sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 A co tu gadać.... Pociąg poszedł w p.....u... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Oho - czyli DUPA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Zdjęć też nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2015 Czyli cofamy się do tyłu".A na konferencji zdaje się słyszałem głos naszej redaktor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Wojewoda Dolnośląski - Znalazcy pociągu stąpają po omacku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpachelka12 Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Niemiecki-dziennik-krytykuje-Polske-za-sposob-informowania-o-zlotym-pociagu,wid,17810385,wiadomosc.html?ticaid=115802 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeton Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Panowie co się dzieje? Można gdzieś tą konferencje zobaczyć w necie. Nie mam telewizora w pracy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taktyk Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Na kanale TVN24 :)Nikt mapy nie widział! :)T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2015 Nic tam nie ma ale dla bezpieczeństwa zamkniemy kawał lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tesbor Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Dziwne jest to, że Prezydent Wałbrzycha, konserwator z Wałbrzycha, Wojewoda nie widzieli nawet złożonych podstawowych dokumentów (wniosku) przy ocenie planu działań kryzysowych"! Nie mówiąc już, że Generalny Konserwator mówi zupełnie co innego - władze DS wykręcają się jak mogą.Poza tym pani konserwator nie ma kontaktu z Generalnym żeby wyjaśnić co ten oglądał? Tam nikt nic nie wie! Nawet info o wcześniej prowadzonych pracach poszukiwawczych (zgłoszonych) przekazana była bez ładu i składu...To jest jakieś kuriozum w wykonaniu administracji niezależnie od przedmiotu problemu - pociągu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newcomer Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 A wcześniej go podpalili, by mieć pretekst nie wpuszczania ludzi do niego. Dla ich własnego bezpieczeństwa obstawią również teren wojskiem. Został również nałożony zakaz chodzenia" bo lub koło infrastruktury kolejowej w danym rejonie. Ich zdaniem, to jest tylko dla naszego bezpieczeństwa, a nie dlatego żeby coś się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Miałem sen. Dokopałem się do tego tunelu. Pociąg tam stał. Dołączyłem do składu wagon WARS i wszystko zasypałem na nowo. I się obudziłem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Nagly wysyp info o pociagu wlasnie teraz.Gdzie Pan byl wczesniej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malcolm82 Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 A zauważyli koledzy że od rana nie działa przeglądanie LIDAR w Geoportalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Niedługo powiedzą że spadł tam balon meteorologiczny. Strefa 61... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNOOK3R Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Na Allegro już pociąg sprzedają! :)http://allegro.pl/zloty-pociag-pancerny-i5637498035.html#tabsAnchor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidi Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 A tak z ciekawości się zapytam czy są może ostatnio jakieś wypowiedzi lub prywatne interpretacje na temat ostatnich wydarzeń przedstawiane przez słynnego Wrocławskiego Poszukiwacza i Tropiciela Tajemnic Dolnego Śląska Pana Mirosława Figla :-)))) czy też nic nie ma do powiedzenia na temat rewelacji o znalezieniu złotego pociągu ???, a może ma coś do powiedzenia na ten temat równie już słynny i mityczny Pan Dariusz Kwiecień :-)))) Bo jakoś sam nie mogę nić znaleźć żeby te dwie kluczowe postacie coś ostatnio się udzielały w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flins767 Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Niebawem będą przyjmować zakłady czy ktoś da więcej niż piździesiąt melonów :))))Osobny temat to waluta, wróble raczej odpadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Ja też znałem od zawsze tę lokalizację! I jako że jestem skromny zadowolę się symbolicznym 1% wartości. Pieniążki proszę przelać na rachunek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Ja bym się tam zainteresował Jedliną Zdrój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Pamiętacie Czeluść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2015 Sonic w pierwszej części wspominałem te smsy d M. Boskiej...Więc pierwszy pomyślałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Kude noooo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Trochę Lovecraftem zajechało. A tak na poważnie, to faktycznie ktoś widział wojsko w tych okolicach? Jest na forum ktoś z Wałbrzycha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.