Skocz do zawartości

figury (pozornie) niemożliwe... vol. 5

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 958
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
29 minut temu, bjar_1 napisał:

Niech leci na zbity ryj.

Po prostu polski KK dostanie to, na co zasłużył od wieków.

I ten proces na szczęście już się zaczął. To tylko kwestia czasu, że ujrzymy Irlandię nad Wisłą - puby, sale koncertowe, hale widowiskowe w opustoszałych kościołach. Normalność nadchodzi wielkimi krokami. Niedawno ksiądz w tv przytoczył najnowsze badania nad polską młodzieżą - 80 proc. nie chce mieć nic wspólnego z KK. Czas baśni o bogach, bożkach i innych bóstwach dobiega końca.

KK zasłużył na to solennie. Też polecam do przeczytania.

5.thumb.jpg.e4b809a6fa8ea7726867177da30f6ead.jpg

5 minut temu, les05 napisał:

Ty, Jedburgh_Ops a powiedz co ci głosy mówią. Bo takie jak ty przypadki zwykle twierdzą, że słyszą głosy. 

Oczywiście, że słyszę głosy, nieustannie, czy ja mówię, że nie?

Głosy mówią do mnie w pasmie od 118,000 MHz do 136,975 MHz. A co do mnie mówią? Zawsze zaczynają od „Sierra Papa...”

Powiem więcej - nie tylko głosy słyszę. Rozglądam się tam na górze i, kurczę, żadnych bogów, bożków i innych takich nie widzę.

10 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

Oczywiście, że słyszę głosy, nieustannie, czy ja mówię, że nie?

Głosy mówią do mnie w pasmie od 118,000 MHz do 136,975 MHz. A co do mnie mówią? Zawsze zaczynają od „Sierra Papa...”

Powiem więcej - nie tylko głosy słyszę. Rozglądam się tam na górze i, kurczę, żadnych bogów, bożków i innych takich nie widzę.

Uuu... Wyższa filozofia: Jak czegoś nie widać- znaczy się, że nie ma...;) A powietrze widzisz?

Les- dość ciekawa, choć mało merytoryczna teza...
Ale jeśli twój tok rozumowania jest równie prosty, jak ten przykład, to rozumiem dlaczego wierzysz Człowiekowi z obłędem w oczach*...

* jak tam merytoryczna odpowiedź, dlaczego miał prawo opowiadać bajki o anulowaniu 192/2010/11? Bo widzę, że łykasz wszystko jak młody pelikan...

30 minut temu, bjar_1 napisał:

Te typy tak już mają - zapytasz konkretnie, to zaczynają się mętne tłumaczenia i ataki ad personam.

Na szczęście wymiana myśli na forum internetowym nie jest jedyną możliwą próbą uzyskania konkretów. Konkrety są dziś ogólnodostępne.

a.thumb.jpg.2595b00ec6f2080670b62b80a1203f6b.jpgb.thumb.jpg.7b55c83149c7e725cef1aa447389bd91.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie