Tyr Napisano 9 Styczeń 2021 Napisano 9 Styczeń 2021 Raczej nic o konserwach nie pisałem, chyba, że amunicyjnych...
balans Napisano 9 Styczeń 2021 Autor Napisano 9 Styczeń 2021 Godzinę temu, Tyr napisał: A ty se balansie poczytaj Jean-Jacques Rousseau, Nietzschego i paru innych. Nietzschego mówisz. Czyli też uważasz, że Gott ist tot?
Tyr Napisano 9 Styczeń 2021 Napisano 9 Styczeń 2021 Mówię..., bo wbrew pozorom nie kombinuję w stronę religii a w stronę przyszłości. Robisz krzywdę - dzieciom, wnukom i następnym pokoleniom, że ustawiasz ich w pozycji sługusów. Może dzieciaki bez twoich kompleksów i wejdą w rzeczywistość jako równoprawni...
hipolit-O4 Napisano 9 Styczeń 2021 Napisano 9 Styczeń 2021 16 minut temu, Tyr napisał: Mówię..., bo wbrew pozorom nie kombinuję w stronę religii a w stronę przyszłości. Robisz krzywdę - dzieciom, wnukom i następnym pokoleniom, że ustawiasz ich w pozycji sługusów. Może dzieciaki bez twoich kompleksów i wejdą w rzeczywistość jako równoprawni... Kadafi był przez Moskwę traktowany jak partner.Później wypiął się na swoich protektorów i puszył się w pąsach uboku Sarkozyego,ale to nie obrażony były opiekun wydał go na śmierć tylko ci co przed chwilą poklepywali "serdecznie 'po plecach.
Tyr Napisano 9 Styczeń 2021 Napisano 9 Styczeń 2021 No i... Postaraj się choć kilka interpunkcji wstawić, może wówczas ktoś ogarnie o co ci kaman... Że niby my się na kogoś wypięliśmy, czy na nas się wypną. Czy może masz marzenie, że znowu będzie pięknie jak za komuny;)?
hipolit-O4 Napisano 9 Styczeń 2021 Napisano 9 Styczeń 2021 Godzinę temu, Tyr napisał: Mówię..., bo wbrew pozorom nie kombinuję w stronę religii a w stronę przyszłości. Robisz krzywdę - dzieciom, wnukom i następnym pokoleniom, że ustawiasz ich w pozycji sługusów. Może dzieciaki bez twoich kompleksów i wejdą w rzeczywistość jako równoprawni... Kadafi był przez Moskwę traktowany jak partner.Później wypiął się na swoich protektorów i puszył się w pąsach uboku Sarkozyego,ale to nie obrażony były opiekun wydał go na śmierć tylko ci co przed chwilą poklepywali "serdecznie 'po plecach.
hipolit-O4 Napisano 9 Styczeń 2021 Napisano 9 Styczeń 2021 Patrzac na Chiny widać że odpowiednia władza moze zapewnić rozwój kraju bez wzgledu na definicję ustroju.
Tyr Napisano 9 Styczeń 2021 Napisano 9 Styczeń 2021 Proponuję udać się do Chin i zarobić;) ale dokładasz do pieca;)))
Erih Napisano 9 Styczeń 2021 Napisano 9 Styczeń 2021 panowie, spuśćcie ciśnienie, bo wam zbiorowo żyłki pierdzące strzelą... I nie będzie z kim się spierać
balans Napisano 10 Styczeń 2021 Autor Napisano 10 Styczeń 2021 6 godzin temu, Tyr napisał: Mówię..., bo wbrew pozorom nie kombinuję w stronę religii a w stronę przyszłości. Robisz krzywdę - dzieciom, wnukom i następnym pokoleniom, że ustawiasz ich w pozycji sługusów. Może dzieciaki bez twoich kompleksów i wejdą w rzeczywistość jako równoprawni... W pozycji sługusów, to właśnie Ty ustawiasz dzieci, wnuki i przyszłe pokolenia. Ja akurat z wielkim obrzydzeniem obserwowałem wcześniejsze robienie laski Wielkiemu Wujowi, a za obecnych rządów lizanie rowa Trumpowi. To było jeszcze bardziej obrzydliwe, niż całowanie Breżniewa przez ekipy z PRL-u. A teraz dowiecie się od Bidena co to jest praworządność i wolność prasy w ich rozumieniu, o S.447 też się dowiecie...
Tyr Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 Ta... Bantustany, republiki bananowe, i inne ciekawe określenia na Polskę. Demencja?
balans Napisano 10 Styczeń 2021 Autor Napisano 10 Styczeń 2021 3 godziny temu, Tyr napisał: Ta... Bantustany, republiki bananowe, i inne ciekawe określenia na Polskę. Demencja? Republika bananowa to była za SLD, która swoją murzyńskością i robieniem laski USA do takiej roli nasz kraj sprowadziła. Inna sprawa, że Amerykanie obiecywali nam wtedy istne cuda, takie jak wybudowanie u nas drugiej doliny krzemowej, wielomiliardowe kontrakty, a nawet pola naftowe za udział w bandyckim napadzie na Irak. Te kontrakty dostali oczywiście Niemcy, aby ich udobruchać, bo byli przeciwni atakowi na ten kraj. A myśmy tradycyjnie już wylądowali z ręką w nocniku i tylko wstydu najedliśmy się za więzienia i tortury CIA. Bantustanem jesteśmy natomiast obecnie na życzenie PiS, bo za lizanie na kolanach rowa Trumpowi, dostaliśmy jedynie obietnicę, że być może przyślą do nas dodatkowo tysiąc swoich żołnierzy, ale pod warunkiem, że weźmiemy ich na utrzymanie. Biznes jak nie wiem co...
Czlowieksniegu Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 Wy tak na serio musicie o swoich oralnych fascynacjach na Forum pisać? Nie ma problemu, ale sobie inne znajdźcie.
balans Napisano 10 Styczeń 2021 Autor Napisano 10 Styczeń 2021 22 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Wy tak na serio musicie o swoich oralnych fascynacjach na Forum pisać? Nie ma problemu, ale sobie inne znajdźcie. Yeti nie pękaj. Pamiętaj, że Breslau poddaje się ostatni. Ja już więcej nie mam nic do dodania, a język dostosowałem do poziomu adwersarzy.
takafura Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 33 minuty temu, balans napisał: Ja już więcej nie mam nic do dodania, a język dostosowałem do poziomu adwersarzy. Jak mm chwilę wahania czemu trzymam z tym strasznym ciemnogrodem to taka światła europejskość i tolerancja przypomina mi to skuteczne. Ps. Generalnie taka dziecinada że większość widzi że to teatrzyk dla naiwnych
Czlowieksniegu Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 Paradne są zarzuty, że USA idą w kierunku bolszewii, z kraju, gdzie: - wszystko musi być narodowe - zniesiono wolność zgromadzeń i podobnych bez podstawy prawej - gdzie za moment nie będzie można odmówić przyjęcia mandatu - itp - itd
Spirit of Warsaw Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 - Tak, tak… z koniecznie dodatkiem God bless America!
Czlowieksniegu Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 Na pewno tym -dziesięciu milionom Amerykanów, którzy oddali głos na Bidena jest bardzo przykro, że wg was nie stanęli na wysokości zadania... Nie wiem, może zasugerujcie nowe wybory?
fala Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 28 minut temu, Spirit of Warsaw napisał: - Tak, tak… z koniecznie dodatkiem God bless America! Make America Great again.
Tyr Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 USA. Twitter zawiesił konto Donalda Trumpa. Aleksiej Nawalny mówi o cenzurze - WP Wiadomości
takafura Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 Tak w temacie "okupacji", "lizania rowa" i "robieniu laski" - następny kraj "podbity" przez USA: 1000 żołnierzy piechoty morskiej z bazy Jejuene w Karolinie Północnej przybyło do północnej Norwegii, aby odbyć szkolenie z norweskimi wojskami w celu rozwijania umiejętności walki zimowej
takafura Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: - gdzie za moment nie będzie można odmówić przyjęcia mandatu Trzeba będzie przyjąć i ( a to jakoś jest pomijane - celowo czy z niewiedzy ?) ewentualnie w ciągu 7 dni się odwołać do sądu. Nie jest to zbyt medialne, ale to jeszcze nie koniec demokracji. Warto pamiętać że 80 % nieprzyjmujących mandatu przegrywa potem w sądzie.
Czlowieksniegu Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 takafura- pogibała się komuś kolejność.. i wiem, że o tym wiesz. To nie ja mam udowadniać niewinność, ale służby moją winę. Zgadzam się- przyjmuję mandat, nie zgadzam się- służby kierują sprawę do sądu. Podziwiam optymizm, że obdarowany nie ma nic do roboty, tylko sprawę do sądu składać, a niewydolne sądy nie mają co robić, tylko dziesiątki tysięcy spraw dodatkowo prowadzić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.