Nadwojciech Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Napisano 11 Styczeń 2014 Misja telewizji!No i stało się! Niestety, tak jak przewidywaliśmy program Adama Sikorskiego Było, nie minęło zniknął z anteny TVP Info. Setki tysięcy widzów i fanów zostało potraktowanych przez telewizję przedmiotowo. Może czas zacząć rozliczać telewizję publiczną z pieniędzy, które otrzymuje z budżetu. Czy to kolejny etap "cenzury wartościowych programów historycznych...?!"Taka informacja pojawiła się na stronie FB stowarzyszenia Wizna 1939"http://www.facebook.com/stowarzyszeniewizna.1939
woytas Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Najważniejsze, że dzieci i wnuki komunistycznych działaczy mają dobre kontrakty - reszta na drzewo.
LegionEtrangere Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Cóż ja od dawna jestem już przyzwyczajony że to co prawdziwe i potrzebne dzisiejszej młodzieży by ta nie wyrosła na bezmózgie, ślepe na wydarzenia historyczne osobniki , to co kreuje Polską historię, ukazuje czystą prawdę o naszym pięknym lecz źle rządzonym kraju nie znajdzie swojego miejsca w wyimaginowanym telewizyjnym świecie ! przykładów jest miliardy np. śmierci weterana i bohatera pana Józefa Kowalskiego żadna większa telewizja nie pokazała ale za to śmierć Nelsona Mandeli to opłakiwali 3-4 dni mimo że nic z naszym narodem wspólnego nie miał. Pożal się Panie Boże.
MilKam88 Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Zniknął z anteny tvp info, ale to nie oznacza końca tego programu (przynajmniej mam taką nadzieję). Myślę, że Pan Adam wraz ze swoją ekipą tak łatwo się nie poddadzą i nie zrezygnują z dalszej realizacji programu. Na chwilę obecną emitowane są powtórki odcinków w tvp historia. Na stronie było nie minęło nie ma żadnych informacji w tej kwestii. Trzeba poczekać na rozwój wydarzeń.
skyluke Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Na swojej stronie FB mają wpisane - Do połowy stycznia mamy przerwę w emisji. Potem wracamy z nowymi siłami. Gdzie i o której będzie emisja lada moment powiadomimy."Zobaczymy co się będzie działo.
AoT_Hunter_PL Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Nie rozumiem czemu nie dogadają się i inną TV skoro ekipa ma płacone za zrealizowany program myślę, że byliby chętni z konkurencji a program mógłby trwać przysłowiowa godzinę a nie 20min bo to śmiech na sali i... przerywany bo protest na Ukrainie heh... bo wydarzenia bo jeszcze nie wiadomo co.. ;]
fullriede Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 Takie programy tylko jątrzą i dzielą Polaków. Na przykład wczorajszy odcinek o egzekucji sowietnika" w Tarnowie. Tam ubecy po łokcie sobie ręce urabiają, by zbudować nową Polskę, a jacyś faszyści im przeszkadzają... A oni, w tym programie ich chwalą... No jak tak można?Zamiast głupoty oglądać, uczcie się sikać na siedząco, bo jak sikacie na stojąco to uwydatniacie różnice płciowe - a to jest dyskryminacja i seksizm. A jak nie, to jesteście faszystami.
LegionEtrangere Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 Nie trzeba być faszystą aby kochać ziemię ojczystą.
henry123 Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 Bardzo lubię oglądać ten program ale najbardziej mnie wkurza że coś zaczynają i na tym się kończy. Narobią tylko apetytu i rozpoczynają kolejną historię by jej nie dokończyć i tak ,,w koło Macieju,,
LegionEtrangere Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 henry124 z tego co ja zauważyłem to konsekwentnie doprowadzają do końca każdą historię którą mogą ale nie w jednym lecz w którymś z następnych odcinków, trzeba uważnie i z ciekawością oglądać i wszystko jasne można powiedzieć że kawa na ławie i wcale nie rozlana :)
henry123 Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 Może i kilku odcinków nie widziałem, ale na pewno też kilku finałów się nie doczekałem :)
Sieradzakcijja Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 Końca programu jednak nie będzie.Jak to określił Redaktor A.S. yły pewne zawirowania" jednak pod koniec stycznia rozpoczną się nowe sesje zdjęciowe do BNM.
Kriczer Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 henry dokładnie...mnie irytowało jak zaczynali kopać/szukać i nagle koniec odcinka do sprawy powrócimy" i na tym się niestety kończyło :(
predi888 Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 henry dokładnie...mnie irytowało jak zaczynali kopać/szukać i nagle koniec odcinka "do sprawy powrócimy i na tym się niestety kończyło :("Popieram , ozkopali" wiele spraw ,człowiek jak głupi czeka do soboty punkt 15:00 a tu jajo,nowa zagadka . Plus czasami twp odwalało kaszanę i puszczało komferencję polityków" z gatunku premier mówi". Oczywista oczywistość,że mimo tych wad ,program oglądam i będę oglądał.Choć te pół godziny to trochę krótką .
jerome2 Napisano 13 Styczeń 2014 Napisano 13 Styczeń 2014 Program propagujący bliskie spotkania z historią i nauką,który trwa około 23 minut,to też lekka przesada.Szkoda bo naprawdę fajny program.
henry123 Napisano 13 Styczeń 2014 Napisano 13 Styczeń 2014 A może ktoś przypomni czy był finał poszukiwań zatopionych sześciu czołgów 7 TP?
Tomasz70 Napisano 13 Styczeń 2014 Napisano 13 Styczeń 2014 Tak, finał był. Do tej pory nie znaleźli. Chyba że mi coś umknęło...
AoT_Hunter_PL Napisano 13 Styczeń 2014 Napisano 13 Styczeń 2014 Właśnie co z 7TP w Wiśle mieli powrócić do poszukiwań ... i nie powrócili ... koszta z tego co pamiętam
henry123 Napisano 13 Styczeń 2014 Napisano 13 Styczeń 2014 Narobili tylko apetytu program zwijają a czołgi czekają:)
bjar_1 Napisano 13 Styczeń 2014 Napisano 13 Styczeń 2014 Noo, w niektórych to się pewnie jeszcze lampy świecą :D
rotsen5 Napisano 13 Styczeń 2014 Napisano 13 Styczeń 2014 Te czołgi to mi ciśnienie podniosły do tej pory czuje nie dosyt , (a złóżmy się i zróbmy własna wyprawę ) to tylko żart pewnie byśmy się nie dogadali ja to miedzy Polakami. Doszły mnie słuchy (znów będę pewnie krytykowany) że koledzy którzy przyjeżdżają pomagać panu S. po skończonej pracy , pan S idzie do ciepłego hoteliku na wyżerkę a chłopaki trzęsą się w w własnych pojazdach i przegryzają suche bułki.
bjar_1 Napisano 13 Styczeń 2014 Napisano 13 Styczeń 2014 Proponuję poczytać na konkurencyjnym Forum - ciekawostki n/t BNM":http://www.poszukiwanieskarbow.comPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 17:33 13-01-2014
tyfus Napisano 13 Styczeń 2014 Napisano 13 Styczeń 2014 konkurencją to może nie jest - o tej samej tematyce :)jednakże wymaga logowania, także sorry...
bjar_1 Napisano 13 Styczeń 2014 Napisano 13 Styczeń 2014 Ok. Myślałem, że ten dział dostępny jest ez"...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.