Czlowieksniegu Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 I w ten sposób, wstając z kolan, przywaliliśmy WSZYSCY w baniak...Przy okazji tracąc jednego z niewielu sojuszników, który przy najbliższej okazji wykona kilka szybkich telefonów do Białego Domu. A dopiero wtedy się panie i panowie z Wiejskiej zorientują, że Tu Houston, mamy potężny problem".PS Oczywiście do Je- jest ten wpis.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:05 31-01-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Komentarzy czytanie pod takimi tekstami upewnia mnie w twierdzeniu iż 80% każdego społeczeństwa to idioci.Dawno już nie czytam żadnych komentarzy w necie, podzielam opinię Lema . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Kaziu- o takie komentarze ci chodzi?Fuck JUDE and ISLAM !!!"Frontalny atak na Polskę... wojna dyplomatyczna? A w tle miliardy dolarów. FIGA IZRAELU - ZŁAMANEGO GROSZA NIE DOSTANIECIE! Zdecydowana reakcja MSZ natychmiast!"A co na to król Europy? Stanie wreszcie w obronie ojczyzny, czy dalej będzie chował się w Brukseli?"No to masz bardzo proste postrzeganie Świata i miękki kręgosłup, przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Przeceniasz mozliwosci wplywu organizacji zydowskich na rzad USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 No jak?Toż trąbią, że to np Amerykański Kongres Żydów naciska na Kapitol aby zakończyć kwestię odszkodowań za mienie pożydowskie.A ty mi teraz piszesz, że Żydzi niewiele (?) mogą?I gdzie tu logika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Tak mnie się przypomniało przy okazji:http://www.youtube.com/watch?v=F8laMm-YyLY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Sojusznika powiadasz, to raczej oni nas potzebuja do eksterminacji Palestynczykow, naszego przyzwolenia, a raczej przymykania oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 @ Czlowieksniegu 2018-01-31 18:04:21 I w ten sposób, wstając z kolan, przywaliliśmy WSZYSCY w baniak...[...]Oczywiście do Je- jest ten wpis._____Wstając z kolan w Europie kontynentalnej walnęliśmy się w pusty łeb o sklepienie Łuku Triumfalnego w Paryżu.Wstając z kolan i wrzeszcząc, że Wielka Brytania będzie odtąd naszym największym sojusznikiem w UE walnęliśmy się w pusty łeb o sklepienie Łuku Wellingtona w Londynie.Wstając z kolan w Stanach Zjednoczonych i wygadując steki bzdur o dostawach wojskowych stamtąd dla Polski walnęliśmy się w pusty łeb o sklepienie Łuku Żołnierzy i Marynarzy w Nowym Jorku.Wstając z kolan na Bliskim Wschodzie, a będąc przy tym w Izraelu pod ścianą płaczu, walnęliśmy się w pusty, więc bardzo głupi łeb, bo nie spojrzeliśmy w górę i nie dostrzegliśmy, że od muru oderwał się wielki głaz i spada na nasz pusty łeb. Echo po uderzeniu w nasz pusty łeb rozeszło się po całym świecie (od kilku dni grube miliony wpisów na całym świecie „polskie obozy zagłady”, podczas gdy w założeniach pisowskich mętów nie miało być odtąd nigdy ani jednego).Brakuje już miejsc na świecie, gdzie pusty łeb pisu nie walnąłby się o coś podczas wstawania z kolan.Prymitywy przez przypadek (ale na szczęście tylko chwilowo) zarządzające Polską najlepiej, aby przeprowadziły się na Falkland Zachodni. To jest ich macierz. Tam nareszcie i z wielkim powodzeniem można wstawać z kolan mając pusty łeb. Tam nic nie ma, stąd o nic pustym łbem się nie walnie.Pozdrawiam! :-)_____PSPrzepraszam, ale tasiemka od B-4 wrzyna mi się w... niewymowne.;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Jedburgh_Ops (426 / 1) 2018-01-31 19:55:11Brakuje już miejsc na świecie, gdzie pusty łeb pisu nie walnąłby się o coś podczas wstawania z kolan."A SanEscobar?A jak i tam się nie da, to można, biorąc pod uwagę bałagan który zapanował, uciec na narty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 @ Czlowieksniegu 2018-01-31 20:08:57 A SanEscobar?_____Aaa, nie, nie, to nie jest takie proste, jak się wydaje.Oczywiście, że San Escobar, jako mocarstwo atomowe, jest naszym najważniejszym partnerem strategicznym na świecie, ale do wstawania z kolan to jest ono śmiertelnie niebezpieczne i dla nas się nie nadaje.W San Escobar są przecież palmy kokosowe. Gdy wstaniemy z kolan w San Escobar to natychmiast walniemy się pustym łbem o kiść twardych kokosów.Naprawdę - do wstawania z kolan mamy tylko Falkland Wschodni albo może bezludną Wyspę Bremen? Ona najlepsza - zero opozycji politycznej i do wstawania z kolan idealna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Pejsy atakujo: http://www.rp.pl/artykul/982808-Radwanskie-w-Izraelu---incydent-zamieciony-pod-dywan.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Kto zdziwiony - ręka w górę!Nie widzę, nie słyszę...Niech dalej rodzina Radwańskich politykuje, w tym głównie Agnieszka, to na pewno nie będzie miała takich incydentów wokół siebie.Niech dalej Agnieszka Radwańska obnosi się ze swoim katolicyzmem zamiast obnosić się z wysoką formą, to nic podobnego ją nie spotka.Niech dalej Radwańska (plus tatuś) będzie apologetką PiS, zamiast zajmować się sportem, to bez wątpienia nie spotka się z żadnym incydentem na tym tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Czlowieksniegu ja nie do Ciebie piłem, tylko bezposrednio do Brzeczyszczykiewicza post wczesniej. Ale nieważne, przy okazji poproszę o pozbawienie mnie możliwości logowania na forum, które już definitywnie zeszło na psy, bo ja po kilkunastoletniej obecności jakoś nie mogę sie jeszcze zdyscyplinować. Jeden pacjent lepszy od drugiego, dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Myślisz, że jakby była za PO/PSL/N. to by jej starsi bracia w wierze nie zwyzywali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Bracia mają swoją specyfikę, więc nie wiem. Ale po co ona w ogóle podejmuje takie tematy? Sama się prosi o jakieś scysje z widownią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Ad. bjar_1 2018-01-30 21:16:16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allegrowicz67 Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 http://polskainfo2.tripod.com/images/bednarczyk.pdf - Warto znać, bo pozycja mocno przez środowiska żydowskie znienawidzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Coś mi się wydaje, że skończy się dla żydków El Dorado nad Wisłą. Te imprezy, festiwale, wystawy, koncerty. Ruch lotniczy między Tel Avivem a Warszawą ustanie, i dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Świetna wizytówka powyżej.Mam nadzieję, że władze wydawnictwa Odkrywcy docenią i pozbędą się antysemickiego śmiecia z tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Właśnie wstawaliśmy z kolan, ale walnęliśmy się pustym łbemo pochodnię Statui Wolności.USA ostro reagują na ustawę o IPN. Piszą do Andrzeja Dudy i apelują o weto http://wiadomosci.wp.pl/usa-ostro-reaguja-na-ustawe-o-ipn-pisza-do-andrzeja-dudy-i-apeluja-o-weto-6215374119291009a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus3 Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 http://www.youtube.com/watch?v=Vujv5IwrR7UPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 15:46 01-02-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Mam nadzieję, że władze wydawnictwa Odkrywcy docenią i pozbędą się antysemickiego śmiecia z tego forum."Oplułem monitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 A to widział nasz przyjaciel"? Która to już maska opadła wciągu kilku dni?http://opinie.wp.pl/marcin-makowski-jedno-pytanie-do-naszych-zydowskich-przyjaciol-6215332154935425a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 1 Luty 2018 Share Napisano 1 Luty 2018 Pierwsze konkretne efekty procedowanej ustawy. Efekty na poziomie elementarnym, bo międzyludzkim.Wczoraj polski dziennikarz, który przyjechał do Izraela, został wyrzucony z taksówki przez jej kierowcę po tym, gdy ów dowiedział się w trakcie rozmowy, iż dziennikarz przyjechał z Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 1 Luty 2018 Share Napisano 1 Luty 2018 Bezczelne babsko ma pretensje że nie zrobiono tego cichcem , pod osłoną nocy. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,22967609,anders-wytyka-jakiemu-blad-ws-ustawy-o-ipn-absolutnie-tragiczna.html#Z_MT2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.