NEPTUNAK Napisano 8 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2012 mnie osłabią całe te mistrzostwa i tylko utrudniają mi wyjazd na wakacje typu kontrole na drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Ja nie lubię Error2012... podobnie jak znacząca część mieszkańców Stolycy zDolnego Śląska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Marudzicie... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus555 Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Witam:)nigdy nie byłem fanem piłki i to całe euro nie robi na mnie dużego wrażenia...dzień jak codzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Ja tam nie lubię piłki nożnej, ale jak nasi grają to... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 a ja nie lubię i się cieszę, że są :), bo przynajmniej pusto nad wodą na miejscówkach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Sonic- Głupio może zabrzmi, ale próbowałeś ( nie znam wieku ) zapisać Swojego syna do przedszkola?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 22:14 08-06-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Chodzi do żłobka a teraz idzie do przedszkola a czego się to tyczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Ich ilości i miejsc w tych istniejących...Młodemu odwołali basen i rolki- UM nie ma kasy, a Redeco mimo wszystko chciałoby zapłaty :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Euro mnie denerwuje a raczej niepotrzebna otoczka. Zbytnie podniecanie się...Osobiście jestem fanem reprezentacji ale nie samej piłki. Po prostu kibicuje naszym (okazyjnie) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 Mój się dostał, ale w żłobku nie mają jeszcze takich zajęć. Co ro Redeco - trzeba pisać odwołanie, chociaż nie wiadomo jak mają pisaną umowę. Jeżeli Oni są w stanie prowadzić zajęcia, a odwołuje przedszkole to mogą wołać zapłaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 A/ SzkołaB/ 3:1C/ Nie, UM zabrakło pieniędzy na dopłaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 A; AhaB; 4;1C; Klops - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 NIC SIĘ NIE STAŁOPOLACY NIC SIĘ NIE STAŁO NIC SIĘ NIE STAŁOOOOO:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Moja wylatuje do Turcji na wakacje,piłka mnie nie kreci.Tak wiec mam dwa tyg.luzu by pobiegać z piszczałką bez stresu i marudzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 a tamtego pola ktoś Ci obrabiać nie będzie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Miejscówka przetrzepana to i bać się nie ma o co:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Parę dni temu widziałem wlepkę jakie zwykle rozklejają ultrasi - kibole różnych polskich klubów piłkarskich z dosadnym hasłem ¨jebać Euro¨ i herbem pewnego stołecznego klubu ,jak mi ktoś będący w temacie wytłumaczył traktują oni tą imprezę jako komercyjno-frajerską co stanowi pewien paradoks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Woytas, Vis- nie wiecie, że ie swoje" lepiej smakuje?To tak, jakbyś kopiąc nad Odrą ( np ) nie chciał spróbować Biesów czy Września ( np )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2012 jak powiedział mój sąsiad, w 39 tez mówiono Polacy nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Goście" z Rosjihttp://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wroclaw/wroclaw-rosyjscy-kibole-pobili-obsluge-stadionu,1,5155669,region-wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 A jak przyjemnie robiło się wczoraj zakupy w supermarkecie w czasie trwania meczu! Zero kolejek! A i na ulicach niesłychanie luźno było :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAdam1978A Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 A już myślałem ,że tylko ja nie cierpię piłki i tego całego zamieszania z euro. Jedyne co mnie w tym cieszy to jak te nasze fujary dostają baty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 W gastronomii też bardzo mały ruch,więc 12godzin pracy szybko zleciało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.