Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja się podałem już dużo wcześniej,bo to już przypomina kabaret.

Hebda pewno lżej na ramieniu,ale i tak w ładownicy ciąży.Też się odpinało magazynek,podobnie jak wycior i pokrywę komory,ale po to żeby sztabowce" nie zajumały jak się spało w fotelu na warcie w COP na Pyrach:)
Napisano
Jak wiadomo nawet kij od szczotki raz do roku sam strzela
U nas na na wachte pelnioną z podpiętym pełnym magazynkiem mówiło się na,,kowboja,, i było to proszeniem się o kłopoty.
O tym że niektóre jednostki ludzkie szlifowały zamki w Ak żeby można je było za lufę grawitacyjne przeładować nie wspomnę.
To na końcu to do tych co na gieroja po lesie z palcem na spuście łażą.
Napisano
Przeładowanie za lufę" to klasyka,tak jak i strzelanie z wyciora.O szlifowaniu zamków nie słyszałem,ale za to prostowanie lufy w kaloryferze widziałem nie raz.Ot kwintesencja MON-u.
Napisano
Co do odbudowy populacji zajęcy, kuropatw, cietrzewia i głuszca nie będę wam już więcej opowiadał - myśliwych widujecie w TV głownie w postaci pewnego ministra, więc po co.
Co do wałęsających się psów i nadpopulacji lisów, to są stwierdzone fakty. No ale cóż... wam się wydaje że wiecie.
zaś co do odpinania magazynków i innych szwejowskich manewrów... od takich typów był niejaki major Ryba, który takowych delikwentów skutecznie podciągał. Aż wióry leciały. Wracało toto potem na kompanię tak ślicznie ciche i pokornego serca że radość brała.
PS Na warcie nie wprowadzało się naboju do komory.
PS II co do miotły co sama strzela - może miotłom się to zdarza, broni nie.
  • 2 weeks later...
Napisano
Przedstawił śledczym zaświadczenie,że leczy się psychiatrycznie"

Taki detal nie mający zapewne wpływu na hobbistyczne miotanie pocisków po krzakach i polach.
  • 5 months later...
Napisano
Nie wierzę... Podobny wymiar kary dostał Rutkowski za bezprawne prowadzenie działalności detektywistycznej w latach 2004-2006 i kierowanie bezprawnym pozbawieniem wolności". Podobny wymiar kary dostał 36-latek, który podczas wiecu w Toruniu podbiegł w stronę ówczesnego prezydenta Bronisława Komorowskiego z uniesioną ręką, w której trzymał reklamówkę". Podobny wymiar kary dostał gość który na nadwoziu autobusu komunikacji miejskiej wymalował napisy "śmierć Cyganom i "ozdobił je swastyką". Trzy przykłady z pierwszej strony googla... 10 tyś. zadośćuczynienia pominę milczeniem.
Napisano
I dlatego słuszną linię ma nasza partia, że chce drastycznie pogłowie dzików obniżyć.

Po pierwsze primo- nie będzie, w przyszłości, podobnych wypadków.

Po drugie primo- można, przy okazji, obniżyć populację nie zgadzających się ze słuszną linią naszej partii.
Napisano
Wiedziałem, że ten wyrok" to komedia będzie skoro szczelanie po krzakach to modny sport dla brzuchatych elyt na ciepłych posadkach.
Najbardziej mnie rozśmieszyło to 16 tysi na aparat represyjny, przy 10tyś dla rodziny upolowanego.
Napisano
Za zastrzelenie psa wyprowadzanego na spacer dałbym te 3 lata bez zawiasów i odebrał pozwolenie na broń dożywotnio a co dopiero za odstrzelenie człowieka... Przecież skoro facet strzelił do człowieka ze 120 metrów bo zobaczył w nim dzika (swoją droga dobrze, że nie tłumaczył się, ze strzelił do denata w trakcie jego przeistaczania się w dzikołaka), to znaczy, że na którymś z następnych polowań jest wielce prawdopodobne, że powtórzy ten manewr po raz kolejny... Wzrok mu się raczej nie poprawi z czasem...
Napisano

Niby dzik a kopacz..

wiedzial czy nie,czlowieka odstrzelil.
W stanach skazali typa co palnal w niebo,kulka set" metrow dalej zniosla leb innemu.
Doszli kto.i chyba wyrok byl solidniejszy

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 12:54 24-10-2017

Napisano
Strzelajacy nie wiedzial ze to czlowiek-to chyba logiczne?"

Logiczne? :D Logiczne to było nie naciskanie spustu, jak się nie wie na 100% do czego się strzela Ta gnida skoro nie widziała tam człowieka, to i dzika mógł się co najwyżej domyślać.