Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 e tam, brunetki, blondynki a najbardziej rude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 A ten bezpłciowy kosmita to podchodzi pod lgbt, czy to jakaś nowa religia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Naśmiewasz się, a nie wiesz. A może jest żarliwym i praktykującym katolikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Tyr bo o ile komuniści w tym kraju to rzeczywiście folklor (co wcale nie zmienia faktu, że zgodnie z obowiązującymi przepisami osoby z podlinkowanych przez Ciebie zdjęć, powinny się spotkać z prokuratorem), o tyle brunatego mamy sporo (to też kiedyś był nieliczny folklor ale że się nikt nie przejmował, a w dodatku od 3 lat koniunktura im sprzyja, to się rozlewa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 a emerytów wliczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Les... Tyr... Prosiłem, tłumaczyłem- to, że wam się wszystko (?) z seksem kojarzy, nie znaczy, że o swoich marzeniach lub fobiach musicie wszędzie i wszystkim. Chyba, że faktycznie jak płatne trolle* musicie w tym wątku swe mądrości przekazywać. Choćby po to, aby przyklepać problem i udawać, że go nie ma. Zawsze możecie na jakimś innym Forum o homoseksualistach, transwestytach, cholera wie o czym jeszcze pisać. * choć nie wiem, który troll jest bardziej męczący- głupi czy płatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Mam wrażenie, że wstawianie zdjęć z KPP jest bezsensowne, bo nikt ich nie broni i nie utożsamia. Ja wstawiłem zdjęcie które jest zgodne z tematyką, nie rozumiem co mają do tego zdjęcia komunistów. Mam pytanie o tych? Bo nie ogarniam.- pytam poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 bo nazism i komunizm lo lewackie ideologie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Czyli ci brunatni-nazi u nas to lewaki jednak so? Ja już nic nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 komuchy przez tyle lat wciskali, że nazism to zła prawica, pokonana przez dobrą lewicę, że nawet niektórzy brunatnym się miesza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Czyli Pan ze zdjęcia przemawiający na marszu niepodległości to lewak, jak feministka blokująca ten marsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 jeśli powołuje się na nazizm to albo nie rozumie ideologii albo TAK. O ideologiach gdzieś był wątek. Może śniegowy da Ci linka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Tyr przeca mentorem Adolfa był Benito, a nie Józef. A tak poza tym, to spróbuj coś takiego powiedzieć panom od Rybaka czy Międlara, tylko wcześniej ubierz dobre buty do biegania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 józek i jego metody też były natchnieniem adiego. Poróżnili się o przedrostek "inter". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Tyr To, że AH i JS w swoich wizjach ustroju mieli pewne wspólne cechy, jak choćby kult jednostki, silnej partii rządzącej, wszechobecnej inwigilacji przez rozbudowanych siłach militarnych i policyjnych, czy cenzurze i likwidacji wszelkiego rodzaju opozycji wewnętrznej, to nie znaczy, że obaj z tej samej opcji są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Tak dla ścisłości, to A.H. nie umiejscawiał nazizmu ani na lewicy ani na prawicy lecz określał go jako ideologię synkretyczną, a w swym manifeście polityczno-ideologicznym przypierniczał po równo lewicy i prawicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei. Socjalistyczna a nie liberalna, kapitalistyczna czy monarchistyczna. No i ci robotnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Tyr Ale ja wiem, że Ty po niemiecku potrafisz- nie musisz się chwalić. Tyle, że z samej nazwy niewiele, wbrew pozorom, wynika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Z tej dyskusji o której wspominałem i ze źródeł tam cytowanych niestety jasno wynika, że założenia i realizacja polityki przez adolfa to czysta lewizna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Tyr Co nie bardzo ma się do tematu wątku, chyba że chcesz udowodnić wszelkiej maści wyznawcom AH, że nie bardzo powinni z transparentami typu RAC spacerować, bo to "tylko" rozdwojenia jaźni dowodzi, pomijając marną wiedzę historyczną czy brak przygotowania z doktryn politycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Temat o socjalistycznych przekonaniach Hitlera wałkowany był niedawno namiętnie i długo. Nie warto do tego wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 3 Marzec 2019 Share Napisano 3 Marzec 2019 Bo też niejaki Adolf H. żadnym socjalistą nie był. Choć o rady żołnierskie się otarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 4 Marzec 2019 Share Napisano 4 Marzec 2019 Narodowy socjalizm z socjalizmem ma tyle wspólnego co krzesło z krzesłem elektrycznym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Marzec 2019 Share Napisano 4 Marzec 2019 8 godzin temu, Erih napisał: Bo też niejaki Adolf H. żadnym socjalistą nie był. Choć o rady żołnierskie się otarł. Ta... a Kopernik nie była mężczyzną i ziemia płaska jest... To kim wg Ciebie był hitler? Monarchistą, liberałem, czy kapitalistą? 11 minut temu, magius28 napisał: Narodowy socjalizm z socjalizmem ma tyle wspólnego co krzesło z krzesłem elektrycznym! Oba to krzesła choć jedno z wyposażeniem dodatkowym... Mnie tu bardziej pasuje spór Tesli z Edisonem o to w jaki prąd wyposażyć to krzesło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 4 Marzec 2019 Share Napisano 4 Marzec 2019 Niejaki Adolf H był prawicowym populistą. Oraz jeszcze kilka określeń. Natomiast z lewicą nie miał nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi