Kasimir REX Napisano 7 Listopad 2019 Share Napisano 7 Listopad 2019 Witam!Panowie wszyscy chodzą z wykrywaczami ,a nikt nic nie pokazuje co jest strach was opanował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julekcezar Napisano 7 Listopad 2019 Share Napisano 7 Listopad 2019 Ależ tu nikt nie kopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Listopad 2019 Share Napisano 7 Listopad 2019 Teraz, Julekcezar napisał: Ależ tu nikt nie kopie Ewentualnie tylko w nosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morek Napisano 7 Listopad 2019 Share Napisano 7 Listopad 2019 Miałem robić wykop pod taras, ale się zastanawiam czy mam odwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 7 Listopad 2019 Share Napisano 7 Listopad 2019 Się kopie..... Po kostkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 7 Listopad 2019 Share Napisano 7 Listopad 2019 No niestety cykor jest żeby cokolwiek pokazać, o wypadach nie wspominając, do tego wszędzie konfidenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 7 Listopad 2019 Share Napisano 7 Listopad 2019 A później przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą... To państwo jest wrogie obywatelom. Różnych zakazów, nakazów i paragrafów jest ze 100 X więcej niż za tzw. komuny. Oczywiście rządzących one nie dotyczą, to tylko zwykły obywatel jest traktowany jak stonka - ma żreć ziemniaki i siedzieć cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 7 Listopad 2019 Share Napisano 7 Listopad 2019 7 godzin temu, Kasimir REX napisał: Witam!Panowie wszyscy chodzą z wykrywaczami ,a nikt nic nie pokazuje co jest strach was opanował? Szanowny Kolego, nie myl głupoty z odwagą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Listopad 2019 Share Napisano 9 Listopad 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasimir REX Napisano 9 Listopad 2019 Autor Share Napisano 9 Listopad 2019 Ahahaaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Listopad 2019 Share Napisano 9 Listopad 2019 4 minuty temu, Kasimir REX napisał: Ahahaaa! Rano już będzie nie śmiesznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManyFace Napisano 9 Listopad 2019 Share Napisano 9 Listopad 2019 Ja zrezygnowałem z przykręcenia wieszaka do ściany w przedsionku bo wiązało się to z użyciem detektora kabli. Najgorsze, że zaraz zima a ta taśma kurtek raczej nie utrzyma... Gdzie ta "dobra zmiana"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 10 Listopad 2019 Share Napisano 10 Listopad 2019 " Prawdziwy Polak" wali guździa w ścianę licząc ,że nie trafi w kable I nikt nie ma prawa się z niego śmiać ! To jest "dobra zmiana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManyFace Napisano 10 Listopad 2019 Share Napisano 10 Listopad 2019 Już po sprawie. Udało mi się oszukać system. ...przykręciłem do futryny. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 10 Listopad 2019 Share Napisano 10 Listopad 2019 Pozostaje jeszcze kwesta czy wieszak posiada odpowiednie atesty i spełnia normy bezpieczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Listopad 2019 Share Napisano 10 Listopad 2019 I co na to wspólnota mieszkaniowa, że o haus gestapo nie wspomnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManyFace Napisano 21 Listopad 2019 Share Napisano 21 Listopad 2019 Na szczęście żadna wspólnota mieszkaniowa mnie nie dotyczy. Odkąd zasypałem piwnicę to nawet "państwo" nie może położyć łap na moich ziemniakach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.