Skocz do zawartości

Tak sie bawi...

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie mam pojęcia... Jam prosty nie-szeregowy, który został w trudzie i znoju do rezerwy przeniesiony ( po trzech wcześniejszych trzech iletach" )...

A i prywatnej armii" nie mam- chyba, że za takową uznamy bandę ( nawet pasuje ) spasionych kotów dachowców ( choć nijak im do Grombelardzkich Gadba ).

sylwek, z tego co wiem te przepisy które wkleiłeś stosuje się do obecnie obowiązujących symboli stopni (np. naramienniki itp). używanych w zgodności z bluzami mundurowymi obecnie użwanych wzorów.
ps. i z tego co pamiętam - tylko w miejscu publicznym.

pozdrawiam.

Super - express - prywatna armia

Major Krzysztof Wójcik, były oficer GROM-u, werbuje młodych ludzi z całej Polski i szkoli na... partyzantów - dowiedział się Superexpress". Mają nękać, szerzyć panikę w szeregach wroga, wykrywać i niszczyć wojskowe systemy dowodzenia i łączności, wykonywać wyroki na zbrodniarzach wojennych" - mówi major. Swą formację paramilitarną nazwał Rezerwa Sił Specjalnych. Plan Wójcika jest prosty: w każdym województwie ma istnieć 48-osobowy oddział RSS, podzielony na drużyny i sekcje. W każdej sekcji jest spec od broni, łącznościowiec-komputerowiec, medyk i saper. Nie wszyscy muszą być komandosami. Przyjdzie czas - twierdzi Wójcik - gdy wszyscy będą wiedzieli: polską armię można pokonać, ale potem przyjdzie zmierzyć się z kimś groźniejszym - Rezerwą Sił Specjalnych".
Na pytanie kto ma być tym wrogiem, major odpowiedział: jesteśmy w NATO, z Zachodu nic nam nie grozi, część celowników powinniśmy przestawić na Wschód. Różne rzeczy mogą się wydarzyć...

http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/super;-;express;-;prywatna;armia,169,0,54185.html

Może to oni no bo panikę to grupa zrobiła... Wszyscy uciekli ze śmiechem na twarzach :) Uzbrojeni są, sami specjaliści...

http://zorskagrupaoperacyjna.pl/g/items/operacja-sw-mikolaj--62-widziane-z-innej-perspektywy.html Operacja Mikołaj" ci dwaj panowie z pierwszego zdjęcia bardzo pasują :),aż przypomniał mi się odcinek kiepskich" jak mikołajowi komuna z wora uciekła :DD

Nie rozumiem, jeżeli wśród was tylu jest prawników", to napiszcie sprzeciw do:
-WKU które z nimi współpracuje, postraszcie ich paragrafami z ustawy o mundurze.
- burmistrza lub prezydenta Żor który jest pracodawcą tego kustosza" i tak samo jak WKU potraktować
- Straży Leśnej / Nadleśniczego tamtych terenów
-doniesienie do prokuratury na nich ze stworzyli realne zagrożenie pożarowe

I będzie z dziadami spokój, a tak produkujecie się mało smiesznie i nic z tego nie wynika.

Przestana być zapraszani na różne imprezy to sobie dadzą spokój.
A jak spotkam ciula w Bornym albo Darłowie to mu osobiście w pysk napluję.

krecik, to już lepiej sobie oddział załóż, i tak jest o jedną skarbówkę za dużo.

Kiedyś chodził taki żart

Przychodzi kontrola ze skarbówki do sklepu (właścicielem jest żyd). No i sprawdzają, sprawdzają wszystko ok, i nagle urzędnik zauważa dziwne rzeczy:

-Proszę pana, po co panu te okruszki chlebowe? (pyta urzędnik)
-Bo raz w roku oddaję je do piekarni i mam chleb gratis.
-A po co panu w tym kartonie te knoty od świeczki?
-Bo raz w roku oddaję je i dostaję świeczkę gratis.
Urzędnik patrzy i nie wierzy, w końcu pyta
-A po co panu te obcięte napletki???
-Bo ja je zbieram i raz w roku przysyłają mi takiego ch*** jak ty.

Dawno nie widziałem takiego narodowo-patriotycznego bicia piany :)
Błagam, nie zamykajcie tego wątku! Więcej paragrafów, prokuratury i bicia po mordzie. Normalnie stowarzyszenie Grunwald" mi się przypomina.
Jak widać zwolenników nieśmiertelnego powiedzenia: Tu pod tą gruszką sikał Kościuszko a pod tą druga Kołłątaj Hugo" wciąż przybywa i to dobrze bo nic nie śmieszy jak strzelanie z armat do komarów :)

korowiow! Na tym forum nie robisz nic innego prócz zarzucania innym braku umiejętności czytania ze zrozumieniem i wypatrywania narodowo patriotycznych spisków przeciwko porządnym internacjonalistycznym anty patriotom jak ty i paru innych.
Jak byś nie zauważył albo nie zrozumiał to wątek jest o zachowaniu pewnej grupy ludzi którzy przekroczyli pewne granice w zabawie podpalając bunkry i jeżdżąc po nich ciężarowymi samochodami.
Widać już ci się tematy skończyły o zbrodniach Polaków a bez mendzenia na tym forum jakoś wytrzymać nie umiesz. Wytłumaczę ci iż takie zachowania jak opisany w tym wątku to niezbyt dobre przykłady dla młodzieży. Może za ciosem dla dobrej zabawy powinni strzelić graffiti na Zamku Królewskim albo na Wawelu?
Wybacz ale twoja postawa i zachowanie na forum kojarzą się z rzeczownikiem od od słowa które użyłem wyżej jako określenia twoich wpisów na forum...

Korowiow
Mit Grunwaldu wykreowali twoi robotniczo-chłopscy koledzy po to aby gloryfikować walkę z jedynym słusznym najeźdźcą jakim był giermaniec.

Wchłaniaj sobie dalej prorewolucyjne lewackie media, ale proszę Cię o jedno, przestań agitować swoje żenujące poglądy bo dość już w tym kraju buractwa ponazywało sobie patriotyzm faszyzmem.

ps. napiszę Ci pozdrowienia z Marszu Niepodległości, w międzyczasie śmiejąc się z antify jak ucieka za radiowozy.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 11:08 19-10-2011

co wątek pacjent wyskakuje z jakimiś teoriami spiskowymi, imputowaniem komuś czy to nieumiejętności czytania ze zrozumieniem czy też coś o słabych umysłach moderatorów pijących kawę... Wypisuje coś o prorokach, namaszczeniach czy sikaniu pod gruszę...
Jeśli żal wam paranoika to może niech założy wątek wzorem Czeluści i bredzi tam do woli. Może w innych da spokój...???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie