Skocz do zawartości

Muzeum II Wojny do przeróbki"

Czlowieksniegu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
5 minut temu, fala napisał:

"Nie było dzisiaj w agendzie", i nigdy nie będzie.

Ale gebels wie lepiej...

Napisano

Karol Nawrocki jednak spotkał się z Donaldem Trumpem. "Powiedział mi: you will win"
Podczas wizyty w Białym Domu kandydat PiS na prezydenta Karol Nawrocki spotkał się z prezydentem USA Donaldem Trumpem. W nocy na antenie TV Republika Nawrocki potwierdził nieoficjalne doniesienia stacji. Wcześniej podczas konferencji prasowej sam Nawrocki mówił, że do takiego spotkania nie doszło.

Pytanie , tylko czy pomarańczowy wie , że spotkał się z KN ?

Napisano
9 godzin temu, Cypis napisał:

Karol Nawrocki jednak spotkał się z Donaldem Trumpem. "Powiedział mi: you will win"
Podczas wizyty w Białym Domu kandydat PiS na prezydenta Karol Nawrocki spotkał się z prezydentem USA Donaldem Trumpem. W nocy na antenie TV Republika Nawrocki potwierdził nieoficjalne doniesienia stacji. Wcześniej podczas konferencji prasowej sam Nawrocki mówił, że do takiego spotkania nie doszło.

Pytanie , tylko czy pomarańczowy wie , że spotkał się z KN ?

Ostatnio poparł przed wyborami w Kanadzie prawicową partię, który jeszcze chwilę temu miała wygraną w kieszeni. Wygrała lewica 🤣 Kolejny sukces potężnego geostratega 👏👏👏

Napisano

Jak przekazała rzeczniczka amerykańskiego Departament Stanu, #USA wycofały się z roli mediatora w negocjacjach pokojowych między Ukrainą a Rosją.

Gp88g1wXEAA3elV.jpg

Napisano
W dniu 2.05.2025 o 11:17, karpik napisał:

Ostatnio poparł przed wyborami w Kanadzie prawicową partię, który jeszcze chwilę temu miała wygraną w kieszeni. Wygrała lewica 🤣 Kolejny sukces potężnego geostratega 👏👏👏

Bardzo bym chciał, żeby władzę w Watykanie przejął ogorzałotwarzy. Firma paramafijna z 2-tysiacletnią tradycją padłaby do końca roku.

dfVHCiOcUdkNtWyd.jpg

Napisano

Pan Jerzy zniknął niespodziewanie.                                                                                            Na szczęście zostawił mieszkanie.

• Tak trzymać 1
Napisano (edytowane)
7 godzin temu, fala napisał:

Pan Jerzy zniknął niespodziewanie.                                                                                            Na szczęście zostawił mieszkanie.

Pan Jerzy gnije w DPS. Dziennikarze znaleźli go w kilka godzin.

Podsumowując - wiele lat bohaterski i empatyczny, zajmował się biednym staruszkiem. Po śmierci dziadka, dobroczynny Karol ma dostać jego mieszkanie. 

Nie zainteresowało go, że pół roku temu kochany dziadzio zniknął. 

Gdyby nie kłamał w TV nic by nie wyszło. Jeżeli ktoś wierzy, że Karolek nie wiedział, że karnet na mieszkanie jest w DPS, to jest bardzo naiwny. Zresztą, to też pewnie wyjdzie w praniu.

Edytowane przez karpik
  • Super 1
Napisano

Dopiero za drugim razem doczytałem tego "kandytanta". :D No cóż, doktor i kropka.

U mnie na wiosce na najbardziej zruinowanej chałupie, wręcz groteskowej, zawisł plakat z Braunem.

M.

Napisano
3 godziny temu, bjar_1 napisał:

Miszcz.

494570074_1633968043787449_1198257797767439432_n.jpg

Nie żebym był fanem tego miszcza, bo to czysty przypadek i zbieg okoliczności, ale ja tego miszcza znam od kilku lat z podcastów ekonomicznych. Ten gość wymaga pomocy specjalistycznej, może jeszcze nie lecznictwa zamkniętego, ale już z jego okolic.

Gdy zaprasza się go do studia to zaczyna spokojnie, kulturalnie, merytorycznie. W toku programu napięcie w nim narasta. Czy się go o to pyta, czy nie, to sam zaczyna się nakręcać na wątki ukraińskie; on kompletnie nad tym nie panuje, to jest ponad jego siły. W nim się to gotuje. Pod koniec programu zawsze ma już wysunięte wszystkie zęby jadowe i trzeba zasłaniać monitor, żeby nie zostać pochlapanym antyukraińskim jadem.

To jest chory fanatyk.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie