Skocz do zawartości

Czy wypada?

to17071990

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jesteś dla mnie spoko koleżka- pod warunkiem, że udowodnisz związek między imigrantem z Surinamu w Holandii - smyczą do telefonu z runami - sloganem niszcz anarchię. Jeśli to za dużo to powiąż chociaż tego biednego Surinamczyka z anarchią lub Alledrogo :-)
Pozdrawiam.

Jeśli nie zauważyłeś przypomnę Ci, że zarówno faszyzm jak i komunizm zostały uznane za ideologie totalitarne i ich propagowanie jest zabronione.
  • Odpowiedzi 129
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
http://pl.youtube.com/watch?v=IS8MtOyFkXY

Oto wspomniana reklama imprezy techno w stylu neonazistowskim.
Gość usuwa komentarze ale i tak mu będę pisał co myślę.
Zachęcam do oglądnięcia tego obrzydliwego g....a.
Napisano
K.........A mi się na język niesie lecz kultura nie pozwala, cóż to miało być serio takich ludzi to bym przeniósł w czasie by poczuli klima tamtych czasów w obozie tylko że wtedy by grał Hans na MG i Bruno z cyklonem B !!!
Żenada.
pozdrawiam Kurt
Napisano
Waldusiu301!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już drugi raz czepiasz się Anarchistów i całej Anarchii.
Nie wiem co Ona ma do smyczy i innych pierduł z symbolami ss czy nsdap.
Przypomnij sobie 104 kompani Syndykalistów Polskich. W jej szeregach walczyło wielu ludzi którzy mieli związek z uwczesnymi Anarchistami.
Bo chyba nie masz pojęcia o czym sam piszesz
Napisano
Ha ha!Jeśli uważasz ,że lewacy zrobili tyle dobrego dla kraju to dlaczego osoby takie jak Simon Moleke i Tomasz Wilkoszewski gniją teraz w więzieniu?
Napisano
Czy mam rozumieć, że anarchiści opasani przecudnej urody szarfami z jeszcze piękniej wyhaftowanymi runami i swastykami byli sutenerami niewinnych słowiańskich niewiast, które nabywszy wcześniej drogą kupna-sprzedaży ( oni wystawiali mace? ) poprzez znany portal aukcyjny podsyłali do deprawacji zrażonym wstydliwymi ( i nie tylko ) chorobami imigrantom? Znaczy się prawdziwym blondaskom jurności zabrakło, że dla spokojności sumienia i aby uniknąć manifestacji na ulicach lewica zmuszona była granice otworzyć?

Pozdrawiam.
Napisano

Krótko mówiąc teoria międzynarodowego anarcho-lewackiego spisku. Oczywiście wspieranego przez żydo-komunę i masonerię. A wszystko i tak przez cyklistów... :P

Zdrów!

Napisano
Ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!
Co do pierwszego gościa: to co on ma wspólnego z ruchem Anarchistycznym?????
To że kobiety miały ochotę na czarnego łogiera to ich sprawa. Mogły pomysleć o zabespieczeniu no bo chyba mamy XXI wiek i istnieje coś takiego jak antykoncepcja. No chyba że były bardzo religijne i grzeszyć nie chciały, ale z drugiej strony to chyba religijne nie były i poszły na rzywioł, co o nich też dobrze nie świadczy.

Co do Tomka.
To że posdczas bijatyki na ulicy rozwalił nazi skinheda w obronie własnej to inna historia.
Jeżeli jesteś w tych sprawach tak dobrze obeznany to chyba wiesz że to zwykle oni prowokują pierwsi. Zwykle to wygląda tak: bij brudasa, po czym kilku tępych osiłków rzuca się na jednego i kopie ile wlezie. A że akurat mieli pecha bo trafili na silniejszych to ich sprawa.
Napisano
http://picasaweb.google.pl/kubelek86/ZlotPoligon/photo#5225930324621195506

Przeglądając fotki , natknąłem się na takie coś. To już produkcja masowa.
Napisano
Ciuchy dla prawdziwych aryjczyków. Na szczęście jeszcze nie u nas, ale znając życie pewnie już niedługo:

http://aryanwear.com/clothing-tshirts-c-96_40.html?osCsid=64e95289c64ea7ebbc7775e39003b6ed.
Napisano
Jeszcze nie u nas????
Ostatnio idę sobie z narzeczoną do popularnego w Mielcu hipermarketu... a tu w srodku 2-ch wyrostków, łyse głowy, haringtonki a pod spodem pikna koszulka... jedna z tych do której dałeś link Trooper85.
Podobnie ma się z kazdą rynną i słupem w mieście. Wlepek jedna obok drugiej, typu kochaj swoją białą rasę", czy wprost plakaty na temat oświęcimia nigdy nie było".
Głupota zawitała już u nas.
Normalnie trafia człowieka
Napisano
http://www.allegro.pl/item403139800_kultowe_vlepki_skinheads_skinhead_wlepki.html

http://www.allegro.pl/item403139800_kultowe_vlepki_skinheads_skinhead_wlepki.html
Napisano
Suchy- przecież jak wół jest napisane: Aukcja nie ma na celu propagowania ideologi i treści zakazanych prawem. Ma charakter czysto kolekcjonerski." Co się czepiasz kolekcjonerów? Niektórzy zbierają blondynki a niektórzy klej ze znaczków.
Napisano
Eeeee, czepiasz się. Może Ty jakiś lewak z Układu jesteś :-)
Pozdrawiam.
Takich aukcji jest i będzie na kopy. Dopóki ktoś się za Alledrogo na serio nie weźmie lub handlarz nie usłyszy o 6.02 zarzutów.
Napisano
Na ostatniej giełdzie we Wrocławiu znalazłem prawdziwy hit: elektryczne" spinki do mankietów. W końcu nie mozna całe życie ganiać w lonsdale'ach i glanach, przychodzi dzień, że trzeba zostać krawaciarzem"
Napisano
Ostatnio we Wrocławiu zauważyłem dość dużą grupe nazi skinów... Ogólnie mówiąc do SKINHEAD nic nie mam jeżeli nie propagują treści niezgodnych z konstycją.

Narodowiec to nie nazista,faszysta :)
Napisano
Trooper- jesteś z Wrocławia? Jeśli tak i w dodatku znasz klimaty z lat 90-siątych, powinieneś znać przykład skrajnego lewaka, którzy dziś biega w gangu ( i zerwał dawne kontakty ) i dodatkowo choćby Daniela M. Tylko krowa nie zmienia poglądów :-)
Napisano
Zbyt poważnie traktujecie tych pajaców. Przede wszystkim są ŚMIESZNI w tych swoich neo-nazi gadżetach i ciuszkach. Zamiast oskarżeń z górnej półki" o propagowanie zbrodniczej ideologi itp. itd. najlepszą bronią na tych chłoptasiów jest zwykły ludzki śmiech i uśmiech politowania. Wyrosną z tego.
Napisano
Raz jak sobie szedłem ulicą to się nawet usmiechnąć nie zdążyłem...
Głowa i żebra to mnie ze 2 tygodnie bolały.
Co nie znaczy że jest to dobry sposób...

pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie