Horseman Napisano 1 Luty 2016 Autor Share Napisano 1 Luty 2016 wyświetla mi że portal obsługuje server-10.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Luty 2016 Share Napisano 1 Luty 2016 A my nie wiem, po jakiś miejscach łazisz i co czytasz...Nazwa serwera odkrywca.pl Adres IP 94.23.92.209 ISP OVH S (AS16276)Kontynent Europa Flaga PLKraj Polska Kod kraju PL (POL)Region Nieznany Czas lokalny 01 Feb 2016 20:17 CETMiasto Nieznany Szerokość geograficzna 52.233Długość geograficzna 21.017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 chyba, że wtedy, kiedy Balans się loguje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 Wchodząc z telefonu mi też pokazuje na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 Ja na kompie też to mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 jesteśmy inwigilowani przez FSB ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 Господа .... Но это к лучшему? Да здравствует дружба Польский Русский! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 no właśnie, co to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senemedar Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 Władimir i Dymitri opanowali forum Odkrywca :)To się już wyświetla najmniej 3 dzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 no i wszystko jasne czemu mnie tyle razy banowali;) ale skoro wybory mogły przechodzić przez ruskie serwery to czemu nie O" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 3 Luty 2016 Share Napisano 3 Luty 2016 pany to to co pokazujecie to pikus.... jak się loguję ze smartfona sony xperia m na stronę odkrywcy to wyskakuje komunikat że łumaczę na język pendżabski" ;) ale jak już przetłumaczy to niby wszystko jest w języku polskim... to są dopiero jaja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Luty 2016 Share Napisano 3 Luty 2016 Ja też zauważyłem coś ciekawego - jak dzwoni do mnie moja ślubna telefon dzwoni tekstem:..Twoja kobieta Cię namierza..."Coś na rzeczy być musi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 3 Luty 2016 Share Napisano 3 Luty 2016 Twoja kobieta też z FSB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Luty 2016 Share Napisano 3 Luty 2016 Taaaa....I dodatkowo jest mała i zielona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Luty 2016 Share Napisano 3 Luty 2016 Podpisałem zobowiązanie milczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Luty 2016 Share Napisano 3 Luty 2016 i gps na paluch... ech... Mój teściu ma 6 dyszek ale jak żona dzwoni to leci kawałek o treści - Robi loda mu... bo lubi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 3 Luty 2016 Share Napisano 3 Luty 2016 Pewnie sam mu to wgrałeś, namiąchałeś w fonie i chłopina tera lata zestresowany, bo nie umie tego wyłączyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horseman Napisano 4 Luty 2016 Autor Share Napisano 4 Luty 2016 o co chodzi z tym serwerem?Ponąć kresy.pl kontrolują sowieci,może i Odkrywce również? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 To jest Dobra zmiana"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 To teraz pora tylko czekać na zielone ludziki na ekranie, ufoludki i takie tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 Widok z naszej serwerowni - za moimi plecami. A zaraz obiadek - pierogi i pyszny kwas chlebowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 Tja, chyba wpół surowe ziemniaki przepijane spirytem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 Spiryt później...Żeby usta przepłukać i ręce przetrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 To yeti postulat postawił bocianów że jak serwera nie przenieśe tam gdzie jest porządny chłodek to on funkcje porzuca i wodzu się ugioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 Ale z imigrantami spokój i serwera nie zgwałco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.