Jacek Dąbrowski Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Ale są sztugi III w wersji su-76 oraz sztugi III lub jagdpanzery na które należy ściepe zrobić. I jest złoto i srebro z Malborka i klucze do sejfu przekazane przez oficera. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Biedna Aśka...Mogła się w tym temacie nie udzielać, a tak masz babo placek w Warsie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Cóż , życie...... Nie szukaj wagonika , wagonik znajdzie Ciebie. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Myślałem Yeti że kopiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Dzisiaj tnę i kopię :-([...] [...] susza i słoneczko zabiło mi kilka roślin na ogrodzie... Nie mogłem na suche badyle patrzeć- wyciąłem, wykopałem, spaliłem, wyrzuciłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Miałeś zezwolenie na kopanie? Bo jak nie..........Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Owocówki ma to nie musi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 A na czym je zasadził? Nie na tylnym wejściu do tunelu? :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Na skale ma usypany taki zakątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Taki jarski ogród... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpcv Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 To co odbywa się w mediach ale też na tym forum to klasyczna dezinformacja. Towarzysze z Moskwy mogą być z nas dumni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Oplułem właśnie kawą monitor i pół blatu biurka...OMG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 I tak trzymac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Towarzyszu Yetti nie plujcie kawą na monitor. To kosztuje cenne dewizy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Pewnie herbatę pił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Jacek Dąbrowski (1316 / 30) 2015-08-29 20:34:51Z Tobą nie gadam- byłeś i wypuścili...Czyli albo lojalkę podpisałeś, alboś na współpracę za głupi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 to tumany nie odkrywcy pociagu , mysleli ze zalapia sie na 10% znaleznego i oszukaja wszystkich , dzis w poplochu staraja sie wycowac swoje pisma w sprawie wskazania ukrytego skladu , mam nadzieje ze pozaluja swojej glupotya Lewandowskiego popieram , jacy ministrowie taka i Polska , wiec lepiej zaplakac nad tym niz sie cieszycmarecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kof Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 może zarobią na czymś innym: Małgorzata Sosnowska, radczyni prawna z kancelarii reprezentującej odkrywców, wspomniała o bezprawnym upublicznieniu pisma do starostwa powiatowego przez media. - Ta sprawa nie powinna tak szybko wypłynąć. Będziemy dochodzić swoich praw autorskich - zapowiada.Prawnicy pytani o to, kiedy ujawnią się odkrywcy złotego pociągu, odpowiedzieli, że są oni mocno wystraszeni szumem medialnym, jaki wywołała ta sprawa. A zwłaszcza pogróżkami w komentarzach internautów." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exik Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 A kto sie wycofuje? Nikt sie z niczego nie wycofuje. Przewiało Cie marecki czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 @marecki. napisal: dzis w poplochu staraja sie wycowac swoje pisma w sprawie wskazania ukrytego skladu"Skad takie info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkoz Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 A ja mysle ze Panstwo Polskie juzdawno wiedzilo od lat gdzie ow pociag sie znajduje tylko nie chca tego udostepnic skoro juz miedzynarodowe glosy co do roszczen sie ponosza... Amerykanie nas przycisna jesli sie okaze ze jesttam zloto i od razu bedzie jazda... A co do tych 2 Panow to albo czekali az informator umrze aby nie trzeba bylo sie z nikim dzielic albo komus te informacje ukradli, wielce prawdopodobne jest ze od dluzszego czasu sami nielegalnie prowadzili te odwierty... Wiec na dzien dzisiejszy nie powinni zadnych 10% dostawac dopoki nie wyjasni sie skad maja informacje. Skoro wszyscy podejrzewali ze jest to znalezisko na 65 kilometrze to czemu panstwo nigdy nie pozwalalo przeprowadzic stosownych badan ani odwiertow??? A tak szczerze mysle ze znalezisko znajduje sie w woj. opolskim a teraz jest prowadzona dezinformacja. Pozatym jest lato czemu wielce na wiosne chca dopiero cos robic w tej sprawie??? A drugi watek moze byc taki ze po cichu odpowiednie sluzby tam wejda, zabiora co trzeba, 2 Panom daja swoja dole i publicznie oznajmia w mediach ze byl tam pusty pociag aby Zydki, Ruskii cala spolecznosc sie nie mogla domagac jakis glupich rekompensat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 http://wiadomosci.onet.pl/kraj/czy-niemcy-moga-roscic-sobie-prawa-do-odnalezionego-w-walbrzychu-pociagu/jhjxbm:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kof Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 albo zarobią na tym:http://fakty.interia.pl/raporty/raport-restytucja/aktualnosci/news-walbrzych-przezywa-oblezenie-gosci-z-calego-swiata,nId,1876746ja postanawiam, że jak znajdą złoto to biorę się za poszukiwania złota, o którym ja mam wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 sezon ogórkowy ulega w tym roku przedłuzeniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Do wiosny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.