Skocz do zawartości

Przepraszam, jeżeli zepsuję klimat forum

GeneralRemek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Yeti pora skasować cały temat, szkoda Tylko że traper siedzi" w robocie a nie pracuje!!
Pozdrawiam
GW
Już się nie odzywam!!
Napisano
i bardzo dobrze, odpuść sobie z tym wyrzucaniem, no chyba , że cyfre nabijasz..... . Co do tematu, to nic dziwnego, że takie reakcje budzi, wczoraj wchodząc na n-k chociażby zostałem zarzucony zdjęciami Papieża do bólu, to jakaś mania. Szacunek powinien się raczej obiawić życiem wedle pewnych zasad, poznawaniem dokonań a nie durnym wrzucaniem zdjęć i manifestacją , no bo akurat tego dnia umarł.
pozdrawiam.liha
Napisano
Jeżeli prawdą jest to co mówią o zaświatach, to papież czytając Wasze wypowiedzi tak się w grobie przewraca, że w Niebie za wentylator robi.
Napisano
41pp, jeśli koniecznie chcesz mnie poganiać, poprawiać itd, a wręcz decydować za paru moderatorów, którzy byli obecni w wątku a więc widzieli co się dzieje - pisz do Boćka, zażądaj tytułu administratora strony i wtedy i Bocian się ucieszy i Ty będziesz mógł szczęśliwie nami rządzić... Amen...
Napisano
Hitboy, niewłaściwie mnie zrozumiałeś, nie chciałem Ci ubliżyć, jestem daleki od takiego zachowania!!!!
Uwierz!!!
GW
Napisano
przyznam sie bez bicia ze ani nie jestem z zadnego pokolenia JPII, ani nie wywiera ono na mnie pozytywnych wrażeń..

zamiast budowac pomniki, niech lepiej kosciol zajmie sie głodującymi i chorymi.. na to nigdy nie ma pieniedzy.
Napisano
ej panowie dajcie spokój bo rozmowa ucieka na boczny tor a temat zostaje z boku choć nie powinno go tu być.Wiśc moze odpowiecie mi na pytanie :czy ktoś coś ma do Karola Wojtyły ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie