Skocz do zawartości

A kiedy będzie amnestia ?

jacenty2004

Rekomendowane odpowiedzi

to nie jest za to... poza tym odnośnie tego tematu przytoczonego przez tyfusa to, pisałem gdzie można takie maszyny do szycia spotkać na co dzień, i za to człowiek ma być ukarany??? to jest trochę chore lub pokazywanie wyższości człowieka nad człowiekiem. a co do batona, o ile się nie mylę to chyba ty Człowieksniegu dałeś tą kartkę. Pozdrawiam zamykam temat.

• Odpowiedzi 168
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
krzysiek9559 - nie mam najmniejszego zamiaru tłumaczyć ci jak krowie na rowie : CZEMU ?

widocznie masz braki, nie czytałeś regulaminu - choćby działu ID. Nie po to został stworzony przez opiekuna tego działu, żeby lać na niego.

poszukaj może jeszcze definicji : kasztanienie, trollowanie, spamowanie - powiąż to ze swoimi nic nie wnoszącymi wpisami w dziale ID i może doznasz olśnienia.

i to chyba ty strasznie zarozumiały jesteś. mimo że czarno na białym masz wypisane z kartoteki : ZA CO i CZEMU - to i tak idziesz w zaparte.

jarzab ma rację - za takie teksty napadające na moderatorów i sugerowanie innym Użytkownikom Forum nieprawdy - mógłbyć wylecieć.

proponuję więcej pokory, bo nie wiem na ile mi jeszcze starczy cierpliwości ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie