spetsnaz Napisano 9 Listopad 2013 Autor Share Napisano 9 Listopad 2013 http://www.tygodniksiedlecki.com/t22630-wybuch.w.stodole..jedna.ofiara..znaleziono.arsena..htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Listopad 2013 Share Napisano 9 Listopad 2013 Kolejny inteligentny inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 9 Listopad 2013 Share Napisano 9 Listopad 2013 Może to ten co palnikiem chciał rozgrzać skorupę by wkręcać zapalnik bo gwint nie pasował:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 Zachowanie głupie fakt... ale czy w obliczu tragedii należy się śmiać? Jak by nie patrzeć zgiął człowiek, więc czy z całej tej sytuacji, wypada żartować z głupoty i nieroztropności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 Ale kto tu się śmieje z śmierci? Ja przedstawiłem tylko jeden z nieobliczalnych zachowań człowieka który na tym forum zadał takie pytanie. Czy może palnikie rozgrzać skorupę by wkręcić zapalnik bo gwin był zagięty a zapalnik nie wiadomo jakiego pochodzenia i czy jest aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 ja rozumiem, że w latach powojennych dzieciakom urywało łapy bo grzebali gdzie nie trzeba, ale że facet po 40 ? Stary a głupi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy_x Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 szkoda człowieka, i szkoda mi was którzy takie brednie piszą, rozumiem że jak któremu z was się zdarzy zemrzeć z własnej przyczyny w tych czy innych okolicznościach to możemy sobie wszyscy użyć i pojechać po was po całości, od idiotów, głupków i inteligentnych inaczej i poumieszczać sobie takie różne fajne uśmieszki :) przy głupawych komentarzach, będzie fajowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 Nie ma roku żeby ktoś z Forum lub ktoś znajomy kogoś z Forum wyleciał w powietrze.....Gdyby zginął bo uderzył w jakiś pocisk łopatą podczas poszukiwań w terenie to rozumiem.Każdemu z nas kto ma wykrywacz może się to trafić.Ale gdy ktoś bierze takie gówno do domu....Najważniejsze że nikomu postronnemu z rodziny czy sąsiadów się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 a co palce ci urwało jak grzebałeś nie w tych dziurkach co trza, że tak napinasz ? Za głupotę się płaci i tyle, a koleś albo przecinał coś fleksem albo coś kombinował, bo samo to nie wybuchnie na pewno.Brak jakiejkolwiek wyobraźni,odpowiedzialności i przede wszystkim rozumu. Dobrze, że nikt przez niego nie zginął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 Będzie druga ofiara wybuchu, niech tylko admini się obudzą.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy_x Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 kiczer... zdawało mi się że nic skomplikowanego nie napisałem, a jednak nie zrozumiałeś... I twoje śmieszne domysły albo, albo nie wiele Tobie pomagają czy wnoszą do tematu... Chodzi mi tylko o podejście do pewnych rzeczy, bo każda śmierć jest tragedią ale jak widać nie dla wszystkich... Więc jeszcze raz, jak ty albo ktoś z twojej najbliższej rodziny zginie wjeżdżając na skrzyżowanie na czerwonym świetle to śmiało możemy sobie poużywać i pojechać po nim/ po tobie od idiotów głupków i innych epitetów przytoczonych w temacie, i się pośmiać bo rozumiem że wszystkich traktujesz tak samo, idiota to idiota, Ci co zginęli w Himalajach to też głupki rozumiem, tak samo jak nurkowie, kierowcy rajdowi i pewnie cała masa innych którzy to mieli świadomość czym się może skończyć ich działanie... Gratuluje podejścia...PS: Nie znałem człowieka, nie znam sprawy więc się nie wypowiadam głupio, może miał rodzinę, dzieci... idź im powiedz to co tu napisałeś taki z ciebie mocarz internetowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 Panie i Panowie- nie mylmy pojęć... Nie bez powodu wymyślono Nagrodę Darwina, mimo wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 siwy zapal mu internetowy znicz, to pomaga...Co ty człowieku masz w głowie, żeby czepiać się mojej rodziny i jazdy na czerwonym świetle do faceta co do domu targa urwiłapki i inne dziadostwo a na dodatek przy tym majstruje ?!Weź ty się ogarnij bo pleciesz głupoty i tyle a jeżeli dla ciebie zdrowym jest podejście tego faceta co wyleciał w powietrze to chociaż tu o tym nie pisz bo być może w gazecie napiszą o tobie.1 stopień głupoty wyciągać niewypały z dołka2 środek schodów głupoty targać to do domu3 szczyt drabiny głupoty to jest przy tym cokolwiek robić czyścić, ciąć etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy_x Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 a Ty cały czas swoje... mam do Ciebie i twojej rodziny dokładnie takie podejście jak Ty prezentujesz, jak który się gdzieś podłoży to sobie popisze takie bzdury bo widzę że to Twój poziom i Tobie odpowiada; sam żeś zresztą się z nim tu zaprezentował więc nie rozumiem skąd ta bulwersacja u Ciebie... Oceniasz tak innych a sam w podobnej sytuacji byś oceniany być nie chciał i tylko do tego zmierzam więc czasem warto pomyśleć zanim się coś napisze... Nie wiem czy umiejętność czytania ze zrozumieniem wykracza poza twoje możliwości ale wszystko na to wskazuje, nigdzie nie napisałem że pochwalam to co ten człowiek robił, jak również go nie oceniam, bo to nie ma żadnego już znaczenia... Poza tym takie dziwne hasełka o urywaniu palców i grzebaniu gdzie nie trzeba sam wysnułeś, próbujesz je jakoś na siłę przepchnąć i do mnie przyklejać po czym sam do nich później nawiązujesz i się odnosisz... trochę bez sensu nie uważasz, jeszcze parę postów a nie będziesz potrzebował dyskutanta tylko sam na swoje posty będziesz odpisywał... PS:Ja odpuszczam bo z wiatrakami się nie walczy tylko używa się ich do robienia mąki... PS2: Internetowych zniczy nie zapalam... chyba nie z tego pokolenia jestem... Tobie to może pomaga ja jak mam potrzebę to idę na grób i zapalam lampkę...pozdrawiam i tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 tobie za pisanie bzdetów na temat czyjejkolwiek rodziny i jak się ktoś podłoży" należy się ban co najmniej, bo nie potrafisz rozróżniać pewnych spraw z tego co widać, ale o czym rozmawiać z człowiekiem który porównuje sytuację na drogach do zabawy" z pociskami...mój post dot. dziurek był do innego mądrego skierowany którego post usunięto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 Panowie, czasu się nie cofnie, tak samo jego postępowania, może to właśnie będzie przestrogą dla tych co ciekawość i chciwość posiadania arsenału wybuchowego ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 Panie i Panowie bis...Albo skończycie sobie osobiście od oczu skakać, albo wielka smuta będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loslau Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 Nikt tutaj nie jest idiotą, i każdy z nas zdaje sobie chybasprawę iż to co się stało było efektem wielce nieodpowiedzialnego działania ów człowieka, i każdy z nas mówi sobie w myślach głupota", owszem. Aczkolwiek zgadzam się tutaj z kolegą Siwy_x; zwyczajnie nie wypada pisać w taki sposób na publicznych forach. Jest takie powiedzenie; „De mortuis aut bene, aut nihil” (O zmarłych mówi się dobrze, albo wcale). Jeśli ktoś tego nie rozumie, ma najwidoczniej wielkie braki wychowawcze. Zgadzam się iż to co robił było niebezpieczne i głupie, i narażał tym samym osoby postronne na niebezpieczeństwo, aczkolwiek wszyscy się chyba tutaj zgodzą iż zapłacił już za to co robił chyba najwyższą cenę. Nie widzę powodów aby dawać sobie upust swojej ignorancji i bo to niczemu nie służy.PS; Mój ojciec całe życie pracował w pogotowiu, był kierowcą karetki. Średnio co kilka dni zbierał zwłoki lub członki podobnych pasjonatów" którzy kupili sobie motocykle wyścigowe i rozbijali się nimi na drzewach i przystankach autobusowych zabierając nie raz ze sobą osoby postronne na tamtą stronę. to nie Głupota? owszem. Ale trzymajmy fason.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 Facet był z moich okolic, ze Szczeglacina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 Do zobaczenia Jacku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 Swojego czasu pomógł mi w identyfikacji na bliźniaczym forum.Jak bardzo trzeba uważać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 13 Listopad 2013 Share Napisano 13 Listopad 2013 Jakby nie patrzeć szkoda człowieka. W tym hobby igra się trochę z ogniem.Jeśli wiedział co ierze pod palnik" to trochę dziwne że nie zastanowił się co robi.Co innego gdyby nie wiedział.Przez takie kwiatki" patrzy się poźniej na poszukiwaczy jak na zamachowców samobójców :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Listopad 2013 Share Napisano 13 Listopad 2013 ŻADEN kawałek złomu nie jest warty zdrowia ani życia kogokolwiek. Szkoda chłopa ale niestety za swoją hmm nieostrożność zapłacił najwyższą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 13 Listopad 2013 Share Napisano 13 Listopad 2013 Albowiem powiedziane jest ;) jak ktoś ma prawdziwego pecha to się we własną trumnę zesra" http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/warszawa-smierc-podczas-imprezy-biegnij-warszawo/8mb73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 13 Listopad 2013 Share Napisano 13 Listopad 2013 A co ma piernik do wiatraka?Kiepskie porównanie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.