Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 9 minut temu, Tyr napisał: próba fotki i nie wlizło 7,4mb? Chwilowo? Jest limit uploadu 10MB, powinno zadziałać.
Tyr Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 Wystąpił błąd podczas przetwarzania pliku- 200 - przy dużym 7,4 mb, małe foto 198 kb wlazło...
czestar Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 34 minuty temu, Bocian napisał: Jest limit uploadu 10MB, powinno zadziałać. no,no jest full wypas
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 6 minut temu, Tyr napisał: Wystąpił błąd podczas przetwarzania pliku- 200 - przy dużym 7,4 mb, małe foto 198 kb wlazło... Jaki rodzaj pliku? .jpg?
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 2 minuty temu, bjar1 napisał: Boćku, weno sprawdź moje konta - mam chyba bjar1 i bjar_1. Jakby to pierwsze wykasować, to by było O.K. Loguje mnie samoczynnie na pierwsze. Juz polaczone i to nie dwa a nawet trzy konta
bjar_1 Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 5 minut temu, zebu74 napisał: No i spoko ,na razie jest O.K O.K. to było do dzisiaj
Erih Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 1,2,3, próba spraya Edyta, fajnie, poszło prawie nie zmniejszone.
DJ MHz Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 Po wejściu w galerię, "opcja nie dostępna dla Twojego konta" ?
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 6 minut temu, DJ MHz napisał: Po wejściu w galerię, "opcja nie dostępna dla Twojego konta" ? Tak uruchomie to za pare dni jak ludzie ochlona, na razie mamy zalew problemow z "przebudzonymi wielokontowcami"
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 2 minuty temu, Tyr napisał: Erih jaką dałeś wejściową wielkość? Tu chyba tkwi problem. Grafiki powyżej 1200-1600px są przetwarzane a oryginały usuwane. I tu chyba się sypie.
Tyr Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 Tak jak mówisz zmniejszyłem do 1599x1199 i wlazło poprzednio było grubo powyżej 5000
pumpernikiel Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 Panie Bocianie. Przeglądałem dział identyfikacja bez "bilonu". Zauważyłem problem ze zdjęciami wstawionymi za starego forum. W niektórych przypadkach są duże ale bardzo rozmazane. Nie znam się ale w niektórych wątkach należałoby powrócić do starych, małych oryginalnych zdjęć. One już w tedy były słabo widoczne ale teraz jest o wiele gorzej.
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 6 minut temu, pumpernikiel napisał: Panie Bocianie. Przeglądałem dział identyfikacja bez "bilonu". Zauważyłem problem ze zdjęciami wstawionymi za starego forum. W niektórych przypadkach są duże ale bardzo rozmazane. Nie znam się ale w niektórych wątkach należałoby powrócić do starych, małych oryginalnych zdjęć. One już w tedy były słabo widoczne ale teraz jest o wiele gorzej. Tyle że my je po prostu linkujemy do katalogów w których były zawsze, w żaden sposób ich nie modyfikujemy w stosunku do starego forum.
czestar Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 2 godziny temu, zebu74 napisał: 15 minut temu, Bocian napisał: Tyle że my je po prostu linkujemy do katalogów w których były zawsze, w żaden sposób ich nie modyfikujemy w stosunku do starego forum. ja nie mam takiego problemu,klikam na zdjęciu i automatycznie zmniejsza się do odpowiedniej wielkości.
Tyr Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 szkoda, że nie widać gdzieś użyszkodników online. W starym było lepiej a tu tyle trudu trzeba sobie zadać żeby sprawdzić czy ulubieńcy właśnie są;)
Szybki55 Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 Witam Pozmieniało się nieźle, ale do wszystkiego się człowiek przyzwyczai. Pozdro
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 12 minut temu, Tyr napisał: szkoda, że nie widać gdzieś użyszkodników online. W starym było lepiej a tu tyle trudu trzeba sobie zadać żeby sprawdzić czy ulubieńcy właśnie są;) https://forum.odkrywca.pl/online/
Sobiepan Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 Mam 2 pytanka do poniższego fragmentu: "Korzystając z naszej strony akceptujesz zakaz publikowania materiałów, które są niezgodne z prawdą lub mają charakter zniesławiający, niedokładny, obraźliwy, wulgarny, szerzący nienawiść, są napastliwe, obsceniczne, bluźniercze, zorientowane seksualnie, groźne, naruszają prywatność osób trzecich lub w w jakikolwiek inny sposób naruszają obowiązujące normy prawne. Użytkownicy zobowiązani są zakazem publikacji wszelkich materiałów chronionych prawem autorskim - chyba, że jesteś właścicielem praw autorskich lub są własnością właściciela strony". 1. Co to są materiały "zorientowane seksualnie" i "groźne"? 2. Gdyby dosłownie traktować wyimek o zakazie publikacji materiałów objętych prawem autorskim, oznaczałoby to, że nie można nawet newsa podlinkować. Czy tak jest?
Tyr Napisano 3 Luty 2019 Napisano 3 Luty 2019 Bocian, wiem, że jest ta zakładka ale może można by tych "gościów" zbić do kupy ilu ich tam jest a widoczni byli by użytkownicy zalogowani?
Bocian Napisano 3 Luty 2019 Autor Napisano 3 Luty 2019 14 minut temu, Tyr napisał: Bocian, wiem, że jest ta zakładka ale może można by tych "gościów" zbić do kupy ilu ich tam jest a widoczni byli by użytkownicy zalogowani? W zakładce online po prawej masz filtry. Zaznacz członkowie forum. https://forum.odkrywca.pl/online/?filter=filter_loggedin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.