fala Napisano 1 Maj Napisano 1 Maj 5 minut temu, fala napisał: "Nie było dzisiaj w agendzie", i nigdy nie będzie. Ale gebels wie lepiej...
Cypis Napisano 1 Maj Napisano 1 Maj Karol Nawrocki jednak spotkał się z Donaldem Trumpem. "Powiedział mi: you will win" Podczas wizyty w Białym Domu kandydat PiS na prezydenta Karol Nawrocki spotkał się z prezydentem USA Donaldem Trumpem. W nocy na antenie TV Republika Nawrocki potwierdził nieoficjalne doniesienia stacji. Wcześniej podczas konferencji prasowej sam Nawrocki mówił, że do takiego spotkania nie doszło. Pytanie , tylko czy pomarańczowy wie , że spotkał się z KN ?
karpik Napisano 2 Maj Napisano 2 Maj 9 godzin temu, Cypis napisał: Karol Nawrocki jednak spotkał się z Donaldem Trumpem. "Powiedział mi: you will win" Podczas wizyty w Białym Domu kandydat PiS na prezydenta Karol Nawrocki spotkał się z prezydentem USA Donaldem Trumpem. W nocy na antenie TV Republika Nawrocki potwierdził nieoficjalne doniesienia stacji. Wcześniej podczas konferencji prasowej sam Nawrocki mówił, że do takiego spotkania nie doszło. Pytanie , tylko czy pomarańczowy wie , że spotkał się z KN ? Ostatnio poparł przed wyborami w Kanadzie prawicową partię, który jeszcze chwilę temu miała wygraną w kieszeni. Wygrała lewica Kolejny sukces potężnego geostratega
formoza58 Napisano 2 Maj Napisano 2 Maj Natyrałem się po kraju, za ocean się wybrałem i .wybory przegrałem.... Ale póki co pisiory się radują, że ach, że och. Nie zdają sobie sprawy,że to strzał w piętę, bo Prezydenta będą wybierali Polacy w kraju... https://wiadomosci.wp.pl/kulisy-spotkania-nawrockiego-z-trumpem-sztabowcy-ujawniaja-balismy-sie-ze-sie-wyda-7152338532379392a
Cypis Napisano 2 Maj Napisano 2 Maj Jak przekazała rzeczniczka amerykańskiego Departament Stanu, #USA wycofały się z roli mediatora w negocjacjach pokojowych między Ukrainą a Rosją.
karpik Napisano 3 Maj Napisano 3 Maj W dniu 2.05.2025 o 11:17, karpik napisał: Ostatnio poparł przed wyborami w Kanadzie prawicową partię, który jeszcze chwilę temu miała wygraną w kieszeni. Wygrała lewica Kolejny sukces potężnego geostratega Bardzo bym chciał, żeby władzę w Watykanie przejął ogorzałotwarzy. Firma paramafijna z 2-tysiacletnią tradycją padłaby do końca roku.
fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s Pan Jerzy zniknął niespodziewanie. Na szczęście zostawił mieszkanie. 1
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 7 godzin temu, fala napisał: Pan Jerzy zniknął niespodziewanie. Na szczęście zostawił mieszkanie. Pan Jerzy gnije w DPS. Dziennikarze znaleźli go w kilka godzin. Podsumowując - wiele lat bohaterski i empatyczny, zajmował się biednym staruszkiem. Po śmierci dziadka, dobroczynny Karol ma dostać jego mieszkanie. Nie zainteresowało go, że pół roku temu kochany dziadzio zniknął. Gdyby nie kłamał w TV nic by nie wyszło. Jeżeli ktoś wierzy, że Karolek nie wiedział, że karnet na mieszkanie jest w DPS, to jest bardzo naiwny. Zresztą, to też pewnie wyjdzie w praniu. Edytowane %s o %s przez karpik 1
beaviso Napisano %s o %s Napisano %s o %s Dopiero za drugim razem doczytałem tego "kandytanta". :D No cóż, doktor i kropka. U mnie na wiosce na najbardziej zruinowanej chałupie, wręcz groteskowej, zawisł plakat z Braunem. M.
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 godziny temu, bjar_1 napisał: Miszcz. Nie żebym był fanem tego miszcza, bo to czysty przypadek i zbieg okoliczności, ale ja tego miszcza znam od kilku lat z podcastów ekonomicznych. Ten gość wymaga pomocy specjalistycznej, może jeszcze nie lecznictwa zamkniętego, ale już z jego okolic. Gdy zaprasza się go do studia to zaczyna spokojnie, kulturalnie, merytorycznie. W toku programu napięcie w nim narasta. Czy się go o to pyta, czy nie, to sam zaczyna się nakręcać na wątki ukraińskie; on kompletnie nad tym nie panuje, to jest ponad jego siły. W nim się to gotuje. Pod koniec programu zawsze ma już wysunięte wszystkie zęby jadowe i trzeba zasłaniać monitor, żeby nie zostać pochlapanym antyukraińskim jadem. To jest chory fanatyk.
Rekomendowane odpowiedzi