coriolan Napisano 19 Maj 2009 Autor Share Napisano 19 Maj 2009 No właśnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 Wymysł propagandowy...jakiegoś zboczeńca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 Jak dobrze pamiętam jest to plakat opiewający wyzwolenie zachodniej Ukrainy spod okupacji" w 1939 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 Jest to po prostu stara, rosyjska tradycja.Wyjaśnienie dla młodszych uczestników forum;Foto przedstawia pocałunek Breżniewa z Honeckerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Skąd wziął się męski pocałunek w rosyjskim zwyczaju? Otrzymanie jarłyku przez książąt ruskich wiązało się z ceremonialnym pocałunkiem z mongolskim władcą, który symbolizował przekazanie władzy nad danym obszarem ziemi tak jak przekazuje się oddech; taki pocałunek oznaczał wierność, szczerość i nierozerwalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Wyzwolenie – sowiecki plakat propagandowy z 1939 r.I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coriolan Napisano 20 Maj 2009 Autor Share Napisano 20 Maj 2009 piątka dla der_bartoszaplakat w zbiorach IPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 dobra - sniadania mi sie odechcialo jesc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Podeślijcie to biedroniowi i jego kampanii. Tfu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 A jednak się nie myliłem :-)http://www1.dziennik.krakow.pl/ipn/powstanczy_zryw_w_czortkowie/ipn_wstep.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Pytanie natury technicznej.Czy ta stara tradycja nakazywała tzw. pocałunek głęboki z penetracją czy też z przy zamkniętych ustach?Życzę smacznego przy obiedzie.O kurcze i mnie trochę podbiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 zimmermann - a co ty tak w technike penetracji wnikasz?? :>yeeeeee #6000 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Z jęzorem czy bez to pewnie kwestia jak bardzo owi osobnicy byli sobie wdzięczni,jeszcze dochodzi jakaś chemia czy coś takiego,także lepiej nie wnikać... Tfu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Nie wiem jak wy, ale ja do Rosji na wycieczki jeżdzic nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 A i gości stamtąd przyjmował nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 a jak by Rosjanie wyzwalali Francję ? ] ; - >Jaka technika wtedy ?:Dsorki ale nie mogłem się powstrzymać haha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 http://www.demotywatory.pl/komentarze/2018#komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coriolan Napisano 20 Maj 2009 Autor Share Napisano 20 Maj 2009 Pocałunek Judasza"/wg Rosjan/Tu już nie ma usta-usta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coriolan Napisano 20 Maj 2009 Autor Share Napisano 20 Maj 2009 Ze względu na brodę i wąsy - tylko przytulanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Panowie!Jeśli już musicie rozmawiać na tematy całowania, to nich Wam będzie, ale bez zaczepek prosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Omawiany ytuał" w czasach jedynego słusznego ustroju nosił był powszechnie znany jako iedźwiadek" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 połączony z karpiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Faktycznie, ten temat z TYM całowaniem to jakiś całkiem do dupy ,jest .Po za tym , zbiera mi się na pawia .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 kokesh do dupy to jest papier :) a tak na serio to masz racje i albo mi sie zdaje albo coraz więcej takich tematów na forum a o dziale id to już nie wspomne .Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.