Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
5 godzin temu, Tyr napisał:

Nie trzeba być ani obserwatorem ani tym bardziej wnikliwym. Wystarczy poczytać prośby o id z pytaniem o wartość...

A byłem wnikliwy i.......

Zajęło mi to trochę czasu bo netem kiepsko się posługuje i trochę po pytałem w realu o osobnika o nicku (obecnym) Tyr....

I tu uwaga chamów nie lubię ale oszustów jeszcze bardziej......

Ale do rzeczy.....

Nigdy nie byłeś jak twierdziłeś użytkownikiem Pomsee i wiem to na 1006 procent  ..

Więc kim byłeś/jesteś na tym forum.

Mam swój mocny typ .....

Edytowane przez toska
Napisano
36 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

toska- wszystkich nicków/wcieleń Tyra nawet on nie pamięta...

Tak to jest jasne......ale ......

To ....... ten..... twierdziło/twierdził że był/jest Pomsee co nigdy nie miało miejsca a wspomnianemu chwały nie przynosi.

Napisano
57 minut temu, Tyr napisał:

Tośka bo całe futro Yetiemu z czterech liter wyliżesz;)

Toska....,

To kim kusiko byłeś/jesteś......

Pomsee nigdy nie byłeś....

Do tej pory posługujesz się kłamstwem i półprawdą ....

Się w końcu jebłeś...

Napisano (edytowane)

W suchej krakowskiej co leży przy ladach w markecie jest więcej chemii niż w partii milona tych szczepionek.

Edytowane przez karpik
Napisano

http://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-koronawirus-niemcy-podano-pieciokrotna-dawke-szczepionki,nId,4953422

Ośmiu pracownikom domu opieki w Stralsundzie omyłkowo podano pięciokrotną dawkę szczepionki przeciw COVID-19. Cztery osoby trafiły do szpitala na obserwację - informuje niemiecki dziennik "Bild".

Jak poinformował w poniedziałek szef władz okręgu Pomorze Przednie-Rugia Stefan Kerth, cztery z tych ośmiu osób, przyjęte zapobiegawczo do szpitala na obserwację, wykazywały objawy grypopodobne.

...........

Napisano

I gdzie w tym piśmie jest, że nie ma awansów czy coś o kontraktach. Napisane jest, że nie będą mogli uczestniczyć w szkoleniach i kursach i nie pojadą za granicę. Te rzeczy są na tę chwilę ograniczone do niezbędnego minimum i wyszczepienie pozwoliłoby wystartować w.w. 

Z wpisaniem w opinie służbową też komunikują o co im chodzi- ma zachęcić do szczepienia.