woytas Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 I nie upieram się przy litrach - może być jeden strzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 0,5 jest dobre dla dwóch jak jeden nie pije... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 To ilu użytkowników pozbyło się kartona po tej akcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 chyba 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 ... marnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Bo ludzie myśleli, że jaja robimy. A do odważnych świat należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Ja tam się nie wstydzę wobec tych, którzy śledzili moje forumowe boje i czytali wątki, po których dostałem kartona. Bardziej głupio to wygląda względem nowych użytkowników, którzy sądząc po kartkach mogliby pomyśleć, że ja, niespotykanie spokojny człowiek, mógłbym faktycznie uchodzić za forumowego pieniacza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Bo ludzie już nawykli że władza sobie jaja robi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Ja powtórzę - wystarczy skan dokumentu z krwiodawstwa i karteczka leci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Trzeba zmienić tytuł tego wątku,bo tu nie było amnestii tylko było 5 ułaskawień :Ppzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 a mógł zabić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Woytas spoza europy tez sie liczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Krew jest krew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 ktos451 chciałeś-masz:)Swoją drogą kiedyś userzy dumni byli z kartona,dwóch..Przy 3 już nie bo św.Piotr bliżej był:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 22:55 02-04-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Dzięki - teraz wszystko wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 A ja się nie załapałem na zdjecie kartona ?Fakt było włączyc kompa a nie trzymac się za Wielkanocne Jajka.Pozdrawiam może następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 A jaki jest sposób na to, żeby suchar do mnie wrócił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 zrób obiecane fotki to oddam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Czyli co z tymi kartonami,napisałem do tyfusa maila i zero odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 a czytać potrafisz, czy tylko po łebkach i wybiórczo ?wkleiłem link i nic więcej do dodania nie mam.dla przypomnienia :http://www.odkrywca.pl/amnestia,716620.html#716620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 tyfus, kłaniam się nisko i przez wzgląd za to, że tak bardzo Ciebie lubię, wysłuchaj pokornych kolegów i odpuść im, te grzeszne przewinienia. A Bajarowi daj o co prosi ( i oczywiście od razu amnestia).Pozdrawiam z czeluś (z podziemia)i życzę wszystkiego najlepszego.tadziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Czytać potrafię i nie czytam po łebkach i wybiórczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Panowie ...Yeti akcję zaczął, ja miałem zebrać dane, woytas akcję zakończył.Nie jestem Zeusem na Olimpie lub innym cudotwórcą, żeby odpuszczać winy ... od tego jest Admin Forum i sztab jego ludzi - informatyków.ot i wszystko w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 5 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Bardzo spodobał mi się pomysł o amnestii i prędkość zakończenia akcjii . Natychmiast wykorzystałem to w prywatnym życiu. Kobita suszyła mi od jakiegoś czasu łeb ,żebym zabrał ją do kina ...film sobie wybrała ! Już myślałem ,że poległem ,a tu nagle taka pomoc !:) Przedwczoraj podjechałem taksówką pod kino i od razu za telefon Gdzie jesteś Kochanie ? " Okazało się ,że nie dojedzie w żaden sposób z drugiego końca miasta w 4 minuty ( za tyle zaczynał się seans ) Dziwny przypadek sprawił ,że żony moich 2 kumpli ( też kinomanki ) mają podobny problem . Nasza kultura nie pozwoliła nam cieszyć się tym wydarzeniem filmowym bez naszych ukochanych. Cóż było robić ? Przeszliśmy we trzech jakieś 40m i przy barku sącząc coś z kieliszków rozmawialiśmy ( przez jakieś 40 sekund ) jakie to wydarzenie kulturalne właśnie przeszło nam kło nosa. Po powrocie do domu parę godzin później usłyszałem Następnym razem powiedz mi wcześniej ,że idziemy do kina " ... Powiem jej wcześniej już jutro ( jak będzie siedziała u siostry ) zadzwonię 10 minut przed seansem , bo idziemy z chłopakami do innej knajpy ,która jest dalej o jakieś 200 metrów . ps.Może i nie zdążyłem wysłać maila (tak jak paru innych )i dalej mam 3 kartki ,ale wasz pomysł... (od razu widać ,że ktoś śledzi co się dzieje w świecie polskiej polityki i biznesu ) i to jak można go wykorzystać jest bezcenny !!! W imieniu moich kumpli i swoim dziękuję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 22 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2013 Co to jest ? gdzie to jest ? Jak to się stało ? Który to podgrandził mi moje medale ??? Albo się dowiem ...albo nigdy więcej nie pokażę Wam paru innych sposobów na naszą męską wolność !!! Cholera miałem chwilę słabości i teraz żeby się napić z kumplami muszę jęździć po mieście i szukać knajpy obok której nie ma kina . Do diabła ! Sprzedać wam jakiś pomysł to nie ma litości . Wiosna jest ! Marsz do lasu kopać dołki ,a nie łazić" po kinach z babskimi romantycznymi filmami pijaki jedne !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.