karpik Napisano 27 Marzec Share Napisano 27 Marzec 15 minut temu, bert.F napisał: " Gość" nazywał się Georg Armstrong , zmarł na raka w 2021 roku , i to choroba "przykuła " go do wózka Hahaha. To cofam leniucha. Spasiony psychopata. Umieram, ale zdążę jeszcze zabić parę pięknych zdrowych zwierząt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Marzec Share Napisano 27 Marzec Na Słowacji się nie pierlolą: https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/niepokoj-na-slowacji-sluzby-zastrzelily-niedzwiedzia/bp9nkek,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 27 Marzec Share Napisano 27 Marzec 12 godzin temu, karpik napisał: Hahaha. To cofam leniucha. Spasiony psychopata. Umieram, ale zdążę jeszcze zabić parę pięknych zdrowych zwierząt Staczasz się coraz niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Marzec Share Napisano 27 Marzec 1 minutę temu, Erih napisał: Staczasz się coraz niżej. Cieszę się, że odrzucam ludzi o twoim światopoglądzie. W realu też ich szybko eliminuje z otoczenia. Dla mnie to oznacza, że wszystko robię dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 27 Marzec Share Napisano 27 Marzec 34 minuty temu, karpik napisał: Cieszę się, że odrzucam ludzi o twoim światopoglądzie. W realu też ich szybko eliminuje z otoczenia. Dla mnie to oznacza, że wszystko robię dobrze. Ciesz się dalej. U mnie zostałeś już jednoznacznie zakwalifikowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Marzec Share Napisano 27 Marzec 14 minut temu, Erih napisał: Ciesz się dalej. U mnie zostałeś już jednoznacznie zakwalifikowany. Ale, że odstrzał sanitarny? Łożesz. Będę wypatrywał ambony z pissowską flagą. Wróć... Wybory samorządowe... Z flagą bezpartyjnych samorządowców 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 27 Marzec Share Napisano 27 Marzec 36 minut temu, karpik napisał: Ale, że odstrzał sanitarny? Szczotka i zmiotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Marzec Share Napisano 27 Marzec 3 minuty temu, Erih napisał: Szczotka i zmiotka. Znowu się podszywacie? Szczotka i zmiotka to flaga służb ogarniająca po pissowskich złodziejach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 28 Marzec Share Napisano 28 Marzec W dniu 27.03.2024 o 20:35, karpik napisał: Znowu się podszywacie? Szczotka i zmiotka to flaga służb ogarniająca po pissowskich złodziejach. Dla jasności, ja mam poglądy tak konserwatywne, że dla mnie konfa z przystawkami to zgnili liberałowie. A co dopiero partia do niedawna rządząca. Inaczej pisząc, na lewo ode mnie nie ma ściany - to ja jestem ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Kwiecień Share Napisano 3 Kwiecień PZW jako bratni i analogiczny dla PZŁ beton, też nie pozostaje w tyle w przekrętach i mydleniu oczu nieświadomym naiwniakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień Share Napisano 3 Kwiecień vis.... "PZW jako bratni i analogiczny..." Jak Ci się chce, sprawdź, co się dzieje w PZW i jak lawino rośnie liczba wędkarzy, którzy występują z wymienionej wydmuszki... Przy czym, bardzo często chodzi o obostrzenia wewnętrznych przepisów i lawinowo rosnące wysokości składek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 12 Kwiecień Share Napisano 12 Kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Kwiecień Share Napisano 16 Kwiecień https://wildmen.pl/natura/rusza-odstrzal-wilkow-i-niedzwiedzi-w-europie/?fbclid=IwAR38ydeTMGdNUFtlPiucxYy8HjBFx13K7U2f_nBi_AUMPh_-5Ckf27Be2es Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 16 Kwiecień Share Napisano 16 Kwiecień "eliminacja konfliktowych osobników" Cóż za wspaniałe pole do popisu i nadużyć Ileż można radośnie strzelać do popularesów? Teraz każda miernota poczuje się niczym Hermann Goering w Puszczy Białowieskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 19 Kwiecień Share Napisano 19 Kwiecień W dniu 16.04.2024 o 19:29, vis1939 napisał: "eliminacja konfliktowych osobników" Cóż za wspaniałe pole do popisu i nadużyć Ileż można radośnie strzelać do popularesów? Teraz każda miernota poczuje się niczym Hermann Goering w Puszczy Białowieskiej. Jak cię taki misiu poczochra albo wilk chapnie bo mu twoje kanapki zapachniały łatwym żarciem, to przypomnij sobie ten swój wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 19 Kwiecień Share Napisano 19 Kwiecień 11 minut temu, Erih napisał: Jak cię taki misiu poczochra albo wilk chapnie bo mu twoje kanapki zapachniały łatwym żarciem, to przypomnij sobie ten swój wpis. Widziałem kiedyś wywiad z australijskim surfer'em , któremu rekin wpierdzielił nogę i jakoś nie miał ochoty wyrżnąć wszystkich rekinów na świecie. Wiedział, że wszedł na nie swój teren i za to zapłacił i w na tym polega różnica między człowiekiem cywilizowanym a człowiekiem o mentalności jaskiniowca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 19 Kwiecień Share Napisano 19 Kwiecień 10 minut temu, szutnik napisał: Widziałem kiedyś wywiad z australijskim surfer'em , któremu rekin wpierdzielił nogę i jakoś nie miał ochoty wyrżnąć wszystkich rekinów na świecie. Wiedział, że wszedł na nie swój teren i za to zapłacił i w na tym polega różnica między człowiekiem cywilizowanym a człowiekiem o mentalności jaskiniowca . Pewnie widziałem ten sam, albo bardzo podobny materiał. Tylko jest pewna różnica kiedy wchodzisz w dzicz i jakiś element tej dziczy cię chapnie, a czym innym jest jak to zrobi po drodze ze sklepu do domu. I oszczędź mi demagogii, że kiedyś rósł tu las. Bo to było ponad tysiąc lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 20 Kwiecień Share Napisano 20 Kwiecień 6 godzin temu, Erih napisał: Jak cię taki misiu poczochra albo wilk chapnie bo mu twoje kanapki zapachniały łatwym żarciem, to przypomnij sobie ten swój wpis. https://polskieradio24.pl/artykul/3144683,tatry-bija-rekordy-popularnosci-prawie-5-mln-turystow-w-2022-r-to-jednak-duze-zagrozenie-dla-przyrody Tu masz przykładowy prawdziwy problem, ale z turystami tysiącami zadeptującymi atrakcyjne tereny górskie.Za tym idzie oczywiście durne dokarmianie i zostawianie odpadków, że o całej reszcie nie wspomnie bo jest oczywista.No ale łatwiej odstrzelić misia niż ograniczyć turystykę i płynącą z tego grubą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 20 Kwiecień Share Napisano 20 Kwiecień 6 godzin temu, vis1939 napisał: https://polskieradio24.pl/artykul/3144683,tatry-bija-rekordy-popularnosci-prawie-5-mln-turystow-w-2022-r-to-jednak-duze-zagrozenie-dla-przyrody Tu masz przykładowy prawdziwy problem, ale z turystami tysiącami zadeptującymi atrakcyjne tereny górskie.Za tym idzie oczywiście durne dokarmianie i zostawianie odpadków, że o całej reszcie nie wspomnie bo jest oczywista.No ale łatwiej odstrzelić misia niż ograniczyć turystykę i płynącą z tego grubą kasę. https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art40069511-slowacja-zabito-niedzwiedzia-zwierze-ranilo-wczesniej-piec-osob Uważasz że ludzie powinni się może z Liptowskiego Mikulasza wyprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Kwiecień Share Napisano 21 Kwiecień Problem występuje na terenie parku narodowego i w jego bezpośredniej bliskości.Więc kto tu komu się pakuje z buciorami do domu? To, że sporadycznie jakiemuś miśkowi odwaliło i se poszedł gdzieś do centrum miasta jest przykładem z tzw dupy. https://podroze.onet.pl/aktualnosci/ataki-niedzwiedzi-na-slowacji-tpn-sa-to-bardzo-rzadkie-sytuacje/chb6gnd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Kwiecień Share Napisano 21 Kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 27 Lipiec Share Napisano 27 Lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Lipiec Share Napisano 27 Lipiec Pewnie przypominał dzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 27 Lipiec Share Napisano 27 Lipiec 1 godzinę temu, bjar_1 napisał: Pewnie przypominał dzika. Mnie też dzieci nieraz denerwują, ale żeby od razu strzelać?...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Sierpień Share Napisano 3 Sierpień Przypominał dzika... https://wiadomosci.onet.pl/kielce/tragedia-w-trakcie-przygotowan-do-polowania-nie-zyje-29-latek/3yym088 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi