fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, fala napisał: "Nie było dzisiaj w agendzie", i nigdy nie będzie. Ale gebels wie lepiej... Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s Karol Nawrocki jednak spotkał się z Donaldem Trumpem. "Powiedział mi: you will win" Podczas wizyty w Białym Domu kandydat PiS na prezydenta Karol Nawrocki spotkał się z prezydentem USA Donaldem Trumpem. W nocy na antenie TV Republika Nawrocki potwierdził nieoficjalne doniesienia stacji. Wcześniej podczas konferencji prasowej sam Nawrocki mówił, że do takiego spotkania nie doszło. Pytanie , tylko czy pomarańczowy wie , że spotkał się z KN ? Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 9 godzin temu, Cypis napisał: Karol Nawrocki jednak spotkał się z Donaldem Trumpem. "Powiedział mi: you will win" Podczas wizyty w Białym Domu kandydat PiS na prezydenta Karol Nawrocki spotkał się z prezydentem USA Donaldem Trumpem. W nocy na antenie TV Republika Nawrocki potwierdził nieoficjalne doniesienia stacji. Wcześniej podczas konferencji prasowej sam Nawrocki mówił, że do takiego spotkania nie doszło. Pytanie , tylko czy pomarańczowy wie , że spotkał się z KN ? Ostatnio poparł przed wyborami w Kanadzie prawicową partię, który jeszcze chwilę temu miała wygraną w kieszeni. Wygrała lewica Kolejny sukces potężnego geostratega Cytuj
formoza58 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Natyrałem się po kraju, za ocean się wybrałem i .wybory przegrałem.... Ale póki co pisiory się radują, że ach, że och. Nie zdają sobie sprawy,że to strzał w piętę, bo Prezydenta będą wybierali Polacy w kraju... https://wiadomosci.wp.pl/kulisy-spotkania-nawrockiego-z-trumpem-sztabowcy-ujawniaja-balismy-sie-ze-sie-wyda-7152338532379392a Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s Jak przekazała rzeczniczka amerykańskiego Departament Stanu, #USA wycofały się z roli mediatora w negocjacjach pokojowych między Ukrainą a Rosją. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 2.05.2025 o 11:17, karpik napisał: Ostatnio poparł przed wyborami w Kanadzie prawicową partię, który jeszcze chwilę temu miała wygraną w kieszeni. Wygrała lewica Kolejny sukces potężnego geostratega Bardzo bym chciał, żeby władzę w Watykanie przejął ogorzałotwarzy. Firma paramafijna z 2-tysiacletnią tradycją padłaby do końca roku. Cytuj
karpik Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 20 godzin temu, bodziu000000 napisał: To nie mem czy fejk Cytuj
bodziu000000 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 19 godzin temu, fala napisał: Gdzie jest "bohater"? Cytuj
fala Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Pan Jerzy zniknął niespodziewanie. Na szczęście zostawił mieszkanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi