lefa Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Panowie! Pomogło.Zaczynam chlac cpac i chodzic na włamy.Po otwarciu oczu pomogło.Jestem już zdrowy(chyba).A dla Pana Pika informacja.Pański pomysł był plagiatem.Są już dwa Fora gdzie Radek doczekał się licznych żesz wielbicieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Krecik - twój sposób nie na każdego działa - jak w reklamie jogurtu firmy na d (żeby nie było kryptoreklamy) pan psycholog też nie wyleczył małego głoda;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=nPI6lk-w3GQ&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cmYy7REexxw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 To prawda Bartols - ale małego głoda" próbował leczyć zwykły psychoterapeuta...Nie chcesz chyba porównać kol. Radka do takiego ignoranta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 A może tak ogólnonarodowa ściepa na wykrywkę dla Radzia. Chłopak by miał mniej czasu na pisanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Może lepiej wędkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 ...albo kawałek szyny kolejowej , i powiemy że to magnes neodymowy... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 No brak słów.Radek zaszalałeś.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Grupa wsparcia to niezły pomysł co tydzień na forum byśmy pisali jak nam idzie. Cześć, jestem Olo nadużywam wykrywacza, to straszne, sprzedałem już połowę mebli, żeby kupić baterie." I za tydzień postępy - Cześć, chodzę teraz tylko raz na 2 dni z wykrywaczem, ale to dalej przyciąga". :)Coś takiego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Cześć,ostatni weekend spędzilem na mierzeji,ale piszczelki nie użylem ani razu,ponieważ nie udalo mi się wytrzeźwieć:)))Czy to znaczy że jestem już uleczony?Pzdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 To się nazywa z deszczu pod rynnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 No toś mnie Czlowiekuśniegu pocieszyl:)Pzdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Haha uśmiałem się przy tym wątku. Radek wali takimi tekstami... on pewnie rozwiesza po okolicy teraz plakaty reklamowe : Dla ludzi uzależnionych od wykrywaczy i innych mauserek ,działa dobroczynnie specjalista Radek." ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2009 Już naśmialiście się?!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Naśmialiście ? Radku my płakaliśmy ze śmiechu.Bardzo prosimy o następną partię dowcipów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Z tych jego głupot jakaś mądrość płynie.Jeśli już dość masz siedzenia na forum to weź se chłopie kup wkońcu piszczałkę i w las a nie smęć.Co ty myślisz że ci miejsce ludzie pokarzą i może jeszcze coś od czsau do czasu pod dom podrzucą?A z tych twoich wypocin to już nawet śmiać się nie chce.Mój kuzyn 5-o letni bardziej do rzeczy mówi niż ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 No tak, chorzy chodzą w najkorzystniejszych terenach". A normalny poszukiwacz w miejscu gdzie nic nie znajdzie". W końcu chodzi o to, żeby szukać a nie znaleźć. Znaleziska są niepotrzebne przecież. Ba! Wręcz szkodzą poszukiwaczom! Konflikty z archeo, SL i innymi mundurowym nie biorą się przecież z szukania a z znajdowania. Znam Radku dobrą metodę leczenia tej choroby - nie kop sygnałów - ot pląsasz sobie po łące i wsłuchujesz się w te czyste i regularne dźwięki piszczałki. Nie kopiesz, nie niszczysz ściółki, jest miło, kontakt z naturą, powietrze etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 I poczujesz się niczym ta polna rusałeczka biegajaca nago po łaczce pomiedzy kwiatuszkami, trawami i łanami owsa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Chęć szukania to ludzkia, pierwotna potrzeba. Podświadoma, siedząca gdzieś tam w bańce .Ja się tam z naturą mierzyć nie będę. Tak tłumaczyłbym to w sądzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 ludzka*:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Właśnie, a może docent Radosław wystawi nam zaświadczenia, żeśmy chorzy i musimy... Ot ludzie słabej woli, opanowani przez zgubny nałóg, nie do końca odpowiadają za własne czyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Pomysł godny rozpropagowania kol. Sobiepan...czubka" nikt nie zamknie bez względu na to co by zbierał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 ale kaftany chodzą po ludziach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.