Kazik.S Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Jedburgh a mie pomyślałeś, że źle siebie klasyfikujesz? Może zaliczasz się do grupy obrazkowej, nie pisanej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris303 Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Mam nadzieje ze wyborcy pis przypomną sobie przy urnach i podziekują tym ktorzy wprowadzili im przymusowe strzepienia,3 miliony bandery i za te 100mil ktore przyznali pejsatym na cmenarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Mam propozycję- strzepnij się i przeczytaj Regulamin Forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasjan2000 Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 To ty raczej strzep se jeżeli nie musisz go rano szukać pensetą. Aż dziwi mnie że taki bohater jak ty i twój dziadek nie napisaliście że wczoraj była rocznica zamachu na Franza Kutcherę którego 1 lutego 1944 polscy bandyci i faszyści zamordowali wybitnego żołnierza niemieckiej armii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 A w czym wy jesteście lepsi od tego Niemca, z tą swoją nienawiścią do wszystkich co nie mili partii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Kasjan...Nie napinaj się tak, choć rozumiem, że głodnemu chleb na myśli.To widziałeś?kris303 (70 / 1) 2018-02-02 09:34:19...przymusowe strzepienia..."Bo a propos i exilibris tego pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 btw...Myślałem, że Czlowieksniegu (17477 / 955) 2018-02-02 07:00:00, to iezręczna" wpadka, ale...polecam:http://www.youtube.com/watch?v=sIZbFuHgSiATo już nawet trudno strzałem we własne kolano nazwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasjan2000 Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Ten Niemiec przynajmniej wiedział co robi i wiedział że może kiedyś za to zapłacić. A wy przez lata lizaliście tyłki przyjaciołom z Moskwy w myśl jednej linii prawdy a dymali was że masła brakowało i do dziś was dymają. A teraz liżecie tyłki Brukseli a jak myślisz kogo oni wydymają. Nastaw się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 No ja się na Bruksele nastawiałem, za to wy się nastawiacie każdemu kto popadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Kasjan2000 (299 / 25) 2018-02-02 17:41:15Z ciekawości, bo osobiście się nie czuję- kogo masz na myśli (?) pisząc A wy..", Wy..."?Dwa- teraz liżecie tyłki Brukseli"Zaufaj mi- nikogo na Forum nie interesują twoje seksualne marzenia. Bez względu na ich podmiot liryczny ma na imię czy się nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasjan2000 Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Tu nie chodzi o polskie obozy koncentracyjne ani o to czy Polak razem z SS-manem mordował Żydów czy ich ratował. Chodzi o to że nie dostaniecie miliardów za kamienice. Bo niczym nie różnicie się od takiego Icka Dikmana czy Salomona Morela. Bo kto będzie słuchał czy głosował w Polsce na Icka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Chodzi o to że nie dostaniecie miliardów za kamienice."Ja...Karpik- Ty świnio, dlaczego nie powiedziałeś, że złożyłeś już papiery? Dołożył bym moje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasjan2000 Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Człowieczku nie napinaj się tak i nie szukaj filmików na YouTube jak nie znasz języków obcych. Wierz mi świat wokół ciebie się nie kreci. Zajmij się wybielaniem swojej przeszłości bo jak widzisz idą ciemne czasy. A sa tacy którzy mogą się wami zainteresować a może już się interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Kasjan...ajmij się wybielaniem swojej przeszłości bo jak widzisz idą ciemne czasy."Oprócz tego, że piszesz cuda, na które nawet Bareja by nie wpadł, to taka prośba.Piszesz, co wiesz, ale czy wiesz co piszesz?Od mojej Rodziny się odczep, za krótki w uszach jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasjan2000 Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 I ja dam ci rade i moim nazwiskiem takie coś jak ty nie będzie wycierać swojej buzi (tu dodałbym odpowiednie słowo) ale nie zniżę sie do poziomu tego forum na którym takie indywidua jak ty się produkują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Znajdź chłopcze wpis, w którym piszę cokolwiek o twoim nazwisku i/lub rodzinie...Proszę...Bo inaczej znów będzie kolejny przykład, że pleciesz co ci ślina na język przyniesie lub przekaz dnia nakazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Jeżeli takie cos w głowie ma połowa Polaków to nie wróżę nic dobrego. Będziecie się musieli tym swoim patriotyzmem wykazać szybciej niż myślicie. Nawet nie będą wiedzieć za co giną, tak po prostu, z nienawiści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 http://wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/567922,rigamontirazy2-seweryn-aszkenazy-o-ustawie-o-ipn-i-stosunkach-polsko-izraelskich.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasjan2000 Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 nie spinajcie się tak chłopaki a karpik przyduapsku idź spać i nie wpier...alaj się miedzy wódkę a zakąskę. dajcie se luz bo idą ciężkie czasy oj ciężkie dla niektórych z was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 I co echo?Nie znalazłeś.... a to pech :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Ludzie, Żydzi u bram, a wy się między sobą naparzacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris303 Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Ale tu folksdojczy i wyznawcòw TVNu. człowieksniegu blaznie, dobrze ze mozesz przez kompa pocwaniakować, bo w realu bym ci z miejca liścia zajebał. Omijam te zjebane forum i kazdemu normalnemu radze to samo, niech folksdojcze sie tu sami po jajach dalej liżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 les05 (694 / 69) 2018-02-02 18:26:01Ludzie, Żydzi u bram, a wy się między sobą naparzacie."Jakie u bram?Patrząc na wywody Kasjana, to już tu jesteśmy :-)Przynajmniej dwa- ja i Karpik. Choć nie wiem, czy Karpik zdaje sobie z pochodzenia sprawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Wy nie macie naprawdę większych problemów niż jakaś ustawa IPN ? jeżeli tak - zazdroszczę,poza tym zajmowanie się gównianą polityką niszczy charakter ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Ty czubaka to więcej chyba z kotami masz wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.