Skocz do zawartości

A kiedy będzie amnestia ?

jacenty2004

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
to nie jest za to... poza tym odnośnie tego tematu przytoczonego przez tyfusa to, pisałem gdzie można takie maszyny do szycia spotkać na co dzień, i za to człowiek ma być ukarany??? to jest trochę chore lub pokazywanie wyższości człowieka nad człowiekiem. a co do batona, o ile się nie mylę to chyba ty Człowieksniegu dałeś tą kartkę. Pozdrawiam zamykam temat.
  • Odpowiedzi 168
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
krzysiek9559 - nie mam najmniejszego zamiaru tłumaczyć ci jak krowie na rowie : CZEMU ?

widocznie masz braki, nie czytałeś regulaminu - choćby działu ID. Nie po to został stworzony przez opiekuna tego działu, żeby lać na niego.

poszukaj może jeszcze definicji : kasztanienie, trollowanie, spamowanie - powiąż to ze swoimi nic nie wnoszącymi wpisami w dziale ID i może doznasz olśnienia.

i to chyba ty strasznie zarozumiały jesteś. mimo że czarno na białym masz wypisane z kartoteki : ZA CO i CZEMU - to i tak idziesz w zaparte.

jarzab ma rację - za takie teksty napadające na moderatorów i sugerowanie innym Użytkownikom Forum nieprawdy - mógłbyć wylecieć.

proponuję więcej pokory, bo nie wiem na ile mi jeszcze starczy cierpliwości ...
Napisano
krzysiek9559 (255 / 4) 2013-04-02 08:51:29

o ile się nie mylę to chyba ty Człowieksniegu dałeś tą kartkę"

Czytanie trudna sztuka- masz wszystko przez Tyfusa na tacy podane... ale dalej kombinujesz.

Dla Twojej wiedzy- niestety, nie dostałeś ode mnie kartki...
Napisano
Ja też mam coś takiego :)

2010-05-02 20:43:01 - Kartka
Za Spamowanie w ID... itd."

Też bym to poprosił tu lub na priv

PS
kurde... przegapiłem amnestię..., swoją drogo 1 kwietnia można to było wziąć za żart ;)
Napisano
Nie szkodzi z wiekiem wydaje się nam że możemy więcej rzeczy robić na raz ale niestety tylko nam się wydaje:)
Pomysł ze zdjęciem jednego żółtka za litrę wydaje się godny do rozpatrzenia przez władze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie