Cronos Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Tyr napisał: ups... Wytłumaczysz co ci nie pasuje? Ale po polsku, nie po clownowemu. Cytuj
Tyr Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu zeznanie majątkowe trzaskowskiego nazywasz klaunowym. Grubo! Cytuj
karpik Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) 39 minut temu, Tyr napisał: ups... Przecież w tym szumie, który sam wywołał, nie chodziło o ilość czy zeznania majątkowe tylko, że pucio kłamał na debacie, przed milionami Polaków, że ma jedno. Przez to, że się wychylił to "dziennikarze" poczuli krew: Edytowane 10 godzin temu przez karpik Cytuj
Tyr Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu abw wychwyciła i nielegalnie udostępniła onetowi... Cytuj
karpik Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Tyr napisał: abw wychwyciła i nielegalnie udostępniła onetowi... Przepraszam. Czyżbyś pisał o nielegalnym pozyskiwaniu informacji w celu kompromitacji opozycji lub udostępnianiu informacji tajnych przez najwyższe osoby w rządzie? Wcześniej takie rzeczy się nie zdarzały. Koniec demokracji. Ubawiłeś mnie do łez Cytuj
Cronos Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 20 minut temu, Tyr napisał: abw wychwyciła i nielegalnie udostępniła onetowi... nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Zabronione jest uczciwe posiadanie nieruchomości? Czy należy je pozyskiwać tylko na lewo? Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, bodziu000000 napisał: Rodzina na swoim. Mały Bu wynalazł tego (mającego problemy z prawem) 80-latka; Średni Bu sporządził umowę nabycia od niego mieszkania; Wielki Bu sprawdził prawidłowość wykonania numeru. Wszystko w obrębie zacnej rodziny. Cytuj
Janko Muzykant Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu Dotąd byłem sceptyczny ale ta biegunka umysłowa napawa mnie coraz większym optymizmem. Liczyłem kiedyś na 2-3 % przewagi w 2 turze, po lekturze tematu stawiam na 10 %. Tak w temacie muzeum: Muzeum II Wojny Światowej zapłaciło ponad 300 tys. zł za wynajem mieszkania dla prof. Pawła Machcewicza, gdy był on dyrektorem tej placówki. Prof. Machcewicz był nie tylko dyrektorem Muzeum II Wojny Światowej w Gdańsku, ale i w przeszłości w latach 2008-2014 jednym z najbliższych ludzi ówczesnego premiera Donalda Tuska - pełnił funkcję głównego doradcy Tuska. Mieszkanie dla prof. Machcewicza było wynajmowane pomimo tego, że on sam na stale mieszkał w Warszawie. Cytuj
Janko Muzykant Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu Krótkie info dla ekspertów od prawa: Obowiązki nabywcy nieruchomości mogą być jednak dowolnie ustalone przez obie strony. Takie obowiązki należy jednak jasno i konkretnie określić w umowie dożywocia. W umowie o dożywocie należy również zawrzeć informacje o tym, w jaki sposób nabywca nieruchomości będzie wypełniał swoje obowiązki. Więc może jednak poczekajcie na upublicznienie umowy której nie znacie a się wymądrzacie ? ( pytanie retoryczne, znam odpowiedź) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi