woytas Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 wpadł do naszych wojakow - fajnie ze sie odwazyl na cos takiegowiecej fotekhttp://wiadomosci.onet.pl/122379,21,6,0,1,pokaz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 W końcu to obowiązek prezydenta - jest zwierzchnikiem sił zbrojnych RP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Przepraszam, ale komandos koło Prezydenta, wygląda jak szeregowiec Dolot ha ha ha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senectus Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Kaminski mnie rozbawil do lez:))) Czy w polskim wojsku nie ma wiekszych halerow??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Normalnie, dla Was to nie ma autorytetów. Z poważnych tematów sobie żarty stroicie. Może ten świąteczny czas zmobilizuje Was do zastanowienia się na swoim postępowaniem i nabierzecie choć odrobinę pokory.Hoghw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Tylko nie chcę znów czytać, że wyłącznie prawicowi, patriotyczno - narodowi chłopcy są prześladowani na tym Forum. Mój post, w którym wyraziłem się na temat afgańskiej wizyty obecnego prezydenta RP z lekkimi akcentami humoru i satyry również został skasowany!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Panowie co by nie robić to i tak się każdy czuje prześladowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Tia. Borsuk spadnie do lasu. A ja co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Witam . Wódz Naczelny dokonuje inspekcji wojsk . ( żr . Interia )Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2009 14 godzin minelo zanim ktos Kaminskiego ujrzal - w miedzyczasie bylo oczywiscie kilka atakow na moja osobe - ale spacyfikowanych przez kogo innego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Jedno jest pewne : chłopaki zamiast zająć się swoją robotą odstawiali balet na drążku. Jakoś mi takie gospodarskie wizyty " źle się kojarzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Widać, że przy okazji wizyty miłośąciwie panującego kazali chłopakom pochować cały sprzęt nie pochodzący z sortów WP. Tak jednolicie umundurowanych i wyposażonych misjonarzy" to chyba jeszcze na żadnym zdjęciu nie widziałem. Ciekawe kto z nich na codzień używa np. pancernego szajsu pt. lubawa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2009 moze przylecieli z prezydentem z Warszawy jednym lotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 nie ważny prezydent, ważne że do chłopaków polskie żarełko doleciało, a tego im szczególnie brak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Każdy kto był w wojsku wie ze wszelkie wizyty kogoś ważnego" to zwyczajne zawracanie dupy i czas stracony na symulowanie wojska idealnego...więc panowie na misji odstawiają standardową szopkę ku chwalę sumy na koncie bankowym i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 z tą kasą to bym nie przesadzał. w porównaniu z innymi armiami, nasi szału nie mają. W Iraku pod względem uposażenie zajmowali przedostatnie miejsce..... za naszymi byli chyba tylko Białorusini :)Ale to fakt, że wielu naszych jedzie na misję po dodatkową kasę i nie mam im tego za złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Czy ja dobrze zrozumiałem, że Prezydent wyskoczył do Afganistanu, żeby dietę Mu wypłacili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 a jak !!! stawkę wojenną dostał :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.