Skocz do zawartości

Prezydent w afganistanie

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Normalnie, dla Was to nie ma autorytetów. Z poważnych tematów sobie żarty stroicie. Może ten świąteczny czas zmobilizuje Was do zastanowienia się na swoim postępowaniem i nabierzecie choć odrobinę pokory.

Hoghw.
Napisano
Tylko nie chcę znów czytać, że wyłącznie prawicowi, patriotyczno - narodowi chłopcy są prześladowani na tym Forum. Mój post, w którym wyraziłem się na temat afgańskiej wizyty obecnego prezydenta RP z lekkimi akcentami humoru i satyry również został skasowany!!!
Napisano
14 godzin minelo zanim ktos Kaminskiego ujrzal - w miedzyczasie bylo oczywiscie kilka atakow na moja osobe - ale spacyfikowanych przez kogo innego :)
Napisano
Jedno jest pewne : chłopaki zamiast zająć się swoją robotą odstawiali balet na drążku. Jakoś mi takie gospodarskie wizyty " źle się kojarzą...
Napisano
Widać, że przy okazji wizyty miłośąciwie panującego kazali chłopakom pochować cały sprzęt nie pochodzący z sortów WP. Tak jednolicie umundurowanych i wyposażonych misjonarzy" to chyba jeszcze na żadnym zdjęciu nie widziałem. Ciekawe kto z nich na codzień używa np. pancernego szajsu pt. lubawa"
Napisano
Każdy kto był w wojsku wie ze wszelkie wizyty kogoś ważnego" to zwyczajne zawracanie dupy i czas stracony na symulowanie wojska idealnego...więc panowie na misji odstawiają standardową szopkę ku chwalę sumy na koncie bankowym i tyle.
Napisano
z tą kasą to bym nie przesadzał. w porównaniu z innymi armiami, nasi szału nie mają. W Iraku pod względem uposażenie zajmowali przedostatnie miejsce..... za naszymi byli chyba tylko Białorusini :)
Ale to fakt, że wielu naszych jedzie na misję po dodatkową kasę i nie mam im tego za złe :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie