Gniewkos Napisano 8 Czerwiec 2017 Share Napisano 8 Czerwiec 2017 Piszcie Panowie jakie rejony, kurki już są? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Czerwiec 2017 Share Napisano 8 Czerwiec 2017 Mój z pod-Wąchockich lasów,ale ogólnie zupełna bida z grzybami na rejonie.Nie brakuje tylko komarów.Kurek nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2017 Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Kurek nie ma. U mnie tylko borowiki gatunku jak wyżej i tylko one. W lesie nawet brak psich". Komarów od cholery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 10 Czerwiec 2017 Share Napisano 10 Czerwiec 2017 z wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 10 Czerwiec 2017 Share Napisano 10 Czerwiec 2017 ostro. jaka część kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 11 Czerwiec 2017 Share Napisano 11 Czerwiec 2017 ... zeszła środa Lubelskie, lasy liściaste-dębowe! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Czerwiec 2017 Share Napisano 11 Czerwiec 2017 Jedzcie te muchomory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 11 Czerwiec 2017 Share Napisano 11 Czerwiec 2017 " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 11 Czerwiec 2017 Share Napisano 11 Czerwiec 2017 bardzo chętnie zjem :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 11 Czerwiec 2017 Share Napisano 11 Czerwiec 2017 :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Czerwiec 2017 Share Napisano 11 Czerwiec 2017 Dużo robaczywych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 11 Czerwiec 2017 Share Napisano 11 Czerwiec 2017 Niestety dużo ! W mniejszym lub większym stopniu, to każdy. Po oprawianiu zostaje około 60-70% zbioru. Za sucho jest ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 19 Czerwiec 2017 Share Napisano 19 Czerwiec 2017 :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 4 Wrzesień 2017 Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Do 28.08 byłem nad morzem, w lesie pusto. Ktoś wie jak jest teraz na Mazowszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 4 Wrzesień 2017 Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Na Lubelszczyźnie plaga borowikow ! Jesienny wysyp się rozpoczął! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 4 Wrzesień 2017 Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Na Mazowszu ludzie podgrzybki wiadrami nosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 4 Wrzesień 2017 Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Na Mazowszu są i maślaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Wrzesień 2017 Share Napisano 4 Wrzesień 2017 Ićcie sobie... daleko...W okolicach Stolycy zDolnego Śląska to grzyba można złapać, jak się ktoś nieopatrznie na poboczu drogi krajowej zatrzyma.Dwa tygodnie temu, w miejscach, gdzie zazwyczaj było sporo- teraz nawet psiaków nie ma :-(PS Ale za to okolice Hradec Kralove zasypane grzybami....Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:33 04-09-2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Wrzesień 2017 Share Napisano 4 Wrzesień 2017 w sobote lece pod Leszno - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 5 Wrzesień 2017 Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Pojawiły się też kanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 5 Wrzesień 2017 Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Dzis naczesalem pod Bialymstokiem 3/4 wiadra(zeby nie bylo 14 ltr) malych kozlakow do marynowania.2hBylo tez troche podgrzybkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 6 Wrzesień 2017 Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Mam całe małe poletko młodych kani, czekam az podrosną właśnie, mam nadzieje ze nikt nie wlezie w szkodę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 7 Wrzesień 2017 Share Napisano 7 Wrzesień 2017 U mnie rydzy jest wysyp potężny,tak samo kurki.Na kanie już patrzeć nie mogę tyle tego tu rośnie,mało maślaków i czarnych łebków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 7 Wrzesień 2017 Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Kurek sporo, borowikow także, maslakow więcej niż drzew w lesie, kanie są w sporej ilości, kozaki pomarańcze" też w ilości zadowalającej, jutro idę w sosnowy las wybadać podgrzybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 7 Wrzesień 2017 Share Napisano 7 Wrzesień 2017 ... rydzyki są, tylko jeszcze małe, ale sporo ich ... :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi