Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 477
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Łapiemy drugi oddech, pociąg nadjeżdża!
A za rok o tej porze będzie kolejne vol. pt. kto miał rację a kto nie i kto się nie bał i za...jumał(miał być rym ale będzie kartka to se wstawta sami czytając).
Napisano
tak to wyglądało z drona zanim wypatrzył go gołębiarz

http://www.facebook.com/tomasz.gora.design/videos/vb.100000407954471/1316492515041001/?type=2&theater¬if_t=like¬if_id=1471340507710085
Napisano

Mamy pierwsze informacje od odkrywców złotego pociągu z Wałbrzycha. W pierwszym miejscu, gdzie zaczęły się prace koparki zrobiły wykop na głębokość 4,7 metra. W tym miejscu natrafiono na litą skałę, którą trzeba by rozbijać młotami. Dlatego zdecydowano się przesunąć o 15 metrów w bok. W tym miejscu zrobiono wykop głębokości około 7 metrów, ale dotychczas nie znaleziono nic interesującego. Trafiono jedynie na pozostałości po żeliwnej rurze."

http://www.gazetawroclawska.pl/
Napisano
Wysadzona lita skała zamienia się, po wysadzeniu , w żeliwne rury. Taki stary a tego nie wie. Jak kcesz tera wyceniać franty? Ty , Ty.... Ty nieuku.
Pozdrawiam
P.S.
Czekam na komunikat że kamerki zarejestrowały takiego , włochatego , z łopatą od strony Wrocka. I że zniknął w pobliskiej jaskini.
Napisano
Mnie uprzejmnie proszę w to nie mnieszać...
Gdyż aczkolwiek ponieważ i tak zły jestem....
To, że zapomniałem kilku rzeczy zabrać- nie ma problemu...
To, że koleżanka małżonka zapomniała kilku rzeczy zabrać- nie ma problemu...

Ale, że nie zabrałem zabawek"- sobie nie daruję.
Mniejscowi byli przygotowani i histerii dostali- parę fajnych miejsc przygotowali...
Napisano
Wiecie co ? Tak się zastanawiam - po jaką cholerę tyle tych wykopów ? Przecież wystarczyło zrobić jeden przekop" na środku całego wskazania ?