fala Napisano 1 Grudzień 2021 Napisano 1 Grudzień 2021 (edytowane) 54 minuty temu, szutnik napisał: Bo trzeba było się od razu zdeklarować ( jak ja ) ,żeś lewak , Arab i Żyd i po kłopocie :) Takich nie ruszają ... I tak cię obsobaczą jedząc Kebbab na wczasach w jakiejś islamskiej Turcji lub Egipcie. Edytowane 1 Grudzień 2021 przez fala
szutnik Napisano 1 Grudzień 2021 Napisano 1 Grudzień 2021 9 minut temu, fala napisał: I tak cię obsobaczą jedząc Kebbab na wczasach w jakiejś islamskiej Turcji lub Egipcie. Jako zwolennik Synopczyka , którego zwali Psem potraktuje to jako niezasłużone komplimenty :) A poza tym myślisz ,że impotenci intelektualni robią na mnie jakiekolwiek wrażenie ?
fala Napisano 1 Grudzień 2021 Napisano 1 Grudzień 2021 23 minuty temu, szutnik napisał: Jako zwolennik Synopczyka , którego zwali Psem potraktuje to jako niezasłużone komplimenty :) A poza tym myślisz ,że impotenci intelektualni robią na mnie jakiekolwiek wrażenie ? Mnie wqli, a że mamy opcję blokowania to nie muszę już czytać co wypocił tyr, co wydumał gajowy i kilku podobnych szczycących się nienachalną inteligencją.
szutnik Napisano 1 Grudzień 2021 Napisano 1 Grudzień 2021 36 minut temu, fala napisał: Mnie wqli, a że mamy opcję blokowania to nie muszę już czytać co wypocił tyr, co wydumał gajowy i kilku podobnych szczycących się nienachalną inteligencją. A mnie bawią :) Zobacz na jaką "głębię" przemyśleń zdobył się powyżej - normalnie piaskownica :) A że głupota dziecków jest rozbrajająca ...
Tyr Napisano 2 Grudzień 2021 Napisano 2 Grudzień 2021 A mnie śmieszą przegrywy, którym się wydaje, że są mądrzejsi od innych, wmawiający sobie intelekt i snobizujące się na filozofów. Taka choroba- rozedma ego- objawiająca się napadową potrzebą obrażenia innych… A swoją drogą to strasznie fizjologiczną filozofie wyznajesz…
Czlowieksniegu Napisano 2 Grudzień 2021 Napisano 2 Grudzień 2021 Tyr "przegrywy, którym się wydaje, że są mądrzejsi od innych, wmawiający sobie intelekt i snobizujące się na filozofów. Taka choroba- rozedma ego- objawiająca się napadową potrzebą obrażenia innych…" Trafiłeś, w samokrytyce, w sedno... Szanuję...
Czlowieksniegu Napisano 3 Grudzień 2021 Napisano 3 Grudzień 2021 Bjar- Polsatowi wierzysz? A feeee....
bjar_1 Napisano 3 Grudzień 2021 Napisano 3 Grudzień 2021 Kolega mi wysłał - nie oglądam tv. Ale oni chyba tak pośrednio między tvn, a reżimową (?).
bjar_1 Napisano 3 Grudzień 2021 Napisano 3 Grudzień 2021 Rudy wiosną będzie równie szczęśliwy po 4 przypominającej dawce ;) https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koronawirus-donald-tusk-przyjal-trzecia-dawke-szczepionki-jesli-kochasz/d4b5ef0,79cfc278
fala Napisano 3 Grudzień 2021 Napisano 3 Grudzień 2021 4 godziny temu, bjar_1 napisał: Kolega mi wysłał - nie oglądam tv. Ale oni chyba tak pośrednio między tvn, a reżimową (?). Starają się dorównać qurvizji , ale wciąż są w tyle. Na wiosnę ociec wypuści nowy narybek "dziennikarstwa" to może Soloż ich zatrudni i uda się Kurskiego prześcignąć w pisiej propagandzie.
bjar_1 Napisano 3 Grudzień 2021 Napisano 3 Grudzień 2021 Znaczy mają odchylenie w stronę kaczystowską?.
fala Napisano 3 Grudzień 2021 Napisano 3 Grudzień 2021 4 minuty temu, bjar_1 napisał: Znaczy mają odchylenie w stronę kaczystowską?. Taa,do robienie za qrwe nie potrzeba jakichś specjalnych talentów.
Czlowieksniegu Napisano 7 Grudzień 2021 Napisano 7 Grudzień 2021 Bartee- wbrew pozorom, mają rację, co się akurat rzadko im zdarza... Choć ciekawe, w jaki sposób, jeśli nie odwołają dzisiejszych obostrzeń, wyegzekwują konsekwencje braku szczepień po 01.03.2022... Dolary vs orzechy, że się na, na przykład, koniec lutego przepisy zmienią :-) PS Równie inteligentne-inaczej jest wprowadzenie zdalnego nauczania za... dwa tygodnie. Albo się spodziewają armagedonu, albo nad niczym nie panują.
Czlowieksniegu Napisano 7 Grudzień 2021 Napisano 7 Grudzień 2021 – Nie mamy dużej liczby zgonów w porównaniu z innymi krajami. Wystarczy, gdyby państwo byli uprzejmi śledzić bardzo dokładne dane, które są prezentowane przez ECDC, ale również przez wiele platform, które właściwie na co dzień donoszą nam, jak wygląda sytuacja, jesteśmy wcale w nie - w cudzysłowie - najgorszych — odpowiedział prof. Horban. - Więcej, jeżeli liczyć na 100 tys. mieszkańców, mają Słowacja i Czechy. Bardzo zbliżone dane mają Niemcy. Po prostu akurat w tych krajach jest epidemia. To jest logiczną konsekwencją, jeszcze raz powtarzam, niezaszczepienia. Ludzie niezaszczepieni chorują ciężej. Jeżeli chorują ciężej, to umierają – dodał specjalista chorób zakaźnych. vs
Sedco Express Napisano 8 Grudzień 2021 Napisano 8 Grudzień 2021 Z pewnego portalu. SUPER !!! Wdzięczny 4 min. temu My, zaszczepieni, wyrażamy gorące podziękowania wszystkim niezaszczepionym za bezinteresowny udział w niebezpiecznym eksperymencie medycznym w roli próby kontrolnej. To dzięki Waszemu bohaterskiemu poświęceniu codziennie przekonujemy się jak bardzo szczepionki są skuteczne i jak wielką łaską obdarzyły nas niebiosa przy podejmowaniu decyzji o zaszczepieniu się. Żal nam jednak, że tak szybko odchodzicie z tego świata. Cześć i Wieczna Chwała wszystkim niezaszczepionym, którzy poświęcili swe życie dla dobra nauki i Ludzkości !!!
Bartee Napisano 9 Grudzień 2021 Napisano 9 Grudzień 2021 Możesz się zaszczepić, Możesz się nie szczepić, A teraz już możesz się odszczepić. https://twitter.com/i/status/1468876915419328514
Tyr Napisano 9 Grudzień 2021 Napisano 9 Grudzień 2021 wiem, wiem niektórzy nie uwierzą bo źródło;) Sprzeciwiał się obostrzeniom i mówił o "segregacji szczepionkowej". Teraz trafił do szpitala (medonet.pl)
Rekomendowane odpowiedzi