Skocz do zawartości

Jakie woj. ankieta

zbyniek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pomyślałem żeby zrobic taką ankietę,w jakim województwie jest jeszcze wiele fantów do odkrycia?

Niech każdy napisze tylko jakie woj.

Ja obstawiam za:

---------woj.Podkarpackie----------
Napisano
Zależy jak leży, a czasem stoi:) jak wolisz,mogą byc fotki z neta, info z neta, albo własne doświadczenie:) pozdr

PS.
Kolego bjar, nie męcz mnie już pytaniami:) tylko daj odpowiedż:)

pozdr
Napisano
A na jakiej podstawie ; metafizyki ,snów proroczych ,wróżenia z fusów , własnych przeczuć, czy zdjęć satelitarnych. Bo nie kumam punktu odniesienia .Pozdro...
Napisano
taka ankieta mogła by miec miejsce gdybys podzielił Polskę na idealnie równe kawałki, przesiał ziemię zebraną z kazdego z nich, policzył fanty..

Zbyniu, ponosi Cie fantazja.
za szpadel póki ciepło :o)
pozdro!
Napisano
Jak XXIw to może z kuli ortopedycznej ,jak w skeczu kabaretu Ani Mru Mru.Zbyniek chciał zapewne zapytać ,,jak sądzicie ,na podstawie waszej historycznej wiedzy ,spostrzeżeń i wypadów w teren ,akie województwa obfitują jeszcze w dużą ilość ciekawych fantów '',ale coś strasznie zamotał i wyszło jak widać .Jednak nawet gdyby sprecyzował pytanie ,wydaje się ono być z gatunku ,,jak myślicie w którym mieście mieszka najwięcej blondynek ''czyli zero konkretów maximum wodolejstwa ,ale mogło by być śmiesznie .Pozdro...
Napisano
Najwięcej fantów jest w podkarpackim i pomorskim i tam zdecydowanie warto szukać. Na zDolnym Śląsku już nic nie ma, teren mało ciekawy historycznie itp. itd.
Nie ma sensu tu kopać ;)
Napisano
Podkarpackie, Dolnośląskie, Mazowieckie, Warmińsko-Mazurskie, Małopolskie, Pomorskie mi w tych województwach sporo fantów wyskoczyło, najwięcej chyba w Mazowieckim bo w tym najwięcej kopałem, w innych na wykopkach nie byłem, więc nie wiem ile tam fantów, bez sensu jest ta ankieta.
Napisano
Tylko podkarpacie i podkarpacie.
Nic tu nie ma. Gdzie nie pójdziesz to urwipałki i śmieci.
Więc powiem to tak, wszędzie wszystkiego pełno ale nie tu.
Podkarpacie zdecydowanie ostatnie miejsce
Napisano
Aaa tam, lipa z tą ankietą wyszła:))) bo teraz mieszkańcy Podkarpacia będą 24h na dobę w terenie, bo konkurencją ich będzie gnała,hehe.pozdr
Napisano
Czasem szukacie daleko a często na miejscu są zaje.... miejsca. Ja tam nie przepędzam ani nie gonie za fantami, liczy sie aby ten czas był spędzony miło i przyjemnie a jesli jeszcze w spoko miejscu to już sukces murowany. Nie bawmy się w wyścig bo to nie na tym polega.
I jeszcze jedno: KULTURA I SZACUNEK DLA MIEJSCA, O PRZYRODZIE NIE WSPOMNE.

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie