Skocz do zawartości

Olga Tokarczuk z literackim Noblem

bodziu000000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Teraz, Sowa74 napisał:

Lepiej że chodzą w takich, niż z trójzębem na piersi.

Spokojnie, tych z trójzębem jest więcej.

Teraz, Sowa74 napisał:

Tych ukraińczyków jakich znam, a co przyjechali tutaj do pracy oceniam jako spokojnych i cichych ludzi, nawet dosyć pracowitych. 

A ja wręcz przeciwnie. Łaziki i kombinatorzy.

• Odpowiedzi 383
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Kilka razy w tym roku spotkałem się z wpisami na naszych forach, w rodzaju "Wrocław jest już nasz, a za chwilę odbierzemy sobie resztę" + jakieś bluzgi pod naszym adresem.

Dlatego nie mam zaufania do naszych polityków z popisu, którzy popierają UPAinę, obnoszącą się z czerwono-czarnymi flagami i stawiającą seryjnie pomniki zbrodniarzom. Sorry, ale nie jestem przekonany, aby w naszym, polskim interesie było wspieranie neobanderowców. Tym bardziej, że już na tej polityce straciliśmy kilkadziesiąt mld $, a w zamian nie dostaliśmy nic.

Napisano
W dniu 22.12.2019 o 14:43, balans napisał:

Kilka razy w tym roku spotkałem się z wpisami na naszych forach, w rodzaju "Wrocław jest już nasz, a za chwilę odbierzemy sobie resztę" + jakieś bluzgi pod naszym adresem.

Dlatego nie mam zaufania do naszych polityków z popisu, którzy popierają UPAinę, obnoszącą się z czerwono-czarnymi flagami i stawiającą seryjnie pomniki zbrodniarzom. Sorry, ale nie jestem przekonany, aby w naszym, polskim interesie było wspieranie neobanderowców. Tym bardziej, że już na tej polityce straciliśmy kilkadziesiąt mld $, a w zamian nie dostaliśmy nic.

No popatrz, "rozszutnik" łajna wszelakiego i inne fale gnojówki zamilkły, oby na zawsze. O korbie nie wspomnę, bo to inny gnijący gatunek razem z kudłatym(ten co cherbatę z kotów pije jako antidotum na normalność?). 

Napisano

Szkoda,że nieznana Ci jest stara zasada prawa " is fecit cui prodest  " ? 

Na Ukrainie neo-banderowców  jest procentowo tyle samo ile u nas krypto-nazioli  ale będzie ta liczba rosła dzięki pożytecznym idiotom, których po jednej jak i drugiej stronie nie brakuje ? ... ku wielkiej radości kremlowskiego Zgredka.

Napisano
6 godzin temu, zuki napisał:

No popatrz, "rozszutnik" łajna wszelakiego i inne fale gnojówki zamilkły, oby na zawsze. O korbie nie wspomnę, bo to inny gnijący gatunek razem z kudłatym(ten co cherbatę z kotów pije jako antidotum na normalność?). 

Nie odpowiem, bo zniżanie się do tego poziomu nigdy mnie nie bawiło. Cały rynsztok TWÓJ!

Napisano
Godzinę temu, szutnik napisał:

Nie odpowiem, bo zniżanie się do tego poziomu nigdy mnie nie bawiło. Cały rynsztok TWÓJ!

Zostaw tą gnojowicę niech się kisi w sosie własnym. Naruszysz kożuch i fetor się rozejdzie.

Napisano
7 godzin temu, zuki napisał:

No popatrz, "rozszutnik" łajna wszelakiego i inne fale gnojówki zamilkły, oby na zawsze.

Na drzewo  patrioto za pińcet , kłamco i konfabulancie.

Napisano
36 minut temu, fala napisał:

Na drzewo  patrioto za pińcet , kłamco i konfabulancie.

•  

Dobre, złodziej krzyczy łapać złodzieja, aż Gmocha o żywocie pewnego ptaka chciałoby się zacytować. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie