Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
15 minut temu, bert.F napisał:

" Gość" nazywał się Georg Armstrong , zmarł na raka w 2021 roku , i to choroba  "przykuła " go do wózka 

Hahaha. To cofam leniucha. Spasiony psychopata. 

Umieram, ale zdążę jeszcze zabić parę pięknych zdrowych zwierząt 🤣

Napisano
12 godzin temu, karpik napisał:

Hahaha. To cofam leniucha. Spasiony psychopata. 

Umieram, ale zdążę jeszcze zabić parę pięknych zdrowych zwierząt 🤣

Staczasz się coraz niżej.

Napisano
1 minutę temu, Erih napisał:

Staczasz się coraz niżej.

Cieszę się, że odrzucam ludzi o twoim światopoglądzie. W realu też ich szybko eliminuje z otoczenia. Dla mnie to oznacza, że wszystko robię dobrze.😁

Napisano
34 minuty temu, karpik napisał:

Cieszę się, że odrzucam ludzi o twoim światopoglądzie. W realu też ich szybko eliminuje z otoczenia. Dla mnie to oznacza, że wszystko robię dobrze.😁

Ciesz się dalej. U mnie zostałeś już jednoznacznie zakwalifikowany.

Napisano
14 minut temu, Erih napisał:

Ciesz się dalej. U mnie zostałeś już jednoznacznie zakwalifikowany.

Ale, że odstrzał sanitarny? Łożesz. Będę wypatrywał ambony z pissowską flagą. Wróć... Wybory samorządowe... Z flagą bezpartyjnych samorządowców🤣

• Haha 2
Napisano
3 minuty temu, Erih napisał:

Szczotka i zmiotka.

Znowu się podszywacie? Szczotka i zmiotka to flaga służb ogarniająca po pissowskich złodziejach.

Napisano
W dniu 27.03.2024 o 20:35, karpik napisał:

Znowu się podszywacie? Szczotka i zmiotka to flaga służb ogarniająca po pissowskich złodziejach.

Dla jasności, ja mam poglądy tak konserwatywne, że dla mnie konfa z przystawkami to zgnili liberałowie. A co dopiero partia do niedawna rządząca.

Inaczej pisząc, na lewo ode mnie nie ma ściany - to ja jestem ścianą.

Napisano

vis....

"PZW jako bratni i analogiczny..."

Jak Ci się chce, sprawdź, co się dzieje w PZW i jak lawino rośnie liczba wędkarzy, którzy występują z wymienionej wydmuszki... Przy czym, bardzo często chodzi o obostrzenia wewnętrznych przepisów i lawinowo rosnące wysokości składek...

• 2 weeks later...
Napisano

"eliminacja konfliktowych osobników"

Cóż za wspaniałe pole do popisu i nadużyć😀 Ileż można radośnie strzelać do popularesów? Teraz każda miernota poczuje się niczym Hermann Goering w Puszczy Białowieskiej.

Napisano
W dniu 16.04.2024 o 19:29, vis1939 napisał:

"eliminacja konfliktowych osobników"

Cóż za wspaniałe pole do popisu i nadużyć😀 Ileż można radośnie strzelać do popularesów? Teraz każda miernota poczuje się niczym Hermann Goering w Puszczy Białowieskiej.

Jak cię taki misiu poczochra albo wilk chapnie bo mu twoje kanapki zapachniały łatwym żarciem, to przypomnij sobie ten swój wpis.

Napisano
11 minut temu, Erih napisał:

Jak cię taki misiu poczochra albo wilk chapnie bo mu twoje kanapki zapachniały łatwym żarciem, to przypomnij sobie ten swój wpis.

Widziałem kiedyś wywiad z australijskim surfer'em , któremu rekin wpierdzielił nogę i jakoś nie miał ochoty wyrżnąć wszystkich rekinów na świecie. Wiedział, że wszedł na nie swój teren i za to zapłacił i w na tym polega różnica między człowiekiem cywilizowanym a człowiekiem o mentalności jaskiniowca .

Napisano
10 minut temu, szutnik napisał:

Widziałem kiedyś wywiad z australijskim surfer'em , któremu rekin wpierdzielił nogę i jakoś nie miał ochoty wyrżnąć wszystkich rekinów na świecie. Wiedział, że wszedł na nie swój teren i za to zapłacił i w na tym polega różnica między człowiekiem cywilizowanym a człowiekiem o mentalności jaskiniowca .

Pewnie widziałem ten sam, albo bardzo podobny materiał. Tylko jest pewna różnica kiedy wchodzisz w dzicz i jakiś element tej dziczy cię chapnie, a czym innym jest jak to zrobi po drodze ze sklepu do domu. I oszczędź mi demagogii, że kiedyś rósł tu las. Bo to było ponad tysiąc lat temu.

Napisano
6 godzin temu, Erih napisał:

https://polskieradio24.pl/artykul/3144683,tatry-bija-rekordy-popularnosci-prawie-5-mln-turystow-w-2022-r-to-jednak-duze-zagrozenie-dla-przyrody

Tu masz przykładowy prawdziwy problem, ale z turystami tysiącami zadeptującymi atrakcyjne tereny górskie.Za tym idzie oczywiście durne dokarmianie i zostawianie odpadków, że o całej reszcie nie wspomnie bo jest oczywista.No ale łatwiej odstrzelić misia niż ograniczyć turystykę i płynącą z tego grubą kasę.

Napisano
6 godzin temu, vis1939 napisał:

https://polskieradio24.pl/artykul/3144683,tatry-bija-rekordy-popularnosci-prawie-5-mln-turystow-w-2022-r-to-jednak-duze-zagrozenie-dla-przyrody

Tu masz przykładowy prawdziwy problem, ale z turystami tysiącami zadeptującymi atrakcyjne tereny górskie.Za tym idzie oczywiście durne dokarmianie i zostawianie odpadków, że o całej reszcie nie wspomnie bo jest oczywista.No ale łatwiej odstrzelić misia niż ograniczyć turystykę i płynącą z tego grubą kasę.

https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art40069511-slowacja-zabito-niedzwiedzia-zwierze-ranilo-wczesniej-piec-osob

Uważasz że ludzie powinni się może z Liptowskiego Mikulasza wyprowadzić?

• 3 months later...