41pp Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Co Ty woytas opowiadasz, P. Prezydent Częstochowy Wrona ma się dobrze, nawet 8total4 potwierdzi!!!!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 41pp- nie prowokuj W :-) Bo inaczej ten wątek będzie wiecznie żywy, jak np Lenin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 e wrona to tajny agent z Wroclawia - uwielbia dobrze zjesc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Adlaczego Traper nic nie mowi???Ciszej tam we Wroclawiu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Poszli na czat dyskutować, a nie liczniki kręcicie. A potem będzie ówka, nie śmigana". Sioooooo!!!PS Traper w robocie siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 teraz ida do przedszkola - po nowe pokolenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Yeti pora skasować cały temat, szkoda Tylko że traper siedzi" w robocie a nie pracuje!!PozdrawiamGWJuż się nie odzywam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 i bardzo dobrze, odpuść sobie z tym wyrzucaniem, no chyba , że cyfre nabijasz..... . Co do tematu, to nic dziwnego, że takie reakcje budzi, wczoraj wchodząc na n-k chociażby zostałem zarzucony zdjęciami Papieża do bólu, to jakaś mania. Szacunek powinien się raczej obiawić życiem wedle pewnych zasad, poznawaniem dokonań a nie durnym wrzucaniem zdjęć i manifestacją , no bo akurat tego dnia umarł.pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 aha i jeszcze jedno, do założyciela tego tematu---jak piszesz, to pisz tylko w swoim imieniu.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Jeżeli prawdą jest to co mówią o zaświatach, to papież czytając Wasze wypowiedzi tak się w grobie przewraca, że w Niebie za wentylator robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Traper- witamy na Dniach Chaosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Trapcio - tylko ciebie tu brakowalo i mamy komplet -Woytas und Szwagry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 41pp, jeśli koniecznie chcesz mnie poganiać, poprawiać itd, a wręcz decydować za paru moderatorów, którzy byli obecni w wątku a więc widzieli co się dzieje - pisz do Boćka, zażądaj tytułu administratora strony i wtedy i Bocian się ucieszy i Ty będziesz mógł szczęśliwie nami rządzić... Amen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Hitboy, niewłaściwie mnie zrozumiałeś, nie chciałem Ci ubliżyć, jestem daleki od takiego zachowania!!!!Uwierz!!!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Za błędy ortograficzne przepraszam, ale nie istnieje możliwośc eedycji"GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Czyzby jakies szatanisko wdepło w stado aniołków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 przyznam sie bez bicia ze ani nie jestem z zadnego pokolenia JPII, ani nie wywiera ono na mnie pozytywnych wrażeń..zamiast budowac pomniki, niech lepiej kosciol zajmie sie głodującymi i chorymi.. na to nigdy nie ma pieniedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molnar Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 ej panowie dajcie spokój bo rozmowa ucieka na boczny tor a temat zostaje z boku choć nie powinno go tu być.Wiśc moze odpowiecie mi na pytanie :czy ktoś coś ma do Karola Wojtyły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Trudno wyczuć. Ale tak prosto z mostu- szanuję ale nie kocham.Wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Kto to Hitboy74? :D i do czego on strzela? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 41pp, po prostu nie chciałem byś mnie tak poganiał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 A ja tak sobie rozmyślam, na co jeszcze można w tym rzyciu napluć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 rzyciu?niewiem nieznam sie nieporadze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Rzycie to można nastawić do bicia, albo całowania, albo....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Hitboy64, wszystko OK.GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.