krzysiek9559 Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 to nie jest za to... poza tym odnośnie tego tematu przytoczonego przez tyfusa to, pisałem gdzie można takie maszyny do szycia spotkać na co dzień, i za to człowiek ma być ukarany??? to jest trochę chore lub pokazywanie wyższości człowieka nad człowiekiem. a co do batona, o ile się nie mylę to chyba ty Człowieksniegu dałeś tą kartkę. Pozdrawiam zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 krzysiek9559 - nie mam najmniejszego zamiaru tłumaczyć ci jak krowie na rowie : CZEMU ?widocznie masz braki, nie czytałeś regulaminu - choćby działu ID. Nie po to został stworzony przez opiekuna tego działu, żeby lać na niego.poszukaj może jeszcze definicji : kasztanienie, trollowanie, spamowanie - powiąż to ze swoimi nic nie wnoszącymi wpisami w dziale ID i może doznasz olśnienia.i to chyba ty strasznie zarozumiały jesteś. mimo że czarno na białym masz wypisane z kartoteki : ZA CO i CZEMU - to i tak idziesz w zaparte.jarzab ma rację - za takie teksty napadające na moderatorów i sugerowanie innym Użytkownikom Forum nieprawdy - mógłbyć wylecieć.proponuję więcej pokory, bo nie wiem na ile mi jeszcze starczy cierpliwości ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 no to załatwileś sobie krzysiek dozgonną wdzięcznośc modow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 krzysiek9559 (255 / 4) 2013-04-02 08:51:29 o ile się nie mylę to chyba ty Człowieksniegu dałeś tą kartkę"Czytanie trudna sztuka- masz wszystko przez Tyfusa na tacy podane... ale dalej kombinujesz.Dla Twojej wiedzy- niestety, nie dostałeś ode mnie kartki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Gdzie mój karton? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Było pisać do Tyfusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 u mnie w depozycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Szczerze, to teraz niektóre nicki bez żółtego suchara to dziwnie wyglądają... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Jest pomysł, forsowany przez tych, co herbatę piją, aby dodatkowe kolory weszły w użycie...Tyle, że dla pijących kawę, pewne są niedopuszczalne, choć poprawne politycznie co prawda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 No niewiem niewiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Kurcze, a wklejcie moje akta :)Albo wyślijcie mi kartotekę na maila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Grunt to zadowolony klient... odbierz @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Ja też mam coś takiego :)2010-05-02 20:43:01 - Kartka Za Spamowanie w ID... itd."Też bym to poprosił tu lub na priv PSkurde... przegapiłem amnestię..., swoją drogo 1 kwietnia można to było wziąć za żart ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 *swoją drogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 troszkę mi dręczą oko karteczki, zdejmie mi ktoś ten kamień z duszy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 http://www.odkrywca.pl/amnestia,716620.html#716620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Panowie nie żebrać przeca szanowny pan Woytas podał sposób na zdjęcie kartonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Uproszczę temat HDK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Pisał kiedyś że 3 oddania krwi (poświadczone wbitkami i skan na forum) to jedna żółta zmora miej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Usiłowałem jedząc kolację, patrząc w TV, czytając Forum i słuchając radia zrozumieć skrót :-)Teraz się udało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Nie szkodzi z wiekiem wydaje się nam że możemy więcej rzeczy robić na raz ale niestety tylko nam się wydaje:)Pomysł ze zdjęciem jednego żółtka za litrę wydaje się godny do rozpatrzenia przez władze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Była okazja gratis.... Jakoś niewielu Użytkowników chciało i @ wysłało :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Pewno jakby taki balonik poszedł w dzień dziecka to by się więcej ludzi zgłosiło :) a tak to tylko niesmak pozostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Krew nadal aktualna - całodobowo/całorocznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.