Skocz do zawartości

Mandat karny.

traper6

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli w dzisiejszych czasach dowodem na posiadanie cohones" jest nabazgranie na mandacie głupkowatego skrótu (bazgranego zazwyczaj na ścianach przez ludzi pozbawionych mózgu, ale lubiących za to szelest ortalionowych dresów), to smutnych czasów dożyliśmy. Rzeczywiście, wyczyn godny miszcza".

P.S. Co to są kochones"?

Tomala ale nie dyskutujemy tu o jakości pracy służb mundurowych (bo jak jest to wiemy, w szczególności chodzi o Straż Wiejską), tylko o chwaleniu się publicznie jakim to się nie jest osiedlowym kozakiem, bo się nabazgrało po pijaku HWDP na mandacie :)) A i zapomniałem, że wcześniej nasz bohater wypił 6 piw 9,2%. Medal of Honor jak nic się należy!

Ja też często miałem spotkanie 3 stopnia podczas picia w plenerze, ale często wystarczyło zagadać z policjantami i obyło sie na pouczeniu. Jedni nawet pozwolili nam dopić dopiero co otwarte piwko, bo żal żeby się zmarnowało :)

Jak się nie kozaczy i nie wygaduje głupot typu HWDP to można się dogadać. W prewencji pracują zazwyczaj młodzi goście, którzy też nie raz pili w plenerze :)

Lipku

Założyłem ten wątek w celu humorystycznym. Pomyślałem że się pośmiejemy razem. Ale życie, jak to życie zawsze się znajdzie menda która to wszystko popsuje.
Pochwal się w jakim komisariacie pracujesz i jakim jest twój numer służbowy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie