zbyniek Napisano 7 Luty 2009 Autor Napisano 7 Luty 2009 Pomyślałem żeby zrobic taką ankietę,w jakim województwie jest jeszcze wiele fantów do odkrycia?Niech każdy napisze tylko jakie woj.Ja obstawiam za:---------woj.Podkarpackie----------
zbyniek Napisano 7 Luty 2009 Autor Napisano 7 Luty 2009 No tak,ale chodzi mi o takie woj. w których(przypuszczalnie) jest ajwięcej" fantów.pozdr
zbyniek Napisano 7 Luty 2009 Autor Napisano 7 Luty 2009 Zależy jak leży, a czasem stoi:) jak wolisz,mogą byc fotki z neta, info z neta, albo własne doświadczenie:) pozdrPS.Kolego bjar, nie męcz mnie już pytaniami:) tylko daj odpowiedż:)pozdr
kokesh Napisano 7 Luty 2009 Napisano 7 Luty 2009 A na jakiej podstawie ; metafizyki ,snów proroczych ,wróżenia z fusów , własnych przeczuć, czy zdjęć satelitarnych. Bo nie kumam punktu odniesienia .Pozdro...
8total4 Napisano 7 Luty 2009 Napisano 7 Luty 2009 taka ankieta mogła by miec miejsce gdybys podzielił Polskę na idealnie równe kawałki, przesiał ziemię zebraną z kazdego z nich, policzył fanty..Zbyniu, ponosi Cie fantazja.za szpadel póki ciepło :o)pozdro!
karpik Napisano 7 Luty 2009 Napisano 7 Luty 2009 W woj. Złotopolskim:)Ja wiem tylko, że w moim najmniej:)
Czlowieksniegu Napisano 7 Luty 2009 Napisano 7 Luty 2009 Kokesh- pamiętaj o szklanej kuli. Mamy przecież XXI wiek, technika poszła na przód a Ty o fusach i snach ( może jeszcze z wnętrzności czarnego kura ? ).Pozdrawiam.
kokesh Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 Jak XXIw to może z kuli ortopedycznej ,jak w skeczu kabaretu Ani Mru Mru.Zbyniek chciał zapewne zapytać ,,jak sądzicie ,na podstawie waszej historycznej wiedzy ,spostrzeżeń i wypadów w teren ,akie województwa obfitują jeszcze w dużą ilość ciekawych fantów '',ale coś strasznie zamotał i wyszło jak widać .Jednak nawet gdyby sprecyzował pytanie ,wydaje się ono być z gatunku ,,jak myślicie w którym mieście mieszka najwięcej blondynek ''czyli zero konkretów maximum wodolejstwa ,ale mogło by być śmiesznie .Pozdro...
traper6 Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 Najwięcej fantów jest w podkarpackim i pomorskim i tam zdecydowanie warto szukać. Na zDolnym Śląsku już nic nie ma, teren mało ciekawy historycznie itp. itd.Nie ma sensu tu kopać ;)
pomsee Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 A ja myślę, że b. dużo fantów do wydobycia jest w woj. Wielka Brytania ;)
Swiety82 Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 myślę że kolega Grundmann miałby tu dużo do powiedzenia, może zapytajmy? :)
ja20 Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 Podkarpackie, Dolnośląskie, Mazowieckie, Warmińsko-Mazurskie, Małopolskie, Pomorskie mi w tych województwach sporo fantów wyskoczyło, najwięcej chyba w Mazowieckim bo w tym najwięcej kopałem, w innych na wykopkach nie byłem, więc nie wiem ile tam fantów, bez sensu jest ta ankieta.
suchy84 Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 Tylko podkarpacie i podkarpacie.Nic tu nie ma. Gdzie nie pójdziesz to urwipałki i śmieci.Więc powiem to tak, wszędzie wszystkiego pełno ale nie tu.Podkarpacie zdecydowanie ostatnie miejsce
Hitboy64 Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 Wiecie co? Podkarpacie jest już zbyt sławne, głównym znaleziskiem są rozrywkowe pozostałości po wojnie.
zbyniek Napisano 10 Luty 2009 Autor Napisano 10 Luty 2009 Aaa tam, lipa z tą ankietą wyszła:))) bo teraz mieszkańcy Podkarpacia będą 24h na dobę w terenie, bo konkurencją ich będzie gnała,hehe.pozdr
suchy84 Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Czasem szukacie daleko a często na miejscu są zaje.... miejsca. Ja tam nie przepędzam ani nie gonie za fantami, liczy sie aby ten czas był spędzony miło i przyjemnie a jesli jeszcze w spoko miejscu to już sukces murowany. Nie bawmy się w wyścig bo to nie na tym polega.I jeszcze jedno: KULTURA I SZACUNEK DLA MIEJSCA, O PRZYRODZIE NIE WSPOMNE.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.