k-szela Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 Z nieba dziś leją się łzy to ziemia płacze tak jak i my, będzie nam Ciebie brakować Wielki Mentorze. P.S. Do dziś trzymam kartkę pocztową którą wysłał do mnie Wojtek, teraz będzie dla mnie jak talizman, a były to czasy kiedy mało kto słyszał o internecie...
Szaman Napisano 2 Wrzesień 2013 Napisano 2 Wrzesień 2013 szkoda takich ludzi teraz znajdzie to wszystko czego szukał miejmy nadzieje i pamiętajmy
danielbre Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 A jeszcze tydzien temu po wyjsciu ze szpitala dzwonil do mnie Cz moge wpasc do Ciebie pochwalisz sie miejscem skarbowym,ja juz kopac nie bede,Gosia bedzie kopac ja patrzec bede:) Wojtek, czemu tak pozno pochwalilem sie Tobie !!! Zal wielki,Spoczywaj w pokoju [*][*]
Czlowieksniegu Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 POGRZEBwg wszelkich informacji odbędzie się w najbliższą sobotę o godz. 12 na tzw Cmentarzu Grabiszyńskim we Wrocławiu.
Nuta Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 Odkąd przeczytałem jego pierwszy felieton, wiedziałem, że mam do czynienia z człowiekiem nietuzinkowym. Takim którego można przygiąć, ale nigdy złamać". I jeszcze ta autoironia i absolutny brak zmanierowania. Bardzo mi tym imponował, podobnie jak i skromnością i wiedzą.Raz przegadałem z Nim przez telefon prawie cały wieczór, gdy potrzebowałem pewnej porady i opinii. I bardzo żałuję, że nie poznałem go bliżej.Spoczywaj w pokoju, Mistrzu...
Hartmann Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 I Pan zbrał nam Stojaka . Po co Mu On tam ? , tyle było tu jeszcze do zrobienia .
sturmpanzer73 Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 pozostał żal po wielkim człowieku....pokój jego duszy
piotr916 Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 Dziwny jest ten Świat" - piraci drogowi szaleją ,bandziory grasują po ulicach ,mordercy wychodzą z więzień ... ale Pan zabiera takich jak Wojtek - prawych,uczciwych ludzi. Spoczywaj w Spokoju Przyjacielu [*]
maktak Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 Zawsze każdy z naszej rodziny nawet Babcia zaczynali czytać Odkrywcę od artykułów Pana Stojaka. Tak wspaniale i z humoremopisywał swoje odkrycia. Często czytałem je po kilka razy.Dobry człowiek, odkrywca i patriota. Jest nam bardzo bardzo przykro. Świeć Panie nad Jego Duszą.Prawie od początku czytam Odkrywcę, ale jeszcze nigdy nie wypowiadałem się na forum. Przepraszam, ale teraz musiałem.
vonschickfus Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 wielki żal super gościu z niego był byłem z nim na kilku wypadach szkoda że już go nie ma
GzesioB Napisano 3 Wrzesień 2013 Napisano 3 Wrzesień 2013 Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich.A przecież jeszcze tyle zostało do odkrycia.Zmarł człowiek który zaraził mnie pasją.Bo dzięki niemu zrozumiałem że trzeba szukać dla szukania a nie znajdowania.Że cenniejsza jest zdobyta wiedza i szacunek dla ojczystej ziemi a nie jakieś skarby z niej wydobyte...
Alladyn Napisano 4 Wrzesień 2013 Napisano 4 Wrzesień 2013 Miałem okazje rozmawiać telefonicznie z tym wspaniałym człowiekiem, pełen życzliwości i poczucia humoru. Zawsze pozostanie w naszej pamięci, żegnaj Wojtku.
Sōji Okita Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 Nie znałem pana Stojaka osobiście, jednak urzekły mnie jego artykuły publikowane w Odkrywcy". To było niebywałe przeżycie, czytać tekst wypełniony pasją i miłością do tego co robił. Ileż było w tym radości i humoru. Słów brak.Cóż panie Wojtku .......R.I.P :-(
nabuh Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 Zawsze lekturę Odkrywcy rozpoczynałem od Jego felietonu - super styl: rzeczowość, lekkość, humor i delikatna złośliwość gdzie trzeba. Nie wiedziałem, że tak ciężko chorował, dlatego zaskoczył mnie ten smutny fakt... Panowie, trzeba się uczyć podejścia do świata i życia od takich ludzi.
Damian84 Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 Zawsze za wcześnie...i tak Bedzie z góry na Nas spoglądał...Więc Działajmy!!!...
pterodaktyl Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 Trudno uwiezyc , odszedl . Paskudnie sie czuje.Przyjacielu > czesc I do zobaczenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.