shadowN Napisano 3 Październik 2011 Autor Share Napisano 3 Październik 2011 Dziś w nocy na świat przyszedł Karpik Junior, miejmy nadzieję że pójdzie w ślady Taty i będzie kiedyś pieczątkowym fachurą.Oby rósł w zdrowiu i bez kłopotu!Gratulacje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 No to witamy nowy narybek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 http://www.google.pl/imgres?q=karp&um=1&hl=pl&sa=N&rlz=1R2ADSA_plPL441&biw=1366&bih=620&tbm=isch&tbnid=v8xwtr6Y-dmJOM:&imgrefurl=http://www.przepisy.wortale.net/462-Karp-po-zydowsku.html&docid=mf6BLJo_QCvDxM&w=429&h=271&ei=qgCKTu2uKJH2sgbXpbThAQ&zoom=1&iact=rc&dur=76&page=4&tbnh=102&tbnw=161&start=59&ndsp=18&ved=1t:429,r:8,s:59&tx=122&ty=72Dziękuje-3,6/56- poszedł na raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 coś u mnie link nie bangla ...ale i tak : mamusi i tatusiowi - gratulejszyns :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 tyfi- tak wyglądał wcześniej- pewnie cenzura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 Gratulacje kolego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 Narodził się w końcu ten który zrobi fachowo polankę ;]gratki i pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 Żadna, ze zrobionych przeze mnie Polanek nie narzekała, więc nie powinien mieć problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Październik 2011 Share Napisano 3 Październik 2011 Wszystkiego naj! Zdrówka życzę z rodzinką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Zuch mama, a tato to teges.........:)Zawsze chciałem mieć syna, ale nie wyszło....Córka ma 20 lat i próbować ponownie to głupio :)Gratuluję i pozdrawiam.P.S. On już wie o Wigilii ? :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Trapcio, a nie słyszałeś, że przywiązuje się czerwoną kokardkę do prawego... :) Albo kobitka musi najeść się pomidorów, lub trzymać siekierę na sztorc pod łóżkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Mały Karpik, rośnij duży.Gratulację dla mamy i taty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Gratulacje! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Ahhh tak GRATULACJE - zapomniałem dopisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Ja również gratuluję. Moje drugie w drodze. Jeszcze półtorej miesiąca i znowu ląduję w pieluszkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Maleńkie dziecko jest tak słodkie , że chciałoby się je zjeść.Później żałujemy że tego nie zrobiliśmy ... ;)Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Mamie i Tacie Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Super, że mnie pamiętacie:) Dziękuje.Gdyby się jeszcze mój mentor,(dr.house) vel. kopi pobłogosławił, popłakałbym się i nazwał jego imieniem malucha.Oldrisk to fajne imię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 ajajajajaj...płacz...a nie lepiej Gryfko syn Karpika...lubo Szerfik...najlepszego Wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 albo Sztefan... z węgierska.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Gryfin von Karpikschtein. Brzmi nieźle.Może ogłosimy konkurs:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Gryfko syn Karpika..."Szerfik"Gryfin von Karpikschtein"A potem będzie:-Tato? Dlaczego ja się tak dziwnie nazywam? Inne chłopaki mają normalne imiona jak Radek czy Damian...-Nie dziwnie tylko ORYGINALNIE synu... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 4 Październik 2011 Autor Share Napisano 4 Październik 2011 Gryfin Karpikowicz de Police ;-)Woytas, chyba Isztwan ? : >pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 Byle nie Gniewko bo to syn Rybaka... :>Sztefan, Isztwan jeden ten... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 No, gratulacje! A duże masz 'akwarium' do zarybienia? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.