bjar_1 Napisano 4 Listopad 2017 Share Napisano 4 Listopad 2017 Co złego to nie ja. Ja tak nie przeżywam tej zmiany" jak niektórzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumpernikiel Napisano 4 Listopad 2017 Share Napisano 4 Listopad 2017 Nic przy sobie nie mam. Nic nie posiadam w domu i nigdy nie miałem. W życiu nie znalazłem żadnego zabytku. Szukam meteorytów i kamieni magnetycznych bo to moja pasja. Ta ustawa mnie nie dotyczy bo jestem czysty. Przestańcie panikować i działajcie dalej. Pisząc listy do różnych instytucji sami siebie kablujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 4 Listopad 2017 Share Napisano 4 Listopad 2017 Nic nie posiadam w domu i nigdy nie miałem"Mam starą lodówkę, modę oddać jak coś.Materac też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Listopad 2017 Autor Share Napisano 4 Listopad 2017 Parafrazując wypowiedź byłego premiera....Każdy poszukiwacz, przy sobie nosi dowody przestępstwa..."VISiu- a Ty wiesz, że prywatny obrót antykami można pod to podciągnąć? Że nie wspomnę o niedozwolonej utylizacji:- sprzętu AGD, patrz lodówka- broni B, patrz materac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumpernikiel Napisano 4 Listopad 2017 Share Napisano 4 Listopad 2017 Są jeszcze ludzie uczciwi na tym świecie i nie ma co wszystkich sadzać na taborecie do góry nogami. Przez kilka czarnych owiec właśnie się dzieją takie szopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Listopad 2017 Autor Share Napisano 4 Listopad 2017 pumpernikiel (108 / 15) 2017-11-04 14:35:14Powtarzaj za mną, zwracając uwagę na dykcję i intonację...S-T-A-T-Y-S-T-K-AP-R-E-M-I-AW-Y-N-I-K-I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 4 Listopad 2017 Share Napisano 4 Listopad 2017 Nie ma niewinnych, są tylko źle przesłuchani.Jak nie masz nic w domu to Ci przyniosą.VISiu- a Ty wiesz, że prywatny obrót antykami można pod to podciągnąć?"Ta, a jeszcze bez urządzenia elektronicznego i nurkowania nie idzie tego wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Listopad 2017 Autor Share Napisano 4 Listopad 2017 Ja o Twojej lodówce pisałem...Nie przyszło mi do głowy, że chłodzisz w niej, np, kawę mrożoną, trzymając wszystko w studni... albo innej lodowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 4 Listopad 2017 Share Napisano 4 Listopad 2017 Chyba nie widziałeś piwnicy do której można wejść tylko na 2 metry, a żarówka to nawet nie wiadomo w którym miejscu wisiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Listopad 2017 Autor Share Napisano 4 Listopad 2017 vis1939 (7896 / 91) 2017-11-04 14:53:10Widzisz... ja mam ponad 100 m2 piwnic... a i tak miejsca wciąż brakuje :-(Razem z garażem i strychem są to tzw Krainy Przydasi... ostatnio dołożyłem, np, prawie stu letni magiel- we czterech go z samochodu ściągaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Listopad 2017 Share Napisano 4 Listopad 2017 Yeti.100 m2 piwnic? W grocie, w górach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Listopad 2017 Autor Share Napisano 4 Listopad 2017 bjar_1 (29072 / 843) 2017-11-04 17:40:21No i co ja mam odpisać, skoro Ty teraz w Warsiawie przebywasz?Podpowiem jedynie, że to nie jest jedyne miasto w naszej socjalistycznej Ojczyźnie. Co więcej- ja tu kolejne pokolenie, a Ty tam słoik :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Listopad 2017 Share Napisano 4 Listopad 2017 Wypraszam sobie tą Warsiawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Listopad 2017 Autor Share Napisano 4 Listopad 2017 Ostatnio gdzieś tam waletowałeś... z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Listopad 2017 Share Napisano 4 Listopad 2017 Pod. Do Warsiawy to się nie przyznaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Listopad 2017 Autor Share Napisano 4 Listopad 2017 Hebda też cały czas twierdzi, że ta ryba to już wcześniej była nieżywa i wcale nie przypominała syrenki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 4 Listopad 2017 Share Napisano 4 Listopad 2017 Ciekawostka zdjęcie mówi samo za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Listopad 2017 Share Napisano 4 Listopad 2017 Czep sie tramwaja Yeti z tymi rybami.Czlowiek byl mlody i gupi.Czasy sie zmienily.Teraz okazyjny browarek nad stawikiem jest tradycja.O ile sonickowej mamusi nie ma w oknie bo szczelaA wykrywki w domu nie posiadam,wszak zbiory z targow,wymian itp:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumpernikiel Napisano 5 Listopad 2017 Share Napisano 5 Listopad 2017 wirakocza Zakopane? O czym Ty w ogóle mówisz? Jak chcesz to zakopuj. Zdrowia.Te słowa mają potwierdzenie: S-T-A-T-Y-S-T-K-AP-R-E-M-I-AW-Y-N-I-K-IDodam od siebie:K-A-S-AB-A-R-D-Z-O S-Z-C-Z-E-G-Ó-Ł-O-W-A I-N-W-I-G-I-L-A-C-J-A O-D-C-I-E-C-I-E O-D P-R-A-W-D-Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumpernikiel Napisano 8 Listopad 2017 Share Napisano 8 Listopad 2017 Wirakocza. Staram się luzować ale jak patrzę co się wyprawia w tym kraju to na prawdę ciężko jest się opanować. Życzę wszystkim żeby było tylko lepiej i każdy był zadowolony i miał komfort wegetowania w tym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Listopad 2017 Share Napisano 9 Listopad 2017 materia kosmiczna spoza naszej planety, jest niesamowicie interesująca ... takie coś z przestrzeni kosmicznej WOW... albo obrączka teściowej, czy inne kluczyki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Listopad 2017 Autor Share Napisano 9 Listopad 2017 sqr (3571 / 216) 2017-11-09 15:13:49...albo obrączka teściowej, czy inne kluczyki ......"Tylko powyższe zadziała, gdy trafisz na sensownych lub leni. Służbista, nawet jeśli pokażesz od jakiego samochodu to kluczyki i tak da popalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Listopad 2017 Share Napisano 9 Listopad 2017 służbista lepiej żeby znał podstawę prawną i wszystkie warunki zatrzymania spełnił oraz inne definicje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Listopad 2017 Autor Share Napisano 9 Listopad 2017 wirakocza (334 / 3) 2017-11-09 16:40:30Nie podpuszczaj mnie...Sprawa ze Stolycy zDolnego Śląska była głośna na całą naszą socjalistyczną Ojczyznę, a szarże się wykaraskały bez strat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin★ Napisano 10 Listopad 2017 Share Napisano 10 Listopad 2017 @micross,,Nowa władza =dobra zmiana" ,chcieliście ,kochaliście-to macie....,,Zadałeś sobie nieco trudu ażeby sprawdzić jak poszczególne opcje polityczne głosowały w sejmie nad tym? Czytając kolejne twoje wypociny odnoszę wrażenie że nie.Gdybyś zadał sobie ten trud nie robiłbyś z siebie błazna i wiedziałbyś że poszukiwaczy wyruchały WSZYSTKIE OPCJE POLITYCZNE z twoją partią włącznie. Pomijam już fakt że zdradzieckie knowania archeo politykierskie przeciwko nam trwają od paru ładnych lat. Przytaczanie tu a to starej a to nowej władzy jest psu na budę bo prawda jest taka że politycy wszystkich opcji mają nas w czarnej dupie,co potwierdziło niemal jednogłośne przyjęcie tej ustawy. To głosowanie było ponad podziałami co się baaardzo rzadko u nas zdarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.