rozdział VII

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwoliłem sobie powtórzyć, bo jakiś cienki Wacek o mentalności szmalcownika zaczyna mnie straszyć, bo mu się ortodoksja i hipokryzja z polskością pomyliły...

Jeżeli chodzi o hipokryzję i obłudę naszych Ortodoksów, to pewnie w całej galaktyce nie znajdzie większych. Bo z jednej strony domagają się przerobienia naszego bantustanu na kraj ultra religijny, gdzie obywatele będą poddani surowym nakazom i zakazom takim jak: całkowity zakaz aborcji, zakaz in vitro, zakaz rozwodów, zakaz używania środków antykoncepcyjnych, czy zakaz seksu przedmałżeńskiego, oraz obowiązkowe uczęszczanie na religię i do kościoła.

A z drugiej strony mamy tam u nich takie przypadki jak: gościu, który miał dwie żony, inny załatwił sobie rozwód i to kościelny, jeszcze inny rżnął w pracy cudzą żonę, bo zamiast Biblii wybrał Kamasutrę, albo ten, który zwalcza LGBT+ sam będąc gejem, o pedofilii sukienkowych nawet już nie wspominając...

PS. Nie tacy mnie straszyli, a ja im nawet odmówiłem podpisania lojalki, a miałem wtedy dużo więcej do stracenia niż obecnie. Więc WAL SIĘ cienki Wacku...

45 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

● Karolcia cóż - ubiera się nieskromnie, chucie wzbudza, jak biedny Tymuś mógł powstrzymać ptaszka od rozgoszczenia się w jej gniazdku.

Takie szpilunie to naprawdę na Sylwestra, a nie do parlamentu.

1.thumb.jpg.121d8898d274522991cd495f0f53f254.jpg

1 godzinę temu, Tyr napisał:

Jak chcesz to możesz przyjechać, balas chojrak też... To wytłumaczę... a jak nie, to ktoś was może zgłosić, ten kto przeczytał wasze gówniane przemyślenia na odkrywcy, z wszystkimi dobrodziejstwami w nich zawartymi, obrażanie uczuć religijnych, światopoglądowych, narodowych i politycznych Zależy tylko kto sobie was upatrzy i kiedy... Mnie to lotto... bo czym więcej piszecie tym więcej sobie szkodzicie. Takie hasło modne- "pozwólcie im mówić" 

Pozdro dla ciebie jedcośtam jako tej jednej z dwóch postaci;) Wiesz o czym piszę:) ale spoko!

Ty obrażasz moje poczucie przyzwoitości, jest na to paragraf?

Godzinę temu, Tyr napisał:

Jak na totalną zagłosujecie to ideologicznie będziecie w UE prawilni ale ekonomicznie już mniej  lub zupełnie...

Problem w tym, że "totalni" to też debile i nie ma na kogo głosować...

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/radoslaw-sikorski-kto-jest-przeciwko-uzbrajaniu-ukrainy-jest-za-wojna/ntyyx87,79cfc278

1 godzinę temu, fala napisał:

Ty obrażasz moje poczucie przyzwoitości, jest na to paragraf?

To świątobliwe inaczej prymitywne prawactwo, z jego ustami wypełnionymi fasadowymi, bigoteryjnymi frazesami, ma we krwi i w genach obrażanie ludzkiej inteligencji. To prymitywne prawactwo myśli, że ludzka pamięć jest mierzona tygodniami, a nie dekadami.

Czy obecny skandal obyczajowy w Ordo Iuris to jest pierwszy taki numerek na boku u prawaków? A o skandalu z kochanką prezesa IPN Janusz Kurtyki to już prymitywne tutejsze prawactwo zapomniało? Pani mężatka i kochanka Kurtyki Katarzyna Hejke już zapomniana? Sprawa oparła się aż o prezydenta. Zapomniało prymitywne prawactwo. Różni się to czymś od obecnego  numeru w Ordo Iuris?

Takie to jest świątobliwe inaczej, fasadowo dewockie prawactwo.

Obie moje babcie miały dobre przedwojenne porzekadło: „Modli się pod figurą, a diabła ma za skórą”. Idealny komentarz do oszukańczego prawactwa z ich moralnością na pokaz i bigoterią iście kabaretową. Dokładnie jak w przypadku radnego PiS Rafała Piaseckiego katującego swoją żonę, gwałcącego ją, każącego całorocznie chodzić jej po domu topless.

ZOO Wrocław

Nasza jednopłciowa para pingwinów Bluey i Forest postanowiły udekorować swoją willę używając różowego flaminga jako rzeźby do postawienia w salonie 🦩😍 Wcześniej była to po prostu zabawka, która pływała po basenie jako enrichment, ale chłopaki uznali, że zdecydowanie lepiej nada się na wystrój wnętrza ich gniazda ❤
A jak to jest z homoseksualnością u pingwinów?👨‍❤️‍💋‍👨🌈
Zawiązywanie nieheteronormatywnych relacji dotyczy ponad 1500 gatunków zwierząt. U pingwinów przylądkowych homoseksualne pary odgrywają bardzo ważną rolę. Kiedy hetero rodzice umierają, lub porzucają swoje potomstwo, te adoptują osierocone młode i wychowują. Pary hetero przeważnie nie robią tego, ponieważ zajęte są wychowywaniem własnego potomstwa. Odchowane w ten sposób pisklęta są w pełni przystosowane do pingwiniej egzystencji 😊

Wrocław poddaje się ostatni :-)

272764521_10159658380074719_1820947136720044680_n.jpg

20 minut temu, karpik napisał:

I już dofinansowanie zoo z budżetu poszło w pisdu.

Z unijnego dostaną... Tam dadzą 500+ za homosiowanie i eutanazję... Jak tam oddałeś co wziąłeś?

7 minut temu, Tyr napisał:

Ceny wracają do normy, paliwo najtańsze, 500+ biorą i plują...

Teraz powiedz dlaczego tak się dzieje, tylko nie kłam jak to masz w zwyczaju. A pińcet niech biorą bo to z ich podatków, smutne jest to że do pińcet są podłączeni tacy co nigdy pracą rąk nie pobrudzili.

Edytowane przez fala

2 minuty temu, fala napisał:

No i jeszcze przedstawił fakturę za wynajęcie pokoju hotelowego, ubiegając się o zwrot kosztów. Znaczy że i ruchanko podatnik mu opłaca?

Sfinansowaliśmy prawakom totalną inwigilację nas wszystkich Pegasusem - to dlaczego nie mamy im finansować seksu pozamałżeńskiego? No niby dlaczego?

Uczciwy lewak Petru - też myślący główką a nie głową - swoją kochankę sfinansował sobie z własnych pieniędzy. No i Petru nikt nigdy w kościele nie widział - w przeciwieństwie do prawicowych państwa z Ordo Iuris, w przeciwieństwie do Kurtyki i jego kochanki Hejke, w przeciwieństwie do Szeligi i innych prawicowych obłąkańców w rodzaju m.in. Piaseckiego.

Oj nie ma ziemia Biłgorajska szczęścia do posłów 

https://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Olszówka

W marcu 2019 prokurator przedstawił Piotrowi Olszówce zarzuty związane z aferą korupcyjną w Starostwie Powiatowym w Biłgoraju. Piotr Olszówka został oskarżony o to, że za łapówkę w wysokości co najmniej 1500  kupił sobie prawo jazdy kategorii A i C, a następnie posługiwał się nielegalnie zdobytym dokumentem, okazując go policjantom podczas kontroli drogowych. Po ujawnieniu tych zarzutów Piotr Olszówka zrzekł się immunitetu, a prezes Prawa i Sprawiedliwości Jarosław Kaczyński zawiesił go w prawach członka partii[5]. Sąd Rejonowy w Biłgoraju skazał go za to przestępstwo na karę 1 roku i 8 miesięcy pozbawienia wolności z warunkowym zawieszeniem wykonania kary na okres próby lat 4. Ponadto sąd nałożyl też na niego karę grzywny w wysokości 4800 zł i obciążył go kosztami postępowania w wysokości ponad 7600 zł[6].

Nie wystartował w kolejnych wyborach w 2019.

Edytowane przez toska

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie