Skocz do zawartości

Figury level VI

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
27 minut temu, Tyr napisał:

Spoko:) Ci co czytają twoje debilne wpisy też czują jak byś miał naście lat albo mniej...

ty chyba nie czytasz co tu o tobie wypisują, pisowskie tępe pocięgle.

• Odpowiedzi 864
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
20 minut temu, fala napisał:

Już pracują nad tarczą chroniącą przed  "Polskim Ładem"

kartki.png

Przy każdym z 12 kuponów zabrakło gwiazdki-odnośnika, który powinien brzmieć:

* Pod warunkiem codziennego dwugodzinnego czytania portalu wPotylice.pl

Napisano
19 godzin temu, Czlowieksniegu napisał:

Je...

Dlatego już dawno napisałem, że prędzej czy później ktoś pęknie...

Pęknie, nie pęknie, jako fani PiS bądźmy dumni z czegoś innego.

To jest dopiero sukces! Mamy drugie miejsce na świecie!! Jesteśmy na podium!!!

Tylko ten głupi Meksyk wszedł nam w paradę, ale nic to, na pewno prześcigniemy dziada, bo geniusz rządu PiS to sprawi i nikt nam nie podskoczy na podium.

Liczba nadmiarowych zgonów od początku pandemii: Polska na drugim miejscu wśród krajów OECD

Napisano

Spoko... Jak grodzki zostanie ministrem zdrowia i zredukuje liczbę szpitali z ok. 1000 do 139 to nam nikt nie podskoczy przez całe stulecie nawet bez pandemii...

Napisano
19 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał:

Buahahaha... 🤣

Ktoś coś słyszał, żeby szumowina pisowska załatwiła choć jednego eurocenta z tych 770 miliardów?

Kto słyszał - ręka w górę!

1.jpg

Eee, fiu fiu, może jednak ktoś podniesie rękę... 🤣

Z ustaleń dziennikarzy Radia ZET wynika, że prezes PiS bierze pod uwagę możliwość wyrzucenia z rządu Zbigniewa Ziobry. Jarosław Kaczyński ma rozważać taką opcję, by "zapewnić Polsce pieniądze z funduszy UE".

Napisano

Lepiej by było by millery, cimoszki, rosatie i inna targowica co głosowała za wstrzymaniem funduszy wyleciała z europarlamentu...

Napisano

A o czym w ogóle jest dyskusja, skoro nawet Naczelnik przyznał, że "Polski Ład" jest do doopy [vide link]'

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/jaroslaw-kaczynski-polski-lad-nie-mial-szczescia-zostana-wyciagniete-wnioski/jyyjr70,79cfc278

Idea była dość jasna - zabieramy tzw. klasie średniej, czyli tej najbardziej produktywnej i dajemy emerytom. Swoją drogą zaliczenie osób zarabiających po przeliczeniu 1000 Euro do klasy średniej, to sam w sobie niezły odlot...

No zaczęły się schody, bo jak to u nas zwyczajowo, zaczęła się niekompetencja i szturmowszczyzna, czyli pisanie ustawy na kolanie - na nieśmiertelnej zasadzie "śmiało zmieścisz się" i jakoś to będzie, byle premię dostać na koniec roku. No i tak przy okazji tak bardzo skomplikowano system podatkowy, że teraz aby rozliczyć się z żoną, to trzeba będzie zatrudnić księgową...

Ale ironia losu polega na tym, że tak naprawdę to nikt nie zyska, ale wszyscy stracą - Gaz 900% w górę, prąd 50%, kredyty 50%, inflacja prawie 10%.

Tak się dzieje, jak za rządzenie krajem biorą się nawiedzeni dyletanci. A jest jeszcze gorzej, bo prawie równie debilna jest opozycja, czyli nie ma szans na normalność w tej naszej Republice bananowej.

Moja rada dla młodych - jak nie macie rodziców milionerów lub partyjnych bonzów, a znacie jakiś obcy język i macie jakiś fach w rękach, to wypier... niczajcie z tego kraju jak najdalej, bo tu nic dobrego was nie czeka.

Napisano
20 minut temu, balans napisał:

Moja rada dla młodych - jak nie macie rodziców milionerów lub partyjnych bonzów, a znacie jakiś obcy język i macie jakiś fach w rękach, to wypier... niczajcie z tego kraju jak najdalej, bo tu nic dobrego was nie czeka.

No jak Cię nie kochać! Ja wszystkim młodszym koleżankom i kolegom zawsze mówię dokładnie to samo. To jest rakotwórczy kraj skrajnie wrogi obywatelowi. Jeśli tylko możecie to s... stąd.

Napisano

Jakoś mają w głębokim poważaniu wasze brednie bo ostatnio wracają dość gromadnie do Polski...

Balans poproś w końcu o azyl na Białorusi albo Rosji.

Napisano
Godzinę temu, Tyr napisał:

Balans poproś w końcu o azyl na Białorusi albo Rosji.

Czego innego mogłem się spodziewać po fanatycznym pajacu?

Otóż, w stanie wojennym, czyli zapewne w czasach gdy w najlepszym razie byłeś na etapie pieluch [tetrowych zapewne], miałem okazję na "paszport w jedną stronę", ale mój ojciec, stary AK-wiec zresztą, przekonał mnie, że tylko pozostając w kraju można coś próbować zmienić na lepsze. Dałem się przekonać, ale gdybym wtedy wiedział, że będę się narażał dla przyszłej mocno porąbanej rydzykowo-obajtkowej Polski, to bym dzisiaj żył sobie spokojnie w Nowej Zelandii, bo od zawsze ten kraj mi się podobał.

A wysłać to sobie możesz swoją żonę na pobocze jakiejś bardziej ruchliwej szosy, aby dorobiła do budżetu, chociaż pora roku raczej nie sprzyja...

Napisano
Godzinę temu, Tyr napisał:

Jakoś mają w głębokim poważaniu wasze brednie bo ostatnio wracają dość gromadnie do Polski...

Dokładnie tak jak piszesz, wracają po resztę rzeczy których nie zabrali wyjeżdżając.

Napisano

A co balans twoja żona dorabia przy trasie, że takie porady dajesz? A pieluchy to się mogą ci przydać jak pstryczka w nos dostaniesz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie