Jedburgh_Ops Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 Nie mam szefa - ja nim jestem jako założyciel mojej firmy. I mój szef bardzo mnie docenia, nie narzekam. A gdy o docenianiu mowa to, a i owszem, Watykan jest bardzo doceniany... przez prokuraturę. Też wszystkim polecam tę lekturę.
Tyr Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 Les demonizujesz i przesadzasz bo mylisz kopyta z różowymi raciczkami;)
Jedburgh_Ops Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 29 minut temu, bjar_1 napisał: Niech leci na zbity ryj. Po prostu polski KK dostanie to, na co zasłużył od wieków. I ten proces na szczęście już się zaczął. To tylko kwestia czasu, że ujrzymy Irlandię nad Wisłą - puby, sale koncertowe, hale widowiskowe w opustoszałych kościołach. Normalność nadchodzi wielkimi krokami. Niedawno ksiądz w tv przytoczył najnowsze badania nad polską młodzieżą - 80 proc. nie chce mieć nic wspólnego z KK. Czas baśni o bogach, bożkach i innych bóstwach dobiega końca. KK zasłużył na to solennie. Też polecam do przeczytania.
les05 Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 Ty, Jedburgh_Ops a powiedz co ci głosy mówią. Bo takie jak ty przypadki zwykle twierdzą, że słyszą głosy.
Tyr Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 Normalnie jak bym czytał Rodrigo Duterete. Jeszcze zatęsknicie lub wasze dzieci za wartościami chrześcijańskimi...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 5 minut temu, les05 napisał: Ty, Jedburgh_Ops a powiedz co ci głosy mówią. Bo takie jak ty przypadki zwykle twierdzą, że słyszą głosy. Oczywiście, że słyszę głosy, nieustannie, czy ja mówię, że nie? Głosy mówią do mnie w pasmie od 118,000 MHz do 136,975 MHz. A co do mnie mówią? Zawsze zaczynają od „Sierra Papa...” Powiem więcej - nie tylko głosy słyszę. Rozglądam się tam na górze i, kurczę, żadnych bogów, bożków i innych takich nie widzę.
jarasek Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 Pełzania w wykonaniu PiS ciąg dalszy. Obleśni do bólu. https://wiadomosci.wp.pl/dezubekizacja-amerykanie-zdziwieni-przekazanymi-przez-rzad-pis-informacjami-6390073622009985a
Tyr Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 10 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Oczywiście, że słyszę głosy, nieustannie, czy ja mówię, że nie? Głosy mówią do mnie w pasmie od 118,000 MHz do 136,975 MHz. A co do mnie mówią? Zawsze zaczynają od „Sierra Papa...” Powiem więcej - nie tylko głosy słyszę. Rozglądam się tam na górze i, kurczę, żadnych bogów, bożków i innych takich nie widzę. Uuu... Wyższa filozofia: Jak czegoś nie widać- znaczy się, że nie ma...;) A powietrze widzisz?
les05 Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 To jak Gagarin, poleciał w kosmos i powiedział, że tam Boga nie ma.
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2019 Autor Napisano 9 Czerwiec 2019 To w drugą stronę - udowodnij, że jest
les05 Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 Gdyby Boga nie było, to i ty byś nie istniał.
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2019 Autor Napisano 9 Czerwiec 2019 Czekam nadal. Za gorąco i mam kaca. Nie mam ochoty na żarty
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 Les- dość ciekawa, choć mało merytoryczna teza... Ale jeśli twój tok rozumowania jest równie prosty, jak ten przykład, to rozumiem dlaczego wierzysz Człowiekowi z obłędem w oczach*... * jak tam merytoryczna odpowiedź, dlaczego miał prawo opowiadać bajki o anulowaniu 192/2010/11? Bo widzę, że łykasz wszystko jak młody pelikan...
les05 Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 Sposób przedstawiania argumentów należy dostosować do poziomu odbiorców. Trochę obawiałem się, że jest to dla was zbyt trudne.
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2019 Autor Napisano 9 Czerwiec 2019 Inteligent dobrej zmiany nam się objawił...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 Czyli kolejnemu zabrakło* argumentów i "tylko" wycieczki osobiste zostały... W sumie, to nie jestem zdziwiony. * jeśli w ogóle były jakieś...
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2019 Autor Napisano 9 Czerwiec 2019 Te typy tak już mają - zapytasz konkretnie, to zaczynają się mętne tłumaczenia i ataki ad personam.
Tyr Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 O istnieniu Boga świadczy istnienie ateistów. Jak by nie było Boga nie było by ateistów;)
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 Pamiętaj- myślenie ma kolosalną przyszłość...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 30 minut temu, bjar_1 napisał: Te typy tak już mają - zapytasz konkretnie, to zaczynają się mętne tłumaczenia i ataki ad personam. Na szczęście wymiana myśli na forum internetowym nie jest jedyną możliwą próbą uzyskania konkretów. Konkrety są dziś ogólnodostępne.
Tyr Napisano 9 Czerwiec 2019 Napisano 9 Czerwiec 2019 o zbrodniach ateistów możesz poczytać w kontekście hitlera, stalina i krwawych dyktatorów skośnookich...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.