traper6 Napisano 4 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2012 Za spożywanie 6-ego pyfka 9.2 % w parku.Proszę zwrócić uwagę na czytelny podpis osoby ukaranej na dole biletu... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 haha, nieźle kiedyś zdążył to złapać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 Miszczu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 4 Lipiec 2012 Share Napisano 4 Lipiec 2012 Zawsze myślałem, że pisze się przez Ch" :D Ale i tak dobry podpis :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2012 Jestem ciekaw ilu z forumowy krzykaczy ma kochones" aby się tak podpisać na mandacie. Ktoś mnie przebije i to udowodni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Jakbyś punkty karne dostał do tego jeszcze...:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Mistrz z Ciebie jest..., heheheeh:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Jeżeli w dzisiejszych czasach dowodem na posiadanie cohones" jest nabazgranie na mandacie głupkowatego skrótu (bazgranego zazwyczaj na ścianach przez ludzi pozbawionych mózgu, ale lubiących za to szelest ortalionowych dresów), to smutnych czasów dożyliśmy. Rzeczywiście, wyczyn godny miszcza".P.S. Co to są kochones"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 cohones to duze jajca. popularne okreslenie dla twardzieli, machokochones to pewnie fasolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Egs :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 zanim Panowie ewentualnie się zapomną w swoich wypowiedziach, przypominam, że z nadzoru paru nas jest w tej chwili. Proszę pomyśleć przed wciśnięciem Dodaj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Podpisuję się pod postem Lipka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 A ja popieram trapera:D Jak dresy robią burdel na mieście nie ma policji ani straży ale jak ktoś tylko pifko pije zaraz się zjawia mendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Panowie po co ta napinka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Tomala ale nie dyskutujemy tu o jakości pracy służb mundurowych (bo jak jest to wiemy, w szczególności chodzi o Straż Wiejską), tylko o chwaleniu się publicznie jakim to się nie jest osiedlowym kozakiem, bo się nabazgrało po pijaku HWDP na mandacie :)) A i zapomniałem, że wcześniej nasz bohater wypił 6 piw 9,2%. Medal of Honor jak nic się należy!Ja też często miałem spotkanie 3 stopnia podczas picia w plenerze, ale często wystarczyło zagadać z policjantami i obyło sie na pouczeniu. Jedni nawet pozwolili nam dopić dopiero co otwarte piwko, bo żal żeby się zmarnowało :)Jak się nie kozaczy i nie wygaduje głupot typu HWDP to można się dogadać. W prewencji pracują zazwyczaj młodzi goście, którzy też nie raz pili w plenerze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Temat bardziej pasuje tutaj.http://www.wiocha.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Jako podsumowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Każdy zrobił bądź zrobi rzecz, która jest lekko mówiąc - oderwana od rzeczywistości :)Trap ale gdybyś dostał od Policmajstrów mandat to byś tak się chyba nie podpisał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2012 LipkuZałożyłem ten wątek w celu humorystycznym. Pomyślałem że się pośmiejemy razem. Ale życie, jak to życie zawsze się znajdzie menda która to wszystko popsuje.Pochwal się w jakim komisariacie pracujesz i jakim jest twój numer służbowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Rozgryzłeś mnie, motyla noga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2012 Wrrr.... Brrr.....Z takim samym wąchalem mnie spisywał.... i w podobnym wieku Wrrr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Przed emeryturą na jakiś medal chciał się załapać - za walkę z nałogiem alkoholizmu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 A mi się ten poczciwina skojarzył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 traper, dlaczego od razu nazywasz go mendą? Mam identyczne zdanie w tym temacie, a bazgranie takich skrótów to raczej przejaw głupoty niż odwagi. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Mnie to rozbawiło :] , różne rzeczy się robi pod wpływem % ;) , krzywda się komuś chyba wielka nie stała , pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.