Jedburgh_Ops Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Nie mam szefa - ja nim jestem jako założyciel mojej firmy. I mój szef bardzo mnie docenia, nie narzekam. A gdy o docenianiu mowa to, a i owszem, Watykan jest bardzo doceniany... przez prokuraturę. Też wszystkim polecam tę lekturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 A koszulki po ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Les demonizujesz i przesadzasz bo mylisz kopyta z różowymi raciczkami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 29 minut temu, bjar_1 napisał: Niech leci na zbity ryj. Po prostu polski KK dostanie to, na co zasłużył od wieków. I ten proces na szczęście już się zaczął. To tylko kwestia czasu, że ujrzymy Irlandię nad Wisłą - puby, sale koncertowe, hale widowiskowe w opustoszałych kościołach. Normalność nadchodzi wielkimi krokami. Niedawno ksiądz w tv przytoczył najnowsze badania nad polską młodzieżą - 80 proc. nie chce mieć nic wspólnego z KK. Czas baśni o bogach, bożkach i innych bóstwach dobiega końca. KK zasłużył na to solennie. Też polecam do przeczytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Ty, Jedburgh_Ops a powiedz co ci głosy mówią. Bo takie jak ty przypadki zwykle twierdzą, że słyszą głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Normalnie jak bym czytał Rodrigo Duterete. Jeszcze zatęsknicie lub wasze dzieci za wartościami chrześcijańskimi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 5 minut temu, les05 napisał: Ty, Jedburgh_Ops a powiedz co ci głosy mówią. Bo takie jak ty przypadki zwykle twierdzą, że słyszą głosy. Oczywiście, że słyszę głosy, nieustannie, czy ja mówię, że nie? Głosy mówią do mnie w pasmie od 118,000 MHz do 136,975 MHz. A co do mnie mówią? Zawsze zaczynają od „Sierra Papa...” Powiem więcej - nie tylko głosy słyszę. Rozglądam się tam na górze i, kurczę, żadnych bogów, bożków i innych takich nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarasek Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Pełzania w wykonaniu PiS ciąg dalszy. Obleśni do bólu. https://wiadomosci.wp.pl/dezubekizacja-amerykanie-zdziwieni-przekazanymi-przez-rzad-pis-informacjami-6390073622009985a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 10 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Oczywiście, że słyszę głosy, nieustannie, czy ja mówię, że nie? Głosy mówią do mnie w pasmie od 118,000 MHz do 136,975 MHz. A co do mnie mówią? Zawsze zaczynają od „Sierra Papa...” Powiem więcej - nie tylko głosy słyszę. Rozglądam się tam na górze i, kurczę, żadnych bogów, bożków i innych takich nie widzę. Uuu... Wyższa filozofia: Jak czegoś nie widać- znaczy się, że nie ma...;) A powietrze widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 To jak Gagarin, poleciał w kosmos i powiedział, że tam Boga nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2019 To w drugą stronę - udowodnij, że jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Gdyby Boga nie było, to i ty byś nie istniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Czekam nadal. Za gorąco i mam kaca. Nie mam ochoty na żarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Les- dość ciekawa, choć mało merytoryczna teza... Ale jeśli twój tok rozumowania jest równie prosty, jak ten przykład, to rozumiem dlaczego wierzysz Człowiekowi z obłędem w oczach*... * jak tam merytoryczna odpowiedź, dlaczego miał prawo opowiadać bajki o anulowaniu 192/2010/11? Bo widzę, że łykasz wszystko jak młody pelikan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Sposób przedstawiania argumentów należy dostosować do poziomu odbiorców. Trochę obawiałem się, że jest to dla was zbyt trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Inteligent dobrej zmiany nam się objawił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Czyli kolejnemu zabrakło* argumentów i "tylko" wycieczki osobiste zostały... W sumie, to nie jestem zdziwiony. * jeśli w ogóle były jakieś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Te typy tak już mają - zapytasz konkretnie, to zaczynają się mętne tłumaczenia i ataki ad personam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 O istnieniu Boga świadczy istnienie ateistów. Jak by nie było Boga nie było by ateistów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Tyr- Żona Ci podpowiedziała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Nie. Sam wykombinowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 Pamiętaj- myślenie ma kolosalną przyszłość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 nie mieli by w co nie wierzyć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 30 minut temu, bjar_1 napisał: Te typy tak już mają - zapytasz konkretnie, to zaczynają się mętne tłumaczenia i ataki ad personam. Na szczęście wymiana myśli na forum internetowym nie jest jedyną możliwą próbą uzyskania konkretów. Konkrety są dziś ogólnodostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 9 Czerwiec 2019 Share Napisano 9 Czerwiec 2019 o zbrodniach ateistów możesz poczytać w kontekście hitlera, stalina i krwawych dyktatorów skośnookich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.