Skocz do zawartości

Uwaga zmiana forum na nowe!!! - 2 luty 2019

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
9 minut temu, Tyr napisał:

próba fotki i nie wlizło 7,4mb? Chwilowo?

Jest limit uploadu 10MB, powinno zadziałać. 

• Odpowiedzi 281
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Wystąpił błąd podczas przetwarzania pliku- 200 - przy dużym 7,4 mb,  małe foto 198 kb wlazło...

235828-add1-lg.jpg

Napisano
6 minut temu, Tyr napisał:

Wystąpił błąd podczas przetwarzania pliku- 200 - przy dużym 7,4 mb,  małe foto 198 kb wlazło...

235828-add1-lg.jpg

Jaki rodzaj pliku? .jpg?

Napisano
2 minuty temu, bjar1 napisał:

Boćku, weno sprawdź moje konta - mam chyba bjar1 i bjar_1. Jakby to pierwsze wykasować, to by było O.K. Loguje mnie samoczynnie na pierwsze.

Juz polaczone i to nie dwa a nawet trzy konta ?

Napisano
6 minut temu, DJ MHz napisał:

Po wejściu w galerię, "opcja nie dostępna dla Twojego konta" ? 

Tak ?   uruchomie to za pare dni jak ludzie ochlona, na razie mamy zalew problemow z "przebudzonymi wielokontowcami"

Napisano
2 minuty temu, Tyr napisał:

Erih jaką dałeś wejściową wielkość?

Tu chyba tkwi problem. Grafiki powyżej 1200-1600px są przetwarzane a oryginały usuwane. I tu chyba się sypie. 

Napisano

Panie Bocianie. Przeglądałem dział identyfikacja bez "bilonu". Zauważyłem problem ze zdjęciami wstawionymi za starego forum. W niektórych przypadkach są duże ale bardzo rozmazane. Nie znam się ale w niektórych wątkach należałoby powrócić do starych, małych oryginalnych zdjęć. One już w tedy były słabo widoczne ale teraz jest o wiele gorzej. 

Napisano
6 minut temu, pumpernikiel napisał:

Panie Bocianie. Przeglądałem dział identyfikacja bez "bilonu". Zauważyłem problem ze zdjęciami wstawionymi za starego forum. W niektórych przypadkach są duże ale bardzo rozmazane. Nie znam się ale w niektórych wątkach należałoby powrócić do starych, małych oryginalnych zdjęć. One już w tedy były słabo widoczne ale teraz jest o wiele gorzej. 

Tyle że my je po prostu linkujemy do katalogów w których były zawsze, w żaden sposób ich nie modyfikujemy w stosunku do starego forum. 

Napisano
2 godziny temu, zebu74 napisał:

15 minut temu, Bocian napisał:

Tyle że my je po prostu linkujemy do katalogów w których były zawsze, w żaden sposób ich nie modyfikujemy w stosunku do starego forum. 

ja nie mam takiego problemu,klikam na zdjęciu i automatycznie zmniejsza się do odpowiedniej wielkości.

Napisano

szkoda, że nie widać gdzieś użyszkodników online. W starym było lepiej a tu tyle trudu trzeba sobie zadać żeby sprawdzić czy ulubieńcy właśnie są;) 

Napisano

Mam 2 pytanka do poniższego fragmentu:

"Korzystając z naszej strony akceptujesz zakaz publikowania materiałów, które są niezgodne z prawdą lub mają charakter zniesławiający, niedokładny, obraźliwy, wulgarny, szerzący nienawiść, są napastliwe, obsceniczne, bluźniercze, zorientowane seksualnie, groźne, naruszają prywatność osób trzecich lub w w jakikolwiek inny sposób naruszają obowiązujące normy prawne.

Użytkownicy zobowiązani są zakazem publikacji wszelkich materiałów chronionych prawem autorskim - chyba, że jesteś właścicielem praw autorskich lub są własnością właściciela strony".

1. Co to są materiały "zorientowane seksualnie" i "groźne"?

2. Gdyby dosłownie traktować wyimek o zakazie publikacji materiałów objętych prawem autorskim, oznaczałoby to, że nie można nawet newsa podlinkować. Czy tak jest?

Napisano

Bocian, wiem, że jest ta zakładka ale może można by tych "gościów" zbić do kupy ilu ich tam jest a widoczni byli by użytkownicy zalogowani?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie