cairo1 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Stg , nie interesuje sie dzialalnoscia polityczna i czy w canadzie jest partia komunistyczna po prostu niewiem,z perspektywy 18 lat od wyjazdu z polski oceniam ze bylo to dobre posuniecie, bo od czasu transformacji jakos nie widze aby poza stadem cwaniakow kowalskiemu zylo sie lepiej.Co dwa lata staram sie do Polski przyjechac , i widze co jest grane,postawiono bohaterom pomniki i chwala budowniczym, zlozmy pod nimi kwiaty i pamietajmy, i wezmy sie wreszcie do roboty bo 20 lat minelo i nikomu zadnych zbrodni nie udowodniono, nikogo nieskazano , narod popada w biede. Teraz mi pewnie wytkniesz brak patriotyzmu, ale ja mam tylko jedno zycie i az takim ideowcem nie jestem aby je zmarnowac na wojowanie z przeszloscia ktorej sie nie odwroci.Pozbyto sie armi czerwonej, teraz zaprasz sie us. army, armia watykanska juz jest, kiedy nastepny stan wojenny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchomor Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 stg1971 dzieciakiem wtedy byłeś,widzę że miałeś traumatyczne przeżycia,żal mi ciebie,nieszczęśniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 stg1971 pewnie głosno sie zachowywał po 22.00 i dostał pare pał i dobrze bo teraz to strach wyjsc wiedczorem bo mozna trafic na pały ale gnojkow zeby cie obrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Żwirek i Muchomorek- mimo wszystko nie dworujcie sobie ze Stg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Mihura- Twój wpis odebrałem jako zajawkę, że wpadł nagle Jaruzelski i nam komunizm zrobił.Natomiast chronologicznie- masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchomor Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Wiem ,wiem ez osobistych wycieczek",bo dostanę order,ale naprawdę mi go żal,bo miał trudne dzieciństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 a teraz jest cacy inwigilacja wieksza niz za komuny dziesiec rodzai policji podsluchy namierzanie nawet na tym forum i robienie za darmo z czlowieka przestepcy i krzyk jaka ta komuna byla podla,kiedys chcialem zeby jaruzela powiesili ale jak patrze przez pryzmat ostatnich kilku lat to rzadzacy wcale nie sa lepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 A twoje trwa w najlepsze hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Muhomor-Trudne dzieciństwo?Napisz chociaż w cudzysłowiu"pzdr. Ps.Pewnie gdyby był twoim dziadkiem,nie musiałbym się pocić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Panowie!Ten człowiek jeszcze Żyje i daj - mu jeszcze 100 lat.By doczekał chwili w której zankną się jadaczki amatorom tudzierz dyletantom.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slapek Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Kolego stg 1971 zgadzam się z twoją wypowiedzią w 100%!!!!Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 mihura,popieram:)z drugiej strony Generał Jaruzelski powinien zaskarżyć tych wszystkich którzy mu co rok drą jadaczki pod oknem,o zakłócanie miru,nielegalne zgromadzenie i o wszystko co się da by ich przegonili i ukarali,tak jak powiedział jeden kolega w wątku-przychodzą tam osoby które g pamiętają bo za SW byli małymi szczylamimyślę że wątek zasługuje na kłódkęco rok to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchomor Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 mihura -jeżeli już to Muchomor napisz z małej litery,jeśli łaska,dziadkiem",to ja mogę być dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Nie obrażj się za zjedzoną literę. pzdr. Ps.Każdy wie,albo nie każdy o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Jaruzela w żaden sposób nie bronię. Jestem antykomunistą. Ale W TYCH CZASACH, postawcie się w jego roli. Który z Was anty-Jaruzel-krzykaczy JAK by się wtedy zachował. Gdyby pomyślał o Nas, o Polakach i co by wtedy zrobił..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchomor Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Nie obraziłem się,również się nie obrażaj,bo nie ma o co.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Prawda jest jedna facet" umrze będzie ogromna strata. Połowa Kraju zrobi z niego męczennika,a połowa nie. Dla mnie to ktoś,kto urodził się dla niektórych za wcześnie a dla niektórych wogóle.pzdr.kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Tego pod spodem nie miało być.pzdr.Ps.Chochlik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slapek Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Traper to ty nie wiesz co byś miał zrobić?Zrobimy to w inny sposób.Kazał byś strzelać do górników w kopalni Wujek?Kazał byś zabić księdza Popiełuszkę?Odpowiedz sobie uczciwie tylko na te dwa pytania,i będziesz wiedział co należało zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Slapek, znaczy kto kazal zabic ksiedza? Bo jakos rozne sledztwa nic nie wyjasnily, lecno do wiadomych instytucji ze swoja wiedza, wiewiory szeptaja ze najbardziej zainteresowany byl Krk, meczennik byl potrzebny podobno...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slapek Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Nie pajacuj chłopaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Dzieki za odpowiedz, wiedze masz przeogromna. Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Eeeeeeeeeee...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 @ Slapek18+1Pomyślaleś o tysiącach Polaków ?, albo o dziesiątkach tysięcy gdyby nie S.W. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 I chwalmy Boga, Wischnu, Bramaputrę, Joshue i co tam tylko że do tego nie doszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.