Czlowieksniegu Napisano 29 Listopad 2017 Share Napisano 29 Listopad 2017 Ale, co mnie dziwi, albo nie zabrali PC, albo nie zabrali wszystkich gadżetów elektronicznych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 29 Listopad 2017 Share Napisano 29 Listopad 2017 zabrali tablet ze zdjęciami, innych gadżetów" nie było potrzeby zabierać, bo tylko tam miałem zdjęcia znalezisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Listopad 2017 Share Napisano 29 Listopad 2017 To ja już nic nie rozumiem...Ale to, może, dla Ciebie lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 29 Listopad 2017 Share Napisano 29 Listopad 2017 Policja bardzo miła normalni ludzie, taką mają robotę, nic do nich nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Listopad 2017 Share Napisano 29 Listopad 2017 Tylko jeśli doszli via Allezło, to co prawda dostaną wydruki transakcji*, ale poczty @ itp masz w swoim pudle... * pozdrowienia dla drugiej strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 29 Listopad 2017 Share Napisano 29 Listopad 2017 No życie co zrobić...Doszli przez to... http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?f=9&t=191085Myślę, że allegro to oficjalna wersja tylko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 29 Listopad 2017 Share Napisano 29 Listopad 2017 Dobrze że u mnie jeszcze się nie skończyła pierwsza pandora bo pewnie za to co od tamtej pory nawyprawialem poszedł bym siedzieć. Dzisiaj przeczytałem dziwną wiadomość. Oddzwaniam i słyszę od kolegi ze jest powtórka z rozrywki i chciałby się doradzić. Normalnie w rocznicę (10 listopada).Ja nic nie sprzedałem co pochodziło z ziemi i tego się trzymam do dziś. To jest jedyna moja rada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 1 Grudzień 2017 Share Napisano 1 Grudzień 2017 ale powtórka z rozrywki na zasadzie że drugi raz do niego przyszli i szukają czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 3 Grudzień 2017 Share Napisano 3 Grudzień 2017 Nie, po prostu nie wiedziałem ze psiarnia znowu pajacuje z pandora.Niech się postarają pozamykać sprawy z przed roku a nie nowe ofiary.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 12:47 03-12-2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowakadam121212 Napisano 27 Grudzień 2018 Share Napisano 27 Grudzień 2018 Mi też we wakacje ukradli rower. Byłem na plaży i miałem przypięty, a jednak komuś bardzo się spodobał...W sierpniu miałem urodziny, dostałem wypasiony rower od moich znajomych. Jeździ się nim rewelacyjnie!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:14 27-12-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro69 Napisano 27 Grudzień 2018 Share Napisano 27 Grudzień 2018 ????Co ma piernik do wiatraka?Jaki Rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morek Napisano 28 Grudzień 2018 Share Napisano 28 Grudzień 2018 Uboczne skutki kolacji wigilijnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Wrzesień 2020 Share Napisano 19 Wrzesień 2020 A. D. 2020 i news z Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Wrzesień 2020 Share Napisano 19 Wrzesień 2020 https://expressilustrowany.pl/policja-zaaresztowala-stoisko-na-moto-weteran-bazarze-sprzedawano-tam-amunicje/ga/c1-15188166/zd/45469698 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 20 Wrzesień 2020 Share Napisano 20 Wrzesień 2020 Koncertowo się wystawił Btw. Wie ktoś co to za piguła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julekcezar Napisano 20 Wrzesień 2020 Share Napisano 20 Wrzesień 2020 Byłem dziś na motobajzlu i z tego co się dowiedziałem to gość sprzedawał pełne z jedynie wykręconymi zapałami. Także no. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1/2 Napisano 20 Wrzesień 2020 Share Napisano 20 Wrzesień 2020 7 godzin temu, Julekcezar napisał: Byłem dziś na motobajzlu i z tego co się dowiedziałem to gość sprzedawał pełne z jedynie wykręconymi zapałami. Także no. Także no trzeba się zbroić ! Wojna już zapasem, kulturowa, domowa i Putin z chińczykami za płotem już puka, zbierać trzeba wszystko co można zdetonować :)))haha;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Wrzesień 2020 Share Napisano 20 Wrzesień 2020 Teraz, Julekcezar napisał: Byłem dziś na motobajzlu i z tego co się dowiedziałem to gość sprzedawał pełne z jedynie wykręconymi zapałami. Także no. Z trotylem był kompletny zestaw. Wyskrobywać trotyl to tak nie po myśli WKZ zapewne. Przecież to zabytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 21 Wrzesień 2020 Share Napisano 21 Wrzesień 2020 co jednak ciekawe, panowie mi...policjanci nie spieszyli się chyba z ejakulacją najbliższych 2km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 29 Styczeń 2021 Share Napisano 29 Styczeń 2021 Czyżby ciąg dalszy? https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26733845,policja-odzyskala-ponad-4-tys-zabytkowych-przedmiotow-w-tym.html#do_w=46&do_v=142&do_a=288&s=BoxNewsImg2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Styczeń 2021 Share Napisano 29 Styczeń 2021 "Stowarzyszenia poszukiwaczy za pomocą detektorów metali próbują zmienić to prawo na bardziej liberalne." Hmmm??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Styczeń 2021 Share Napisano 31 Styczeń 2021 Będą prześwietlać głowy ekspertów wykrywaczami - czy jest w środku jakieś coś co można uznać za mózg czy też jego szczątki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 31 Styczeń 2021 Share Napisano 31 Styczeń 2021 Skuteczniej by było, to prawo za pomocą łopaty zmieniać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.