popcorn65 Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Zababia;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Ile by nie zarabiał, to frajer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sovering Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Witam Jeśli sie przyjżeć fotce z amunicja to mozna tam zobaczyc tez zarcie do innych typów broni czyli tam moze byc jeszcze cos innego.;)Ps. Kolego karabin co do ych paru wypład to lekko przesadziłes no chyba ze za takie stany co na fociePozdr. SOVER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Kol sovering budzisz niebieskie licho puk.puk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikross Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Poniedzialek 06.00 jak nic ...i kolejnemuzeum" zdjęte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Pisał,że jego? że sprawna,a nie deko? że nielegalna?Wiec darujcie sobie te żałosne uwagi,bo już cofa człowieka od czytania takich histeryków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Vis,ten typ tak ma,wystarczy przejrzeć podobne wątki.Jak zawsze mówię,najgorsi są tacy co wydalają z siebie takie pierdy na forum a w piwnicy mają składowiska niewybuchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikross Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 karabin ty to chyba znasz z autopsji (te skladowanie w piwnicy niewybuchów) bo co raz bredzisz te samą bajke i wydaje ci sie ze kazdy poszukiwacz" interesuje sie ombkami" jakby innych tematyk zbierackich było mało i to takich niezagrazających sąsiadom z blokowiska.Ps.Odpersonalizuj sie ode mnie wreszczie czlowieku wypisując brednie typu en typ tak ma" bo dla mnie sam jestes typem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 To przestań pierdzielić jak katarynka swoje brednie w każdym wątku dotyczącym niewybuchów czy broni bo zrobiłeś się już nudny z tym,tym bardziej że gość nie prosił ciebie o ocenę legalności broni z foto a napewno już o zapowiedzi wizyt Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikross Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 kolego karabin ...nic nie pisze o Policji ,nic nie wypisuje o legalnosci bądz i nie i nie przypisuje komus ze te foto zamieszczone to jego wlasnosc.....ale napisalem to w formie przestrogi dla innych uzytkowników tego forum zeby pomysleli zanim cos zamieszczą bo sami sie proszą publicznie o prewencyjną wizyte organów" -na to nie wpadles pewnie ale cóz ja mam wymagac od twojego rozumu hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Na ale po co tak nagminnie przestrzegasz"? Myślący nidgy nie ukręci na siebie bata w ten sposób, a nie myślący odpadną w wyniku naturalnej selekcji o szóstej rano. Każdy normalny chyba wie co można, a co nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Od tego jest wątek @Bociana który TU zawiaduje ,a którego to wątku zapewne nie czytałeś choć powinieneś obowiązkowo,ale czego wymagać mam od twego umysłu?http://www.odkrywca.pl/info-od-administratora-kazdy-ma-przeczytac-ten-watek-obowiazkowo-,635843.html#635843I nie potrzeba nikomu twoich nadgorliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikross Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Przestrzeglem tylko raz a nie agminnie" ,reszta to juz moja personalna dyskusja z czlowiekiem który zarzuca krytykom zbieractwa granatow ,pocisków i broni w domowych pieleszach ze kazdy z tych krytyków pewnie sam trzyma cos w piwnicy(granaty ,bomby lotnicze i nie wiadomo co jeszcze) co wydaje mi sie idiotycznym mysleniem łącznie z pomówieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Taki cytat mi się nasunął,,Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierwsprowadzi cię do swojego poziomu, apotem pokona doświadczeniem.,, :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 29 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2012 nie chcę sie wtrącac ale watek chyba jest o czyms innym:]] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Karabin nie ma co się droczyć z takimi. Teraz całe forum obsiane jakimiś pseudo poszukiwaczami co z byle czego robią zamęt. Najlepsze w tym wszystkim są te ich posty w wątku Allegro hits" gdzie wystawiają służbą ludzi wstawiając linki z ich aukcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Służby dobrze pracują, tak że nawet wystawiać nie trzeba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi1973 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 najzabawniejsze jest to, że dzwiną dyskusję wywołało zdjęcie, które wstawił kol. SOVERING a którego ja jestem właścicielem, podobnie jak przedmiotów na tym zdjęciu, które posiadam legalnie. Fotke zapożyczył z innego wątku:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=391119#1326303Więc po co te nerwy i insynuacje ?PozdrawiamBandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikross Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Najzabawniejsze jest to ze kolega SOVERING wstawiając fotke tego sprzetu i nie posiłkując sie żródłem z którego skorzystał sam naraza sie na niepotrzebną pobudkę o 06.00 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Czyli jak wrzucę zdjęcie na forum np: prostytutki i Osamy bin Ladena to nie omylnie oznacza,że jestem sutenerem i terrorystą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 A Ty mikross znów o tej pobudce.Wyluzuj chlapnij garnuch melisy i nie martw się o innych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Kolega chyba jakąś traumę ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Koledzy ze Świętokrzyskiego takie mijaki" zostawiają?Mało Was tam oj mało-pomożemy po sąsiedzku.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Nie ma się co takimi śmieciami podniecać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.